Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Dakujem Vam dievacata za povzdbudenie. 🙂 Kuspitka ja mám ísť do nemocky iba tu u nás, tak dúfam, že mi to všetko urobia aj tu u nás. A v pondelok idem iba na krv ku mojej dr.
takže u mňa je to zrejme pasé... dnes je to 12. deň po ET, mrcha prišla, síce nie taká silná ako normál, špinenie už od 6. dňa po ET, test /mamatest/ negatívny, tak neviem... mrazáčiky žiadne... ☹ v stredu idem na krv...
@skaredekacatko ahoj no som ti slubila ze sa ozvem ked pojdeme do toho Mt tak dnes sme tam boli urobili muzovi spermiogram a v stredu ideme tam znova lebo mam pred ovulaciou pozru ako to vyzera a v piatok mi idu robit tu inseminaciu takze asi tak ak sa podari tak potom len cakat co bude dalej pekny dnik
@2609 aj ja ti gratulujem nám naordinovali pre muža lieky tri mesiace má brať tak potom uvidíme. 🙂
@skaredekacatko no mojmu tiez dali take niake vitaminy na 3 mesiace tribulus ze to ma jest ale ze hned skusia to iui lebo par spermii ma dobrych tak mu odoberu znova v piatok sperm.a potom tie lepsie sper.vyberu a mne ich vlozia tak som sama zvedava ako to dopadne a tebe drzim palceky aby sa to liekmi upravilo a potom sup nato plodenie 🙂 🙂
takže krvička negatívna... mrazáčiky nie sú... 2. IVF neúspešne... ☹ 😢 😖
@zibi Tak toho som sa bála. Ja už 4 mesiace čakám na schválenie a stále nič. Nemohla by si mi, prosím ťa, poradiť. Chcela by so zavolať do poisťovni, ale neviem na aké číslo. Keď som tam minule volala na to všeobecné číslo, tak mi slečna povedala, že tá žiadosť tu je , ale nič bližšie. Chcela by som vedieť ako dlho im to ešte bude trvať.Poisťovňu mám D. Ďakujem
@2609 Aj ja by som bola rada keby skúsili iui ale zatial nám nič nenavrhli okrem ivf o tri týždne mám volať kvôli výsledkom tak uvidíme potom bude stretnutie z doktorom tak uvidíme čo povie 😎 to je dobre že ti navrhli hneď iui

@becky89 mas IP