icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

zibi
27. apr 2012

@becky89 mas IP

kuspitka
28. apr 2012

@becky89 ahoj.neboj bude vsetko dobre...tak v pondelok sa stretneme..

becky89
28. apr 2012

Dakujem Vam dievacata za povzdbudenie. 🙂 Kuspitka ja mám ísť do nemocky iba tu u nás, tak dúfam, že mi to všetko urobia aj tu u nás. A v pondelok idem iba na krv ku mojej dr.

kuspitka
29. apr 2012

@becky89 aha ha,že ides do centra..

daska1977
29. apr 2012

takže u mňa je to zrejme pasé... dnes je to 12. deň po ET, mrcha prišla, síce nie taká silná ako normál, špinenie už od 6. dňa po ET, test /mamatest/ negatívny, tak neviem... mrazáčiky žiadne... ☹ v stredu idem na krv...

becky89
29. apr 2012

@kuspitka no aj ja som si myslela, že už pôjdeme do centra. Ale teraz tá cysta, takže najskôr musíme doriešiť to.

kuspitka
29. apr 2012

@daska1977 neboj moja.,este sa moze stat,že si tehotna.nic nieje stratene..
@becky89 aha ty mas tu cystu...

lubka0506
29. apr 2012

@daska1977 ešte nie je nič stratené. Mrchu možeš mat aj tak....neboj dobre to dopadne! 😉
@kuspitka držím prsty... 😉

kuspitka
29. apr 2012

@lubka0506 dakujem moja,ale stve ma to,že ma nic neboli..

becky89
29. apr 2012

@kuspitka a ty si už bola na nejakom zákroku?

kuspitka
29. apr 2012

@becky89 ja som bola len na IVF a laparku som mala inac nic..

2609
30. apr 2012

@skaredekacatko ahoj no som ti slubila ze sa ozvem ked pojdeme do toho Mt tak dnes sme tam boli urobili muzovi spermiogram a v stredu ideme tam znova lebo mam pred ovulaciou pozru ako to vyzera a v piatok mi idu robit tu inseminaciu takze asi tak ak sa podari tak potom len cakat co bude dalej pekny dnik

zibi
1. máj 2012

@daska1977 moja drz sa a daj vediet ako si dopadla v centre

kuspitka
1. máj 2012

@2609 joj tak gratulujem,a kde chodis do centra..
tak ja zajtra IUI

skaredekacatko
1. máj 2012

@2609 aj ja ti gratulujem nám naordinovali pre muža lieky tri mesiace má brať tak potom uvidíme. 🙂

2609
2. máj 2012

@kuspitka ahoj bola som v pondelok prvy krat v Mt v Iscare a hned na piatok ma objednali na iui prve tak uvidime mam to zhruba presne na ovulku dnes som bola na vysetrenie kde pozerali ako je to zvacsene a v piatok to iui tak som zvedava aj sa tesim aj bojim 😉

2609
2. máj 2012

@skaredekacatko no mojmu tiez dali take niake vitaminy na 3 mesiace tribulus ze to ma jest ale ze hned skusia to iui lebo par spermii ma dobrych tak mu odoberu znova v piatok sperm.a potom tie lepsie sper.vyberu a mne ich vlozia tak som sama zvedava ako to dopadne a tebe drzim palceky aby sa to liekmi upravilo a potom sup nato plodenie 🙂 🙂

kuspitka
2. máj 2012

@2609 tak super.možno sme sa tam aj stretlI aj v pondelok

zibi
2. máj 2012

@2609 a kto mu naordinoval ten tribulus? doktor? a aky mate spermiogram ..myslim diagnozu?

daska1977
2. máj 2012

takže krvička negatívna... mrazáčiky nie sú... 2. IVF neúspešne... ☹ 😢 😖

sony44
2. máj 2012

@daska1977 ☹ ☹ ☹

2609
3. máj 2012

@zibi ahoj ten tribulus mu dal doktor ku ktoremu nas priradili a moj muz ma malo spermii a maju niake defor.hlavicky a su maximalne lenivé (pomalé) no odporucili nam to ze ich odoberu spracuju a take upravene mi daju lebo tym ze su take ake su sa tam kde maju nedostanu

2609
3. máj 2012

@kuspitka no mozne to je o ktorej si tam bola.my sme boli o 9.30 na spermiogram a o 11 na konzultaciu.

zibi
3. máj 2012

@daska1977 moja 😔 to mi je luto 😔 viem ako sa citis 😔

lubka0506
3. máj 2012

@daska1977 je mi lúto že to nevyšlo!... ☹ Už by sa nám zišli nejaké pozitívne správičky... 😒

colchicum
3. máj 2012

@zibi Tak toho som sa bála. Ja už 4 mesiace čakám na schválenie a stále nič. Nemohla by si mi, prosím ťa, poradiť. Chcela by so zavolať do poisťovni, ale neviem na aké číslo. Keď som tam minule volala na to všeobecné číslo, tak mi slečna povedala, že tá žiadosť tu je , ale nič bližšie. Chcela by som vedieť ako dlho im to ešte bude trvať.Poisťovňu mám D. Ďakujem

zibi
3. máj 2012

@colchicum no tak to je dost dlho..nechapem preco to zdrzuju a nepotrebujete nahodou urologicke andorogicke vysetrenie? tak preto to zdrzuju?? ved ked tak tam zavolaj ze preco to tak dlho schvaluju ked ot uz je v poistovni..ktory pokus to je?

skaredekacatko
3. máj 2012

@2609 Aj ja by som bola rada keby skúsili iui ale zatial nám nič nenavrhli okrem ivf o tri týždne mám volať kvôli výsledkom tak uvidíme potom bude stretnutie z doktorom tak uvidíme čo povie 😎 to je dobre že ti navrhli hneď iui

colchicum
4. máj 2012

@zibi Ahoj, bude to prvý pokus. Bola chyba, že pani Dr. nám povedal, že stačí urologické vyšetrenie, takže nám to po 1,5 mesiaci vrátili neschválné. Potom sme boli na andrologickom vyšetrení a odvtedy čakáme 2 mesiace.

zibi
4. máj 2012

@colchicum no to je hruza...zavolaj tam a popozen to 🙂 davaju si dobry nacas 🙂 uf 😝