Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@tinka9075 ved to, myslim, ze mali aspon moralnu povinnost informovat nas pacientov o tom...., ved existuje slobodna volba lekarov, aj obvodneho aj zubarku si vyberam dobrovolne a zrazu mi nik uprostred stimulacie neda vediet, ze doktorka ku ktorej sme chodili vyse pol roka ide prec a mna "dokonci" niekto uplne iný..... nadobudla som pocit, ze som naozaj pre nich len cislo, dalsi pacient..... som sklamana
no ide to pekne dole vodou....a tak to tam pekne zacinalo...toto je hadam mozne len na Slovensku, kde chce kazdy rychlo zbohatnut, nehladiac na to, ako a na kom. Viac tam nepojdem, to co sa tam deje, vzbudzuje absolutnu nedoveru u klientov.
doktorka je ze vraj v Heliose...tak asi sa rozhodla sama ze tam pojde...neveime co je za tym ..mozno tam ma lepsiu poziciu a aj plat
@zibi Ja sa tiež prikláňam k tomuto názoru. Nemyslím si, že to súvisí ešte s odchodom doc. Tomáša, to by hádam odišla zároveň s ním. No ťažko povedať, čo je za tým. Myslím, že to ani nikdy nezistíme. A je to už každej osobná vec, či sa rozhodne zostať alebo odísť. Len sa mi nepáči, že tu niektoré dievčatá znova zastrašujú a robia predčasné závery, tak ako to bolo aj pri odchode docenta.
@silvia3535 no neviem, ja co citam, tak som si tu nikde neprecitala, ze by niekto v tomto fore zastrasoval druhych, 😒 to, ze ze ja sama nemam z toho celeho dobry pocit a to, ze to aj tak prezentujem nepovazujem za zastrasovanie. Pre mna to je cele o osobnom pocite, dovere, tak ako som uviedla, proti doktorovi nemam nic, len sa mi nepaci, ze ma o tom, ze doktorka ktora sa mi venovala takmer 3/4 roka odchadza nik neinformoval. Ja som sa snazila vytvorit si doveru, ktora z jej strany spocivala nie len v suhrne informacii pochadzajucej z mojej zdravotnej dokumentacie... v pripade sukromnych centier, za ktorych sluzby si platime vsetky povazujem za samozrejme o takejto situacii klienta informovat, stacilo zavolat..., lebo dozvediet sa to z netu je o niecom uplne inom. 😖
@cuculik1 Tak v tomto s tebou samozrejme súhlasím. Mali o tom pacientov popredu informovať. A s tým zastrašovaním som vôbec nemyslela na teba, ale skôr na tie, ktoré už do Iscaru prestali chodiť, keď odišiel docent a teraz sa tu znovu zapojili do tejto témy. Tiež sa vtedy popísalo okolo toho strašne veľa a padali rôzne teórie a tým dievčatám , ktoré boli práve v stimulke alebo ju mali pred sebou alebo sa jednoducho rozhodli zostať a počkať ako sa to tam vykryštalizuje, to nerobilo moc dobre. Len toľko som tým myslela.
ahojky🙂 Musím zareagovat...je tu toho popísané dost a súhlasím s @cuculik ked sa niekto venuje pacientovi 3/4 roka a potom odíde bez slova je to nanajvýš zvláštne.A súhlasím aj zo @silvia3535 že by sme nemali zastrašovat jedna druhú na to sem predsa nechodíme!!!! Ja si osobne myslím že mala to byt doktorka ktorá mala oboznámit svoje pacientky že odchádza. Viem ako sa cítite...mne sa docent venoval 2 roky a zrazu odišiel,bola som v takejto situácii ale musím povedat že som si povedala ..."urobím si sama názor" a počkala som ako to bude dalej. Dostala som sa k doktorovi Gallovi a možem povedat že som bola milo prekvapená! Aj ked sa moje IVF nepodarilo je to príjemný človek a snaží sa pomoct. Nezastávam si ho ale moj názor je ten že aj on je len "zamestnanec" a podstatné je že chce pomoct a pokial to vyjde tak to je pekné...želám každej ktorá túži po bábatku a nedarí sa aby vám to vyšlo!!!-či už s pani doktorkou Culbovou alebo bez nej... 😉
@lubka0506 Veľmi pekne si to napísala. 🙂 Presne takto som to myslela aj ja, len som to asi dobre nesformulovala. A nechcela som sa tým ani nikoho dotknúť.
@silvia3535 naozaj som mala aj ja divné pocity z toho pred vianocami ked odchádzal docent a nebolo mi to jedno...ja osobne myslím si že dr. Gallo je dobrý odborník,možno je niekomu aj nesympatický,ale nie je zlý a viem že aj my baby sa "všelijako " správame a možno je to aj o sympatiách. 🙂 Jeho asi robia takým neprístupným tie jeho okuliare. 😎 Ani ja som sa nechcela tým nikoho dotknút,vyjadrujeme tu aj svoje názory tak som napísala ten svoj! 😉
@lubka0506 presne tak ..galo nie je zly...ale ako sa tu pise je fakt pravda ze mali na to baby upozornit..mne sa to stalo ked odisilel docent ..som bola uprostred stimulky a naraz mi siel robit ultrazvuk iny doktor a celkovo som bola prekvapena ale som si myslela ze to je nejaky novy do ich teamu... a nakoniec to takto dopadlo...podla mna je to chyba manazmentu ze neoboznamia pacientky dopredu s tym ze ich doktor odchadza resp. ze to nezariadia tak aspon s pacientkami ktore zacinaju stimulovat, ze sa mozu rozhodnut co urobia..ci ostanu alebo pojdu inde alebo za svojim doktorom.. tak to vyzera, ze doktor, (ka) asi velmi do toho hovorit nemoze a urcite by aj radi mozno sa inak vyjadrili aj pred pacientakmi keby mohli...proste sukromne centrum sa chova vo veciach financii ako sukromne ale vo veciach osobneho kontaktu s pacientom ako keby im na tom im nezalezalo.....tak potom nech sa zachovaju profesionalne v kazdej oblasti ako spickove sukronmne centrum a daju dopredu vediet co sa deje...tak je zbytocne len panika a ludia su rozculeni... 😠 a pravom pretoze sa to nestalo po prvy raz
Ale to,'ze odchadza uz hadam vedela, nie? Ved si budujeme k doktorovi doveru, nie je to lahke si zvykat stale na noveho doktora...dr. Galo bol na prvy pohlad a pocit pre mna arogantny a nepristupny, ale vie byt mily, aj posrandovat....a som zvedava na nahradu za Culbovu...
@zibi @tinara23 @chantalle @cuculik1
Ahojte kočky ja si myslím že presne to oni chcú ,aby prišli pacientky za Culbovou -ak ste si všimli z Heliosu im poodchádzalo veľa báb do iscare a teda najjednoduchšie riešenie je preplatiť osvedčenú lekárku a s ňou pretiahnuť do centra Helios aj pacientky
Ešte to bude veselé 😖
Ja síce ešte neplánujem pristúpiť na ich hru -ale som v pozore !!!
baby na kontrolu ( krv) pri stimulke je potrebne ist nalacno? asi nie, ci?
kocky ktora teraz stimulujete a mate kratky protokol a chodite do iscaru v martine? zeby som aspom sla s dakym naraz na opu 🙂 ked uz sa meni cele centrum nech aspom s dákym sa podporime tam 🙂
ahojte dievcata, nemajte strach, aj ked dr.Culbova z Iscaru odisla (to je sice druha najvacsia chyba, ktorej sa centrum dopustilo) vladne tam klud a necitit tam ziadne napatie, doktor je perfektny a sestricky tiez.
Vsetky myslite pozitivne a urcite sa vam zadari. Treba si uvedomit, ze aj tak to je cele kolektivna praca,
vela zalezi od embryologa a doktorka Kulichova je senzacna a velmi sikovna. Ostatne a to najdolezitejsie sa odvija od vas a vasho genetickeho fondu 😉 . Tak budte v pohode, nemyslite negativne, vela sa smejte a uzivajte si zivot. Bocian urcite prileti, drzim vam vsetkym palce! 😉
@lenkoponka Ahoj. Konečne pozitívne informácie. 🙂 Snáď táto tvoja správička dievčatá, ktoré tam práve teraz chodia, upokojí. Ja tam najbližšie pôjdem až niekedy v auguste alebo v septembri ( uvidíme kedy nám schvália žiadosť), ale tiež to tu už na mňa začalo pôsobiť dosť negatívne a znepokojujúco. Ale tak ako píšeš je to kolektívna práca a myslím, že aj bez doktorky (ktorej je samozrejme veľká škoda) tam zostal skvelý tím. Doktor, embryologička aj sestričky sú veľmi fajn a hlavne šikovní. Takže baby nerobme žiadnu paniku a myslime pozitívne. 😅 A nevieš kto teda príde namiesto doktorky?
Inak ako pokračuje tvoje tehuľkovanie? Všetko je v poriadku? Verím, že áno. 🙂
@lenkoponka Ahoj, a ty nahodou tam nepracujes??? Mam pocit ako keby si tam pracovala

@cuculik1 tak to je zvlášne čo sa tam deje 😒 to centrum bolo na úrovni pokial tam bol doc.Tomáš ale ked odišiel už to šlo dole vodou aspon že tam zostala doktorka ona bola docentova škola a snažila sa pomôct a ked teraz ona odchádza už to nebude to čo tam bývalo ☹ ☹