Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@pempusik áno starajú sa tam veľmi dobre aspoň ja som spokojná no veruže nevysvetlil mi prečo ten dlhý protokol vtedy som ani nevedela či je aj nejaký iný pretože to bolo pre mňa všetko nové 🙂
včera som bola na tom odobratí tak mi ich vydolovali 16 a 12 boli dozreté dnes som volala tak 8 sa oplodnilo tak už len čakať do pondelka ako sa budú vyvíjať 🙂
caute babi.od vcera ma strasne boli hlava a mam zavraty.,ked to takto pojde dalej neviem ako vydrzim este jeden cely tyzden.,a Mata drzim palce
Dakujem diecvata za podporu, uz sa tam celkom tesim 🙂
@martina020202 drzim palce, aby sa vsetkym vajkam dobre darilo 🙂
@pempusik no ano bolo to také rýchle, ale my máme 2 IUI neúspešné za sebou, laparku mi robil môj gynekológ a nejaký hrozný problém nenašli, jedine to že som nemala ovulku ale to upravil Clostibegytom ale aj tak sa za rok nepodarilo, tak som si povedala, že sa nejdem dopovať malý hormónmy večne a čakať kým to výjde. Radšej sa napchám jednorázovo a je tam väčšia šanca..... A žiadosť sme podpisovali hneď apoň tam nemusíme ísť znova len preto. A aj kým ju schvália, môžu ti robiť ostatné vyšetrenia aj nejaké IUI stihneš. a potom máš rok čas na to aby si využila schválenú žiadosť....tak držím palce zajtra 🙂
@babatko2012 dakujem 🙂. potom dam vediet, ako sme pochodili 🙂
@pempusik Idealne by bolo, keby si bola na PN, lebo by si mala dochadzanie bez stresu. Ja som chodila do prace a to som dochadzala len 90 km a mala som dost. Hlavne v robote stale nieco vymyslat, kedze nechcem aby sa tam prepieral moj zdravotny stav.
A ked som dnes rano videla, ze tam bolo 24 zien - to mas na cakanie aj 2 hodiny- tak som si pomyslela iba - chudak doktor a sestricky, oni sa tam rano skutocne ani nezastavia.
Ale klobuk dole pred nimi, nikdy nedaju pocitit, ze nemaju na teba cas, na tvoje otazky - ktore su pre nich urcite tie iste dookola. Skutocne su velmi mili a dufam, ze nam pomozu 🙂
Ahoj dievčatá, chodím do Iscaru v MT, čaká ma 1. IVF. Na schválenie žiadosti sme čakali skoro 3 mesiace. ( smola dovolenkové obdobie). Konečne minulý týždeň sme boli na krv a manželovi robili ešte ďalší spermiogram.Dostala som dlhý protokol. Neviete podľa čoho dávajú krátky či dlhý protokol? Dúfala som, že budem mať krátky, kedže som už bola 3 krát tehotná ale bohužial som vždy v 8 týždni potratila.Chcela by som vedieť ako to všetko prebieha a aké máte skúsenosti so stimulkou???
caute babenky,no tak dneska tam bolo fakt plno.Bola som na krv a sono,este v stredu a v piatok odber...konecneeeeeeeeeeeeeeee......a ihlu nechcem vydiet najblizsie 2 roky.
@babatko2012 aku žiadosť? nič sme nepodpisovali, dr povedal že ked pridu vysledky s krvi potom sa dohodneme
@pempusik inak ked spominaš to ivf, ja som bola vratiť mojej gynekologičke kartu ked som došla s martina a tak sme ešte chvilku pokecali a hovorila my že sa jej tak vidi, ýže nas smeruju na to ivf,, manžel s toho nieje nadšení nepredstavoval si že svoje prve dietet splodi takto 🙂 ale ved kdo by to aj chcel, nie?! 😒 ja som myslela, že prve je iui a nie hned ivf ako je mi to jedno, len aby to vyšlo!
chodiť každe 2dnio do MT 😒 somnou manžel nebude mocť chodiť tak často, takže sa možem tešiť na 2hodky cesty osamote 😖 a vy to budete ako zvladať, mate to dosť dalako....
Ahojte kočky ktorá ste začali s IVF ??
Ja som začala dlhý protokol 28.9. teda na 16 deň cyklu proverou a teraz si pichám decapeptyl dnes mám 27 deň cyklu .Do caru chodíme od januára absolvovali sme zbytočné 4 IUI a pritom mi dokopy nič nenašli iba uzky krčok ☹
@ninka.b1 tak my mame to prve stretnutie za sebou. drahy spal v noci asi 2 hodiny kvoli praci, odsoferoval 6 hodin, takze je naozaj hrdina. ale trosku som zmatena. podla prveho usg vyzeram v poriadku, vajcovody mam priechodne, to uz vieme. no a spermiogram dopadol vraj velmi dobre. takze nam navrhuje najprv iui. ale vsetko bude zalezat od toho, ako dopadnu krvne testy. teraz este musim zistit, kde mi to vsetko tuto v ke spravia, aby som tam nemusela ist na buduci tyzden znova iba kvoli odberom.
@ninka.b1 no,ja to mam hodinu a pol tam, takze v aute stravim sama asi tri hodky, zacinam 15. teho dlhy protokol. Baby, potesilo by ma a isto aj ostatne "Martincanky", ak by ste sem-tam napisali nejake skusenosti, ako to u vas prebieha atd. My chodime do mt uz od januara a mame za sebou 3 iuicka a dva cykly bez reakcie vajecnikov....

@babatko2012 to ste uz hned podpisovali ziadost? fuha, tak ja uz sa sice zacinam zmierovat s tym, ze inak ako cez ivf to nepojde, ale som si tak myslela, ze pockam si na vysledky. no uvidime, ako sa zatvari drahy, ked si vypocujeme doktorov zaver 🙂.
@zibi my sme fakt nevedeli, kde ten zapal moze mat, hladina leukocytov klesla po atb, ale nic sa nenaslo. ale potom mi napadlo,z e vzdy, ked bol na spg, tak bol tyzden predtym chory. furt ho bolela hlava, ci zuby. no a teraz, co ma tretieho zubara po sebe, tak ten mu nasiel loziska zapalu nad prednymi lopatkami. a vravel, ze jedno z nich je stale aktivne. takze mu navrtal zozadu zuby, precistil, este bol na rtg a tak skonstatoval,z e uz by mal mat vsetky kanaliky a zapaly preliecene. a este zmenil lieky na tlak, takze uz prestal aj kaslat.
A baby, este sa chcem spytat, ked uz prebieha stimulka, to fakt treba tak casto chodit na kontroly?