Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@pempusik nám navrhol iui môj gynekológ, nemala som ovulku tak nasadil Clostibegyt. Ovulka sa rozbehla ale aj tak sa nám nedarilo, tak nasledovala laparka (či sú priechodné vajcovody, všetko OK) a keď sa ani potom nepodarilo navrhol iui. A keď sa ani to 2x nepodarilo odporučil nám centrum...
@ninka.b1 my sme preto hneď podpisovali lebo mi sme do cntra prišli už po 2 neúspešných IUI u môjho gynekológa a na tretie iui som stimulovala a keď som mala ísť tak to vyšlo na víkend a nemal mi ho kto spraviť. Môj gynekológ mi potom povedal, že môžme skusiť ďalší mesiac zas ale, že si myslí , že by to nemalo veľký význam.....išli sme teda do centra a tam nm nám tiež dokotor povedal, že asi by bolo lepšie hneď ivf, keď už máme neuspešne iui za sebou ale nechal nás aby sme sa rozhodli, či ešte skúsime iui alebo ivf. no my sme boli už pred tým dohodnutý, že ďalšie iui nejdeme skúšať. Ak si ale ešte nebola na iui tak byť tebou tak by som nejaké 2 cyklusy skúsila to napr. v období keď budeš čakať na schválenie žiadosti na ivf...
@babatko2012 aha, no my sme tam sli, ze mame hrozostrasny spermiogram, tak som bola presvedcena, ze doktor hned povie iui a ono sa z toho vyklula normospermia, co ma prekvapilo 🙂. ale tak si hovorim, ze za to iui nic nedam, skusime to a ked to nevyjde, tak sa posunieme dalej.
@pempusik určite choď toho 🙂 je veľa báb čo im vyšlo iui tak by bola hlúposť to neskúsiť, hlavne keď je to šetrnejšie k telu ako ivf.....
@babatko2012 presne tak, kvoli tomu, ze je to setrnejsie, sa do toho nebojim ist. aktovie, mozno sa to podari hned 🙂
@pempusik verím tomu, že áno 😀
Ahojte baby. Už som tam dávno nebola🙂 Naposledy v máji, čo sa tam zmenilo? Je tam okrem doktora Galla aj nejaká doktorka? Dakujem za odpoved! 🙂
@babatko2012
@pempusik baby ale ja som niekde čitala a neviem či to nieje aj na stranke iscaru, že to iui nieje moc uspešne 😒
@babatko2012 inak ty maš super gynekologa 🙂 mna moja 2r stimulovala clostilom ,, raz som ostala tehu ale potratila som a potom už nič. a ani tak my nenavrhla nič ine ako ten clostil 😠 tak som sa naštvala a šla do MT sama
@ninka.b1 nuz ktovie, aj tak to iui chcem skusit, mozno motyka vystreli 🙂. ja som brala najprv clostyl obcyklus, to mi predpisal moj gyndas, to mi ani ultrazvuk nerobil, takze ktovie, ako to bolo s ovulkou. potom som presla do antisterilnej do kosic, tam mi spravili hsg na priechodnost a tiez mi potom predpisal clostyl, ale poctivo som chodila na usg. lae potom sme sli na dovcu, tak som vsetko vysadila. doki vravel, ze skoda, ze mi nepichli nic na prasknutie vajka, ze sme sa nemuseli vobec trafit. na si hovorim, ze nech skusi to, co mysli, ze by mohlo pomoct. uvidime 🙂
@ninka.b1 áno je tam úspešnosť okolo 10% ale čo ak vy patríte do tej desiatky 🙂 2 x by som to určite skúsila....nič tým predsa nestratíš 🙂
@ninka.b1 a áno gynekológa mám super, bolo dobre, že robil aj v centre na Sliači a tým pádom mi tam mohol robiť aj tú laparku aj iui. ušetrili sme si tým chodenie do MT 🙂
@euforia01 moja v pondelok už ideš na prvý utz? som zvedavá čo ti povedia. držím palčeky 🙂
caute babi,zajtra mam odber,tak mi drzte palce.
nepoviem ti presne ale dost.,zajtra budem vediet kolko mi ich vydoluju.A citim sa vselijako,trosku sa bojim,ale hadam to dobre dopadne a budem to mat rychlo za sebou.
no posledny mesiac,sme chodili casto,ku koncu kazdy druhy den.
@babatko2012 Ďakujem 🙂 🙂 dúfam že budú dobré správy -však dám vedieť.No ešte mi len začne behačka .Mala by som si prenajať karavan pred špitálom ,keby bolo teplejšie 😀 😀
ahojte chcem sa spytať ako to teraz vypadá v iscare, ja som chodila este ked tam bol docent tomas a starý personál a ze teraz sú tam všetci noví, ideme na konzultaciu na buduci tyzden tak chcem vediet ako to tam teraz prebieha, dakujem za kazdu odpoved

@chantalle kolko si, prosim tam, platila za iui?