icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

pempusik
10. okt 2012

@chantalle kolko si, prosim tam, platila za iui?

babatko2012
10. okt 2012

@pempusik nám navrhol iui môj gynekológ, nemala som ovulku tak nasadil Clostibegyt. Ovulka sa rozbehla ale aj tak sa nám nedarilo, tak nasledovala laparka (či sú priechodné vajcovody, všetko OK) a keď sa ani potom nepodarilo navrhol iui. A keď sa ani to 2x nepodarilo odporučil nám centrum...

babatko2012
10. okt 2012

@ninka.b1 my sme preto hneď podpisovali lebo mi sme do cntra prišli už po 2 neúspešných IUI u môjho gynekológa a na tretie iui som stimulovala a keď som mala ísť tak to vyšlo na víkend a nemal mi ho kto spraviť. Môj gynekológ mi potom povedal, že môžme skusiť ďalší mesiac zas ale, že si myslí , že by to nemalo veľký význam.....išli sme teda do centra a tam nm nám tiež dokotor povedal, že asi by bolo lepšie hneď ivf, keď už máme neuspešne iui za sebou ale nechal nás aby sme sa rozhodli, či ešte skúsime iui alebo ivf. no my sme boli už pred tým dohodnutý, že ďalšie iui nejdeme skúšať. Ak si ale ešte nebola na iui tak byť tebou tak by som nejaké 2 cyklusy skúsila to napr. v období keď budeš čakať na schválenie žiadosti na ivf...

pempusik
10. okt 2012

@babatko2012 aha, no my sme tam sli, ze mame hrozostrasny spermiogram, tak som bola presvedcena, ze doktor hned povie iui a ono sa z toho vyklula normospermia, co ma prekvapilo 🙂. ale tak si hovorim, ze za to iui nic nedam, skusime to a ked to nevyjde, tak sa posunieme dalej.

babatko2012
10. okt 2012

@pempusik určite choď toho 🙂 je veľa báb čo im vyšlo iui tak by bola hlúposť to neskúsiť, hlavne keď je to šetrnejšie k telu ako ivf.....

pempusik
10. okt 2012

@babatko2012 presne tak, kvoli tomu, ze je to setrnejsie, sa do toho nebojim ist. aktovie, mozno sa to podari hned 🙂

babatko2012
10. okt 2012

@pempusik verím tomu, že áno 😀

lusynma
10. okt 2012

@chantalle ahoj chcela by si vediet nieco konkretne?Ja som skoncila dlhu stimulku

stella25
10. okt 2012

@pempusik A preco vam dali hned IVF?

pempusik
10. okt 2012

@stella25 nie, nedali nam hned ivf, prave ze doki zatial doporucuje iba iui. to ja som si myslela, ze bude ivf, kedze sme mali vysledku od androloga a boli katastrofalne a on nam odporucal ivf.

lubka0506
10. okt 2012

Ahojte baby. Už som tam dávno nebola🙂 Naposledy v máji, čo sa tam zmenilo? Je tam okrem doktora Galla aj nejaká doktorka? Dakujem za odpoved! 🙂

euforia01
11. okt 2012

@lubka0506 ahoj ja myslím že stále len Silvester sám idem v pondelok napíšem ,ale myslím že ešte nemá žiadnu náhradu za Culbovú.Sedáva tam s ním koordinátorka.Inak celé leto robil sám a keď mal dovolenku bol tam za neho docent Valky s Blavy

stella25
11. okt 2012

@lubka0506 stav nezmeneny, je tam stale sam. Maju toho dost vela asi, recepcna robi uz aj sestricku 🙂
Ale su velmi velmi zlati vsetci. Je tam dobra atmosfera uz.

ninka.b1
11. okt 2012

@babatko2012
@pempusik baby ale ja som niekde čitala a neviem či to nieje aj na stranke iscaru, že to iui nieje moc uspešne 😒
@babatko2012 inak ty maš super gynekologa 🙂 mna moja 2r stimulovala clostilom ,, raz som ostala tehu ale potratila som a potom už nič. a ani tak my nenavrhla nič ine ako ten clostil 😠 tak som sa naštvala a šla do MT sama

pempusik
11. okt 2012

@ninka.b1 nuz ktovie, aj tak to iui chcem skusit, mozno motyka vystreli 🙂. ja som brala najprv clostyl obcyklus, to mi predpisal moj gyndas, to mi ani ultrazvuk nerobil, takze ktovie, ako to bolo s ovulkou. potom som presla do antisterilnej do kosic, tam mi spravili hsg na priechodnost a tiez mi potom predpisal clostyl, ale poctivo som chodila na usg. lae potom sme sli na dovcu, tak som vsetko vysadila. doki vravel, ze skoda, ze mi nepichli nic na prasknutie vajka, ze sme sa nemuseli vobec trafit. na si hovorim, ze nech skusi to, co mysli, ze by mohlo pomoct. uvidime 🙂

babatko2012
11. okt 2012

@ninka.b1 áno je tam úspešnosť okolo 10% ale čo ak vy patríte do tej desiatky 🙂 2 x by som to určite skúsila....nič tým predsa nestratíš 🙂

babatko2012
11. okt 2012

@ninka.b1 a áno gynekológa mám super, bolo dobre, že robil aj v centre na Sliači a tým pádom mi tam mohol robiť aj tú laparku aj iui. ušetrili sme si tým chodenie do MT 🙂

babatko2012
11. okt 2012

@euforia01 moja v pondelok už ideš na prvý utz? som zvedavá čo ti povedia. držím palčeky 🙂

lubka0506
11. okt 2012

@euforia01 aj ty ideš v pondelok? Ja tiež...možno sa aj stretneme. 😉

lusynma
11. okt 2012

caute babi,zajtra mam odber,tak mi drzte palce.

stella25
11. okt 2012

@lusynma A ako vcera? Kolko si ich mala? A ako sa citis?

lusynma
11. okt 2012

nepoviem ti presne ale dost.,zajtra budem vediet kolko mi ich vydoluju.A citim sa vselijako,trosku sa bojim,ale hadam to dobre dopadne a budem to mat rychlo za sebou.

gaga83
11. okt 2012

@lusynma Ahoj idem na 1. ivf a začínam dlhú stimulku 20.10 chcela by som vedieť ako často si chodila do MT?

lusynma
11. okt 2012

no posledny mesiac,sme chodili casto,ku koncu kazdy druhy den.

euforia01
11. okt 2012

@babatko2012 Ďakujem 🙂 🙂 dúfam že budú dobré správy -však dám vedieť.No ešte mi len začne behačka .Mala by som si prenajať karavan pred špitálom ,keby bolo teplejšie 😀 😀

euforia01
11. okt 2012

@lubka0506 No idem hneď ráno na tie vyšetrenia po 32 dni IVF teda krv a sono. Tiež ideš hneď ráno??

mojusa
11. okt 2012

ahojte chcem sa spytať ako to teraz vypadá v iscare, ja som chodila este ked tam bol docent tomas a starý personál a ze teraz sú tam všetci noví, ideme na konzultaciu na buduci tyzden tak chcem vediet ako to tam teraz prebieha, dakujem za kazdu odpoved

lubka0506
11. okt 2012

@euforia01 nie ja nejdem ráno idem neskor🙂
@mojusa neboj sa vyzerá to tam dobre akurát že sa vymenil personál. Ale aj Dr. Gallo je príjemný🙂 Držím prsty! 😉

chantalle
11. okt 2012

@pempusik ahoj, ja mam pco, anovulacne cykly a zdvojenu maternicu....🙂 🙂

chantalle
11. okt 2012

@pempusik platili sme 82 eur...3x a nic, muzik ma spermie ok,takze ideme do ivf