Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte kocky chcem sa opytat buduci tyzden ma caka odber vajicok, chcela by som vediet ci je to bolestive mam z toho strach pocula som ze to dost boli dakujem za rady 🙂
@stella25 ahoj,no to mi pichali nejaky hormon.Neboj sa to este nic neznamena a uz si si robila test?a tie bolesti som mala aj ja,ale uz mi to preslo.Uz nevladzem vkuse len lezat musim nieco uz robit idem poupratovat kupelnu,ale velmi natahovat sa nebudem.Ved ja si myslim,ze ked sa to ma chytit sa to chyti a ked nie tak mi nepomoze lezat ani 12 dni vkuse.Nerob si starosti ze si isla do prace ak nerobis nic namahave,tak by ti to nemalo ublizit.Drzim ti palce a neboj vsetko nakoniec dobre dopadne 🙂
Ahojte babule, nechysta sa niektora z vas teraz niekedy na KET? Ja som v maji absolvovala prvy neuspesny pokus ET, a teraz o dva tyzdne ma caka prvy a dufam posledny KET. Mate niektora skusenosti s KET v Iscare Martin? Poznate niekoho komu to vyslo?
@lusynmaa1
@poppy28 Dakujem pekne za mile slova. Robila som si si dva testy a oba negativne. Ale urcite ideme dalej, my sa len tak nevzdame, chceme svoje dietatko.
@lusynmaa1 mas pravdu, ked sa to ma chytit tak sa chyti, aj keby som od prveho dna okna umyvala. Musim vymysliet nejaku kulehu na tu moju maternicu. Asi neviem, co ma s tym robit 😒
@lusynmaa1 Urcite ideme dalej, dietatko chceme. Uz som sa cez vikend s tym nejak vyrovnala, aj som sa to bala muzovi povedat, ze ako zareaguje. Ale je skvely a stoji pri mne. Keby ze nie jeho, tak sa uz davno zrutim. Urcite to aj jeho trapi ale stara sa najma o mna. Za co mu velmi dakujem. A je mi luto bab, ktore maju pri sebe paka, ktory hadze vinu len na ne. Zmrazene nemame, pojdeme od zaciatku opat, len uz to necham asi len na buduci rok. Ale sledovat vas tu budem a vsetkim vam drzim silno palceky. Jasne ze sa nam to raz podari 🙂
@lenocka004 ahoj, ja som pocula, ze z mrazacikmi je len 50% uspesnost. Ale urcite su tu aj take, co sa im podarilo.
@stella25 tak ti drzim velmi,velmi palce a kedy tedy sa ozvi len tak ako sa mas.Aj ja mam pri sebe skveleho muza,co ma vzdy podrzi je to super mat niekoho takeho pri sebe,bez neho by som to isto tak nezvladala.,no uvidime na nedelu si robim test tak som zvedava ci sa chytilo.Ak nie ideme dalej....,ale tiez uz iba na rok.Tak pa pa a veeela stastia.

@stella25 setrim sa dost dobre,lezim na gauci a nerobim nic.,Mam z toho zmiesane pocity,no dufam ze mi to chodenie hore dolu teraz prinesie ovocie.