icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

lenocka004
22. okt 2012

@stella25 Ahoj Stela dakujem za odpoved 🙂 no uvidime. Doktor povedal ze tie co preziju mrazenie su potom silne a maju sancu sa chytit. Tak uvidime ci to nejake prezili. Ty si teraz v akom stadiu? Chystas sa na KET?

poppy28
22. okt 2012

@stella25 jaaj skoda nevadi, co nas nezabije to nas posilni hlavu hore moja urcite to ray vide musime verit mna to caka teraz v piatok mi beru vajka a buduci tyzden ideme na vlozenie tiez som zvedava ako to dopadne ach jaj ale ty to este nemas potvrdene od doktora nie?ak by to tak bolo kedy mozete ist na dalsie

poppy28
22. okt 2012

@anita12 ahoj dakujem za utechu dufam ze to nebudem zle zvladat 🙂 uz sa aj tesim ze uz to budem mat za sebou 🙂

stella25
23. okt 2012

@poppy28 Uvidime zajtra ake budu vysledky, potvrdene to nemam ale je mi strasne zle a uz sa tesim kedy sa mi spusti menzes, lebo toto je take natahovanie len.

poppy28
23. okt 2012

@stella25 tak este hadam moze byt ta sprava pozitivna ci nie? 😒

stella25
23. okt 2012

@poppy28 Uvidime, dnes sa mi spinenie uplne zastavilo. Nechapem. Brucho mam ale nafuknute ako v 3 mesiaci. A najma to som 1kg schudla, takze z pribratia to vacsie brucho nebude.

skaredekacatko
23. okt 2012

ahojte zjtra začínam z proverov mám dlhý protokol viete povedať koľko trvá lebo ja to počítam a som z toho pako.

stella25
23. okt 2012

@skaredekacatko Ahoj, asi 30 dni. Akurat @pempusik ma dlhy protokol, tak skus jej napisat. Ona uz zacala.

michaela2202
23. okt 2012

ahojte kocky...tak ja by som sa chcela spytat idem tiez na ivf odporucil nam to dok..Galo Silvester v iscare v Martine mate niekto snim skusenosti?dakujem kocky

skaredekacatko
23. okt 2012

@stella25 v ďaka ti

skaredekacatko
23. okt 2012

michaela2202 aj mi ideme na ivf tiež odpoúčil Galo

pempusik
23. okt 2012

@stella25
@skaredekacatko ahojte dievcence, my este nevieme, vobec, ci ideme do ivf, zatial este len cakam na vysledky, co povie doki.a este k tomu som chora, beriem atb, tak dufam, ze sa skoro vyliecim a ked doki navrhne iui, tka by som to chcela skusit hned ako to pojde.

lenuska8754
23. okt 2012

@skaredekacatko ahoj, mne to trvalo asi mesiac.... držím palce nech sa to podarí ma prvý krát.... mne sa to podarilo až na tretí a teraz mám krásnu štvormesačnú dcéru

skaredekacatko
23. okt 2012

bolo by dobre keby to vyšlo za mesiac lebo vtedy mám narodky tak by ma to potešilo

michaela2202
23. okt 2012

kocky velmi sa tesim kedy to budem mat za sebou ale sa aj bojim ci sa vobec ujme aspon jedno moc tuzime po babatku ....

stella25
23. okt 2012

@pempusik jaaaaj, ja ze ste sa uz rozhodli pre IVF.tak som to nejak poplietla teda 🙂

michaela2202
23. okt 2012

@skaredekacatko :a ma snim daka tvoja kamka nejake skusenosti?vyzeral ze je dobry dokt...aj vysvetli co treba aky si mala pocit z neho ty?dakujem

stella25
23. okt 2012

@lenuska8754 ahoj, aku si mala diagnozu? Co bolo dosledkom ze az na 3 x? Kludne napis do IP

skaredekacatko
23. okt 2012

no ja dobrý bol v pohode my sme sa ozhodovali podľa vzdialenosti a financii

michaela2202
23. okt 2012

@skaredekacatko aj ja si myslim ze je dobry...a uz si mala aj nejake vysetrenia?

skaredekacatko
23. okt 2012

@michala2202 no ja už od zajtra začínam brať proveru

michaela2202
23. okt 2012

@skaredekacatko pekne my cakame este len na to ci nam to poistovna preplati a ide sa na lieky...vies nemam stym nejake skusenosti preto vyzvedam dufam ze to nevadi....aj injekcie budes mat?

skaredekacatko
23. okt 2012

@michaela2202 hej aj tie a vpoho sa pýtaj ja sa tiež pýtam, keď niečo neviem. My sme čakali dlho na genetiku a tak tak som rada že už sa ide nato pois´tovńa mi to schválila celkom rýchlo

michaela2202
23. okt 2012

@skaredekacatko a ta genetika to robili nejake testy ?drzim ti palce mooooooooooc... 🙂

skaredekacatko
23. okt 2012

michaela2202 áno berú krv a robia gentické testy neviem či to asi čaká aj vás

michaela2202
23. okt 2012

@skaredekacatko no brali my krv na prvom stretnuti ale to neviem ci to bolo aj na to....vsetko mam dobre ...chvala bohu som rada...

skaredekacatko
23. okt 2012

michalea2202 to som mala aj ja všetko oka, tú genetiku robia inde to nrobí centrum, môj mu kvôli žiadosti musel navštívíť aj andrológa

michaela2202
23. okt 2012

@skaredekacatko a to beru kazdemu?lebo neviem presne koli comu robia tie geneticke testy

skaredekacatko
23. okt 2012

@michaela2202, neviem opýtaj sa iých kočiek či boli nás tam galo poslal a myslím, ž to je dobre lebo mužovi aj ničo zistili čo by neskôr mohlo viesť k potratom u mňa alebo by dieťa bolo postihnuté a toto vyriešila predimplantačná genetika , síce je drahá ale aspoň zamedzí riziku.

michaela2202
23. okt 2012

@skaredekacatko sak uvidime co nam povie Galo ked tam znova pojdeme....ale dakujem za infosky si zlata..... 🙂