Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@michaela2202 neboj sa myslím si že túžba po bábatku je silneišia ako strach! Držím prsty! 😉
@lubka0506 to je pravda a dakujem ti moc hadam sa to vsetko podari a bude to v najlepsom poriadku...
@maja9 ajoj no ja som tam bola velmi zlaty a ochotny....
@skaredekacatko ahoj, ja mám tiež dlhý protokol. V sobotu som začala brať proveru. Ďalej som dostala decapeptyl, fostimom a utrogestan. Ty si čo dostala?
Ahojte babule🙂 Chcela som sa opýtat či už je v Iscare DR. Galo a ak nie kto ho zastupuje? Neviete? Dakujem 😒
@gaga83 mam pocit,ze to iste co ty, tu proveru beries po ci pred jedlom?Ja zacinam a neviem kedy. Uz aby sme to mali za sebou
caute baby.Prosim vas neviete mi niektora povedat,ze kolko stoji druhe IVF ked uz mame mrazaciky??????dakujem
@stella25 tak drzim palce hadam este nieje vsetko stratene 😉
@skaredekacatko ahoj ja mam tiez dlhy protokol proveru beries 10 dni za 7 dni ako zacnes brat tabletky si pichas tie prve injekcie, pichas 22 dni a druhe 11 dni v polke si pichas uz oboje, dokopi si pichas 22 dni takze zhruba tri tyzdne medzitym chodis na krv a sono hadam som to napisala tak aby si to pochopila 🙂 nemusis sa bat ze mas vela davok ku koncu sa davaju uz vacsie davky tak tam sa to skrati.
@jankaknm ja som mala ten isty pocit z neho pocula som na neho len chvaly ale moj prvy kontakt s nim bol cudny ziadne zbytocne reci len vyzlecte sa nachystajte sa to je vsetko dovidenia pockajte po obede na telefonat a povedia vam co dalej 😒 cakala som teda taky trosku iny pristup
@skaredekacatko ahoj, proveru beriem po jedle, menej ti to zaťaží žalúdok
@poppy28 ahoj ja som tiež mala s Gala taký istý pocit aj keď som sa stretla s ním iba raz. Ako sme začali chodiť od februára do iscaru bol tam vždy niekto iný - najprv Cuľbová, ďalší krát Galo, potom Války (ten bol zlatý aspoň povedal že Ivf je to najlepšie riešenie) a teraz čo čítam je tam zas doktorka. Paráda
@popy28 ďakujem ti pekne , budem rada, keď to už budem mať za sebou

za málo však uvidíš 😀