icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

skaredekacatko
23. okt 2012

za málo však uvidíš 😀

lubka0506
23. okt 2012

@michaela2202 neboj sa myslím si že túžba po bábatku je silneišia ako strach! Držím prsty! 😉

michaela2202
23. okt 2012

@lubka0506 to je pravda a dakujem ti moc hadam sa to vsetko podari a bude to v najlepsom poriadku...

michaela2202
23. okt 2012

@maja9 ajoj no ja som tam bola velmi zlaty a ochotny....

gaga83
23. okt 2012

@skaredekacatko ahoj, ja mám tiež dlhý protokol. V sobotu som začala brať proveru. Ďalej som dostala decapeptyl, fostimom a utrogestan. Ty si čo dostala?

gaga83
23. okt 2012

@lusynma ahoj chcela som sa opýtať či si náhodou nebrala proveru? Ak ano mali si kolísanie tlaku ? ďakujem za odpoveď

lubik30
23. okt 2012

Ahojte babule🙂 Chcela som sa opýtat či už je v Iscare DR. Galo a ak nie kto ho zastupuje? Neviete? Dakujem 😒

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
lubik30
23. okt 2012

@jankaknm majú tam toho dost...to nieje ani možné že tolko párov čo sa tam premelie má problémy s počatím bábatka. ☹ Ja som tam toho u nich už dost "preskákala" ale tú pani doktorku som tam nestretla. 😒

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
skaredekacatko
23. okt 2012

@gaga83 mam pocit,ze to iste co ty, tu proveru beries po ci pred jedlom?Ja zacinam a neviem kedy. Uz aby sme to mali za sebou

lubik30
23. okt 2012

@jankaknm IVF... 😕

lusynmaa1
24. okt 2012

@gaga83 ahoj,nemala som problemy s tlakom,aspon som to nepostrehla,ale mala som pocit silnejsieho busenia srda.

pempusik
24. okt 2012

@jankaknm @lubik30 ahojte baby, kdeze sa nam podel dr. Galo, ked ho zastupuje pani doktorka?

lusynmaa1
24. okt 2012

caute baby.Prosim vas neviete mi niektora povedat,ze kolko stoji druhe IVF ked uz mame mrazaciky??????dakujem

stella25
24. okt 2012

@lusynmaa1 a ty co na taketo pomyslas???

poppy28
24. okt 2012

@stella25 tak drzim palce hadam este nieje vsetko stratene 😉
@skaredekacatko ahoj ja mam tiez dlhy protokol proveru beries 10 dni za 7 dni ako zacnes brat tabletky si pichas tie prve injekcie, pichas 22 dni a druhe 11 dni v polke si pichas uz oboje, dokopi si pichas 22 dni takze zhruba tri tyzdne medzitym chodis na krv a sono hadam som to napisala tak aby si to pochopila 🙂 nemusis sa bat ze mas vela davok ku koncu sa davaju uz vacsie davky tak tam sa to skrati.

poppy28
24. okt 2012

@jankaknm ja som mala ten isty pocit z neho pocula som na neho len chvaly ale moj prvy kontakt s nim bol cudny ziadne zbytocne reci len vyzlecte sa nachystajte sa to je vsetko dovidenia pockajte po obede na telefonat a povedia vam co dalej 😒 cakala som teda taky trosku iny pristup

cuculik1
24. okt 2012

@pempusik je v USA

gaga83
24. okt 2012

@skaredekacatko ahoj, proveru beriem po jedle, menej ti to zaťaží žalúdok

gaga83
24. okt 2012

@lusynmaa1 ahoj ďakujem za odpoveď, chcela by som ešte vedieť kedy si si pichala fostimon?

pempusik
24. okt 2012

@cuculik1 a snad sa vrati, ci? ja reku ze konecne som si vybrala centrum a doki mi zdrhne 😀 . mne bol celkom sypaticky.

gaga83
24. okt 2012

@poppy28 ahoj ja som tiež mala s Gala taký istý pocit aj keď som sa stretla s ním iba raz. Ako sme začali chodiť od februára do iscaru bol tam vždy niekto iný - najprv Cuľbová, ďalší krát Galo, potom Války (ten bol zlatý aspoň povedal že Ivf je to najlepšie riešenie) a teraz čo čítam je tam zas doktorka. Paráda

pempusik
24. okt 2012

@gaga83 no nestras, ze to tam tak bude vyzerat, ze vzdy niekto iny tam bude :(. ale mne sa doktor galo pozdaval, my sme si celkom dobre poklebetili 🙂

gaga83
24. okt 2012

@pempusik ahoj hádam to tak nebude, my sme mali šťastie asi tak

pempusik
24. okt 2012

@gaga83 tak dufam, ze mas pravdu a doki sa vrati, kym tam znova pojdem. aj ked som si pozerala nejake nazory na doktorku co je tam teraz a tiez su pozitivne.

stella25
25. okt 2012

@poppy28 Uz to mam potvrdene aj od lekara, vajicko sa neujalo. Ale uz som s tym celkom vyrovnana a ideme dalej. Len si dam trochu pauzu a hadam 2013 rok bude lepsi

stella25
25. okt 2012

@pempusik Ja som pani doktorku videla a velmi mila bola 🙂

skaredekacatko
25. okt 2012

@popy28 ďakujem ti pekne , budem rada, keď to už budem mať za sebou

lusynmaa1
25. okt 2012

@gaga83 ahoj,no tak ja som fostimon nemala,ale dekapeptyl a ten som si zacala pichat po provere na 8 den.