icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

cuculik1
25. okt 2012

@pempusik ano vrati, ma dojst koncom tyzdna....

stella25
25. okt 2012

@lusynmaa1 no ako ty? nic nepises ako sa mas a citis?

lusynmaa1
25. okt 2012

@stella25 cauko moja,no citim sa dobre,ale asi z toho nic nebude.Spinim a uz ma pobolieva brucho normalne ako pred menstr.Takze ani mne sa nechytilo,ja som to aj cakala,lebo myslim si,ze jedno embryo je na transfer malo.

lusynmaa1
25. okt 2012

zato som sa spytovala,ze kolko stoji druhe IVF,cisto iba transfer,lebo ten cennik co maju,tak sa z toho neviem vysomarit.

pempusik
25. okt 2012

@lusynmaa1 a kolky den od transferu si? spinenie este nemusi nic znamenat. ci uz sa citis na ms?

stella25
25. okt 2012

@lusynmaa1 zajtra ides na krv? ci az v pondelok?
Este ale nesmut zbytocne, este nemusi byt nic stratene.

Mne vkladali uz aj 2 a aj tak sa neuchytili. Moja maternica asi nevie co ma s nimi robit. 🙂 Musime jej s doktorom nejak dohovorit. 🙂

poppy28
25. okt 2012

@stella25 jaj skoda mrzi ma to velmi a ako dlho by mala byt pauza medzi dalsim pokusom mate este nejake embrijka?posielam ti svetielko to sa tak hovori ked je niekomu dusevne zle a citi sa nestastny dufam ze ti pomoze 😉

poppy28
25. okt 2012

@gaga83 on je len niekde mimo urcite pride ved razitka su na jeho meno 🙂

poppy28
25. okt 2012

@lusynmaa1 dufam ze to nebude este vsetko stratene drzim ti velmi palce aby sa to chytilo
@stella25
@lusynmaa1 baby a u vas je problem s otehotnenim u vas ci u muzov?boli ste uz na to kolko krat ja idem prvy a neviem ake sance to moze mat na prvy krat co myslite?ja som ok u nas je problem u muza 😒 ale verim ze je tam sanca aj na prvy pokus 🙂

gaga83
25. okt 2012

@lusynmaa1 ahoj fostimon si budem pichať po decapeptyle , chcela som vedieť keď sa regulujú dávky či to reba pichať poobede alebo večer

lusynmaa1
26. okt 2012

@gaga83 ahoj ja ked som pribrala k dekapeptylu Gonal,tak som si ich pichala naraz a kazdy den priblizne v tu istu hodinu okolo 4.Tam je jedno ci je to rano alebo vecer,ale aby sa pichalo priblizne v tu istu hodinu kazdy den.,aby tam bola pravidelnost.

stella25
26. okt 2012

@poppy28 U nas mame problem obaja, ja nemam skoro ziadne vajicka a muz katastrofalny spermiogram. Ale preco sa neuchytilo ideme patrat az teraz.

Je tu strasne vela bab, ktore otehotneli uz pri provm IVF alebo IUI, takze bud hlavne pozitivne naladena a optimista a podari sa 🙂

michaela2202
26. okt 2012

ahojte baby aj ja idem prvy krat na ivf ale sa aj bojim ci sa ujme na prvy krat...a vam baby drzim mooooooooc palce aby vam to vyslo 🙂

poppy28
26. okt 2012

@stella25 🙂dakujem za optimisticke slova taku malu dusicku mam, ze by to mohlo vist dnes mi zobrali vajka vraj 9 ks velmi peknych tak hadam sa nam postasti 🙂 a neboj sa mam kamaratku boli na tom ako vy a na druhy pokus sa im to podarilo ona mala iba dve vajka a potom by musela ist na cely proces odznova a podarilo sa to na druhy raz tak verim ze aj vam sa to podari chce to cas 🙂

poppy28
26. okt 2012

@michaela2202 ja idem tiez prvy krat a v akom si stadiu?drzim palce

lusynmaa1
29. okt 2012

caute zeny,som 13 den po transfere a menstr.mi este neprisla a baby test sa trosku zafarbil.v sobotu bola slabsia ciarka a dnes je silnejsia tak sa nam to hadam podarilo.V stredu ideme na krv tak uvidime papa a drzte sa

poppy28
29. okt 2012

@lusynmaa1 no vidis a uz si nedufala drzim moc palce 🙂

michaela2202
29. okt 2012

@poppy28 ahoj no ja tiez len zacinam takze nie som este tak daleko ako ostatne kocky, a ty si ako na tom?drzim palceky.. 🙂

poppy28
29. okt 2012

my ideme v stredu na vlozenie embrijka uz sa neviem dockat ci to vyjde, je to prvy moj pokus

stella25
29. okt 2012

@lusynmaa1 no vidis, super 🙂)

stella25
29. okt 2012

@poppy28 vyjde, jasneeee 🙂

gaga83
29. okt 2012

@lusynmaa1 ďakujem za info a teším sa že to vyšlo 🙂

gaga83
29. okt 2012

@poppy28 držím palce, už aby som aj ja tam bola

lenocka004
29. okt 2012

@poppy28 Ahoj, aj ja sa chystam v stredu na vklad embryjka. Aj ty si v Iscare MT? Kazdopadne drzim vsetky palce 🙂

lusynmaa1
30. okt 2012

ahojte babenky,nedalo mi a tak som si spravila rano dalsi test a druha ciarka sa mi hned vyfarbila na silno ruzovu.Nechce sa mi tomu verit,ale hadam 4 testy a vsetky pozitivne neklamu.som strasne stastna,ale uvidime zajtra,co povie krvicka 🙂

stella25
30. okt 2012

@lusynmaa1 supeeeeer. Ja sa tak tesim, ze konecne uspech, ako keby bol moj. Ja som uz pomaly prestavala verit, ze sa to podari. Tak ti zavidim, ale hrozne ti to prajem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jankaknm
30. okt 2012

@lusynmaa1 ahoj, aj ja som sa objednala na zajtra na krv, i ked my navrhovali skor v piatok, ale ja uz nevydrzim. Tiez chodis do Iscare v MT predpokladam, ked si v tejto teme. 🙂 Ja som dnes, ak sa nerata den vkladu, tak 12. den od KET, a test bol negativny, i ked som nerobila z ranneho mocu. Videla som tam ducha az po 15 min., ale to sa asi nerata. Mozno este nizke hcg. Kolko ste dali vlozit? drzim paste

lusynmaa1
30. okt 2012

@stella25 ahoj moja,no mne sa tomu nechce verit,ved vies ze ja som tomu velmi neverila,ale som strasne stastna.,a dufam ze coskoro budes aj ty.,velmi ti drzim palce

lusynmaa1
30. okt 2012

@jankaknm ahoj,no tak drzim ti palce nak je to zajtra dobra sprava.Menstr.ti este neprisla?mozno mas malo Hcg.neviem ja som si robila uz na 10 den a uz som tam mala slabu ciarku.,ale u kazdej je to inac.Ja som bola teraz prvy krat a dala som si vlozit jedno.,a ty?

jankaknm
30. okt 2012

@lusynmaa1 musi to byt krasny pocit, aj ja ho chcem zazit. Robila som si teraz dalsi test, lebo mi nesiel do hlavy ten duch, aj muz ho tam videl, a zrazu zmizol. A teraz som kupila RapiClear 10 a ten je uplne clear. Neviem sa na nic sustredit, uz chcem vediet z krvi vysledok, lebo neverim tymto domacim testom. MS este nedorazila a ani neviem, ci bez vysadenia Estrimaxu a Utrogestanu pride sama. ☹ Mame 2 vlozene, a som po KET.