Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
zato som sa spytovala,ze kolko stoji druhe IVF,cisto iba transfer,lebo ten cennik co maju,tak sa z toho neviem vysomarit.
@lusynmaa1 dufam ze to nebude este vsetko stratene drzim ti velmi palce aby sa to chytilo
@stella25
@lusynmaa1 baby a u vas je problem s otehotnenim u vas ci u muzov?boli ste uz na to kolko krat ja idem prvy a neviem ake sance to moze mat na prvy krat co myslite?ja som ok u nas je problem u muza 😒 ale verim ze je tam sanca aj na prvy pokus 🙂
ahojte baby aj ja idem prvy krat na ivf ale sa aj bojim ci sa ujme na prvy krat...a vam baby drzim mooooooooc palce aby vam to vyslo 🙂
@stella25 🙂dakujem za optimisticke slova taku malu dusicku mam, ze by to mohlo vist dnes mi zobrali vajka vraj 9 ks velmi peknych tak hadam sa nam postasti 🙂 a neboj sa mam kamaratku boli na tom ako vy a na druhy pokus sa im to podarilo ona mala iba dve vajka a potom by musela ist na cely proces odznova a podarilo sa to na druhy raz tak verim ze aj vam sa to podari chce to cas 🙂
@michaela2202 ja idem tiez prvy krat a v akom si stadiu?drzim palce
caute zeny,som 13 den po transfere a menstr.mi este neprisla a baby test sa trosku zafarbil.v sobotu bola slabsia ciarka a dnes je silnejsia tak sa nam to hadam podarilo.V stredu ideme na krv tak uvidime papa a drzte sa
@poppy28 ahoj no ja tiez len zacinam takze nie som este tak daleko ako ostatne kocky, a ty si ako na tom?drzim palceky.. 🙂
my ideme v stredu na vlozenie embrijka uz sa neviem dockat ci to vyjde, je to prvy moj pokus
@poppy28 Ahoj, aj ja sa chystam v stredu na vklad embryjka. Aj ty si v Iscare MT? Kazdopadne drzim vsetky palce 🙂
ahojte babenky,nedalo mi a tak som si spravila rano dalsi test a druha ciarka sa mi hned vyfarbila na silno ruzovu.Nechce sa mi tomu verit,ale hadam 4 testy a vsetky pozitivne neklamu.som strasne stastna,ale uvidime zajtra,co povie krvicka 🙂
@lusynmaa1 ahoj, aj ja som sa objednala na zajtra na krv, i ked my navrhovali skor v piatok, ale ja uz nevydrzim. Tiez chodis do Iscare v MT predpokladam, ked si v tejto teme. 🙂 Ja som dnes, ak sa nerata den vkladu, tak 12. den od KET, a test bol negativny, i ked som nerobila z ranneho mocu. Videla som tam ducha az po 15 min., ale to sa asi nerata. Mozno este nizke hcg. Kolko ste dali vlozit? drzim paste
@lusynmaa1 musi to byt krasny pocit, aj ja ho chcem zazit. Robila som si teraz dalsi test, lebo mi nesiel do hlavy ten duch, aj muz ho tam videl, a zrazu zmizol. A teraz som kupila RapiClear 10 a ten je uplne clear. Neviem sa na nic sustredit, uz chcem vediet z krvi vysledok, lebo neverim tymto domacim testom. MS este nedorazila a ani neviem, ci bez vysadenia Estrimaxu a Utrogestanu pride sama. ☹ Mame 2 vlozene, a som po KET.

@pempusik ano vrati, ma dojst koncom tyzdna....