Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
tak baby dnes som bola na krv a iba mi potvrdili v co som tajne dufala SOM TEHOTNAAAAAAAAAAAAAAAAA.Som najstastnejsia zena na svete
@lenocka004 ahoj hej dnes sme vraj boli len dve musela si byt predomnou 🙂 skoda ze sme sa nevideli a mozno aj hej ale sme nevedeli o sebe 🙂 a kolko si si dala vlozit my sme sa rozhodli pre dve, malisme tri vajka ale jedno vraj malo nejake gulicky tak mi poradili ze ak chcem dve aby som si vlozila tie dalsie dve a toto jedno sme teda nechali tak nedalo sa ani zamrazit vraj by to neprezilo tak teraz pevne dufam ze to vyjde na prvy sup 🙂 drzim ti palce aby ti to vyslo 🙂
@poppy28 ahoj, no ja som bola o 11:00h, a bolo to tam uplne plne. vsetky izby boli obsadene tak som tam cakala len na tej stolicke pri posteliach. To si ma asi nevidela lebo som bola hned vnutri 🙂 My sme si dali rozmrazit 2 a aj sa pekne rozmrazili tak som si ich dala vlozit obe 🙂 No a teraz pride dlhe cakanie 🙂 Aj ja ti drzim palce to vies ze nam to vyjde. Musi 🙂 Si na dovolenke alebo PN?
@jankaknm Jani to je mi velmi luto ☹ ☹ ☹
@jankaknm aj mne je luto. Ale nehadz flintu do zita - ci ako sa to hovori. Ja mam za sebou tiez 3 neuspesne a neviem ani preco ale idem dalej. Raz sa nam to predsa podarit musi. Ake mas za sebou vysetrenia? Len tie z centra? Neposlal ta doktor niekam na vysetrenia este? Hlavne nebud smutna a vdis, aj @lusynmaa1 sa to podarilo, tak sa to musi aj nam 🙂
@lenocka004 ja normalne pracujem doma by ma porazilo ale mam sedavu robotu tak to je v pohodicke my mame tiez dve vlozene tak ked nam to vyjde bude sranda obe dvojicky 😀 sa zapotime kym budeme vediet vysledok
@ninka.b1 ahoj 🙂. ja este len v pondelok budem volat, ci uz su vysledky. vlastne az buducu stredu tomu budu tri tyzdne, co som bola na krv, tak snad v pondelok uz vysledky budu. ja sa tiez troska obavam toho, co najdu, ale na druhej strane neviem, ci je vyhra to, ak bude vsetko v poriadku. tak neviem co je lepsie 🙂
@poppy28 no to mas pravdu, aj mna by doma porazilo. V tej robote to cakanie lepsie ujde. ja mam tiez nastastie kludnu sedavu robotu tak by to nemalo byt riziko. A ako sa citis?
@lenocka004 vies co divne dnes mi je nejako blbo od zaludka akoby na vode zjedla som jogurt a nadrapovalo ma ako zabu ale to sa mi zda skoro aby to boli nejake priznaky este je to len treti den a ty co citis nieco ?inak krce ako na menstruaciu mam skoro stale od vcera cely den s prestavkami
@poppy28 No to ja prave stale nic. Ani krce ani nevolnost. Neviem nejak sa citim v poho, a po tych Nutridrinkoch nejaka hyperaktivna. Snad to je tiez OK 🙂 No uvidime, drzim ti moc palce.
@lenocka004 nemusis mat ziadne priznaky tie moje tiez prisudzujem skor niecomu inemu urcite to je skoro nico citit aj tak budeme vediet nieco az buduci tyzden tak najskor v stvrtok piatok skor asi nie tak dufam ze nam to vyjde obom 😉
@poppy28 kiez by si mala pravdu a vyslo by nam to obom 🙂
@lenocka004 ahoj tak ako po vikende zmenilo sa nieco? ja sa citim rovnako zaludok mi dnes zase hupe tak to asi riadne pracuju nervy 🙂
@poppy28 No sobotu som slabo krvacala, asi jedna kvapka, ale v nedelu to bolo fajn aj dnes zatial. No uvidime, ja sa snazim makat v robote aby mi usiel cas, inak si neviem predstavit vydrzat ten cas do nedele ☹ Inak okrem tej soboty nebadam na sebe ziadne zmeny. Zatial ako keby nic, tak neviem ci to je dobre ale snad ano. 🙂

@jankaknm tak zajtra uvidime,aj ja som nervozna v noci som vobec nespala.tak zajtra budeme mudrejsie 🙂