icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

lusynmaa1
30. okt 2012

@jankaknm tak zajtra uvidime,aj ja som nervozna v noci som vobec nespala.tak zajtra budeme mudrejsie 🙂

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
lusynmaa1
30. okt 2012

@jankaknm isto bude vela ludi.My prideme okolo 8-00.

lusynmaa1
31. okt 2012

tak baby dnes som bola na krv a iba mi potvrdili v co som tajne dufala SOM TEHOTNAAAAAAAAAAAAAAAAA.Som najstastnejsia zena na svete

poppy28
31. okt 2012

@gaga83 urcite sa skoro dockas velmi rychlo to bezi 🙂ja som tam bola dnes uz na vlozeni tak mam dve vlozene a teraz uz len dufat a cakat 🙂

poppy28
31. okt 2012

@lenocka004 ahoj hej dnes sme vraj boli len dve musela si byt predomnou 🙂 skoda ze sme sa nevideli a mozno aj hej ale sme nevedeli o sebe 🙂 a kolko si si dala vlozit my sme sa rozhodli pre dve, malisme tri vajka ale jedno vraj malo nejake gulicky tak mi poradili ze ak chcem dve aby som si vlozila tie dalsie dve a toto jedno sme teda nechali tak nedalo sa ani zamrazit vraj by to neprezilo tak teraz pevne dufam ze to vyjde na prvy sup 🙂 drzim ti palce aby ti to vyslo 🙂

poppy28
31. okt 2012

@lusynmaa1 jezis gratulujem no vidis a tak si sa bala ze to nevyslo treba dufat ze vsetko dobre dopadne drzim palceky a nech je to zdravucke 🙂

poppy28
31. okt 2012

@jankaknm Janka neboj sa podla mna ak tam uz bola slaba ciarka tak je to tam, verim tomu musis aj ty drzim palce 🙂 inak je tu vela dievcat co mali stale negativne testy a nakoniec to bolo pozitivne z krvy tak neboj, testy klamu

lenocka004
31. okt 2012

@poppy28 ahoj, no ja som bola o 11:00h, a bolo to tam uplne plne. vsetky izby boli obsadene tak som tam cakala len na tej stolicke pri posteliach. To si ma asi nevidela lebo som bola hned vnutri 🙂 My sme si dali rozmrazit 2 a aj sa pekne rozmrazili tak som si ich dala vlozit obe 🙂 No a teraz pride dlhe cakanie 🙂 Aj ja ti drzim palce to vies ze nam to vyjde. Musi 🙂 Si na dovolenke alebo PN?

gaga83
31. okt 2012

@poppy28 ahoj, ja som nachladnutá od nedele, tak sa bojím, ako to dopadne. Dúfam, že to nejako zvládnem. Tebe držím palčeky aby to vyšlo

gaga83
31. okt 2012

@lusynmaa1 superrr a tak si sa bála, len pekne oddychuj

jankaknm
Autor odpoveď zmazal
lenocka004
31. okt 2012

@jankaknm Jani to je mi velmi luto ☹ ☹ ☹

lusynmaa1
1. nov 2012

@jankaknm je mi to velmi luto,ze vam to nevyslo

ninka.b1
2. nov 2012

@jankaknm to ma mrzi ☹

ninka.b1
2. nov 2012

@pempusik ahoj ako sa maš? my ideme pondelok pre vysledky, tak som zvedava,, aj sa tešim, že sa to konečne pohne ale aj sa bojim aby to nebolo moc zle 😒 a ty ako? kedy ideš???

stella25
2. nov 2012

@jankaknm aj mne je luto. Ale nehadz flintu do zita - ci ako sa to hovori. Ja mam za sebou tiez 3 neuspesne a neviem ani preco ale idem dalej. Raz sa nam to predsa podarit musi. Ake mas za sebou vysetrenia? Len tie z centra? Neposlal ta doktor niekam na vysetrenia este? Hlavne nebud smutna a vdis, aj @lusynmaa1 sa to podarilo, tak sa to musi aj nam 🙂

poppy28
2. nov 2012

@lenocka004 ja normalne pracujem doma by ma porazilo ale mam sedavu robotu tak to je v pohodicke my mame tiez dve vlozene tak ked nam to vyjde bude sranda obe dvojicky 😀 sa zapotime kym budeme vediet vysledok

poppy28
2. nov 2012

@gaga83 neboj sa nic pekne sa vypot a vsetko bude ok ja neviem ako prezijem este tych 10 dni kym budem vediet ci to vyslo 🙂 asi sa zblaznim

poppy28
2. nov 2012

@jankaknm skoda mrzi ma to asi kazda sa bojime toho neuspechu tak sa tesime a potom nic hadam dalsi pokus bude uspesnejsi drzim palce

pempusik
2. nov 2012

@ninka.b1 ahoj 🙂. ja este len v pondelok budem volat, ci uz su vysledky. vlastne az buducu stredu tomu budu tri tyzdne, co som bola na krv, tak snad v pondelok uz vysledky budu. ja sa tiez troska obavam toho, co najdu, ale na druhej strane neviem, ci je vyhra to, ak bude vsetko v poriadku. tak neviem co je lepsie 🙂

lenocka004
2. nov 2012

@poppy28 no to mas pravdu, aj mna by doma porazilo. V tej robote to cakanie lepsie ujde. ja mam tiez nastastie kludnu sedavu robotu tak by to nemalo byt riziko. A ako sa citis?

poppy28
2. nov 2012

@lenocka004 vies co divne dnes mi je nejako blbo od zaludka akoby na vode zjedla som jogurt a nadrapovalo ma ako zabu ale to sa mi zda skoro aby to boli nejake priznaky este je to len treti den a ty co citis nieco ?inak krce ako na menstruaciu mam skoro stale od vcera cely den s prestavkami

gaga83
2. nov 2012

@jankaknm je mi lúto, že ti to nevyšlo

lenocka004
2. nov 2012

@poppy28 No to ja prave stale nic. Ani krce ani nevolnost. Neviem nejak sa citim v poho, a po tych Nutridrinkoch nejaka hyperaktivna. Snad to je tiez OK 🙂 No uvidime, drzim ti moc palce.

poppy28
2. nov 2012

@lenocka004 nemusis mat ziadne priznaky tie moje tiez prisudzujem skor niecomu inemu urcite to je skoro nico citit aj tak budeme vediet nieco az buduci tyzden tak najskor v stvrtok piatok skor asi nie tak dufam ze nam to vyjde obom 😉

lenocka004
2. nov 2012

@poppy28 kiez by si mala pravdu a vyslo by nam to obom 🙂

ninka.b1
3. nov 2012

@pempusik no ved ano tiež som na tom tak, že neviem či je lepšie ak mi niečo najdu, alebo nenajdu 😒 😀

poppy28
5. nov 2012

@lenocka004 ahoj tak ako po vikende zmenilo sa nieco? ja sa citim rovnako zaludok mi dnes zase hupe tak to asi riadne pracuju nervy 🙂

lenocka004
5. nov 2012

@poppy28 No sobotu som slabo krvacala, asi jedna kvapka, ale v nedelu to bolo fajn aj dnes zatial. No uvidime, ja sa snazim makat v robote aby mi usiel cas, inak si neviem predstavit vydrzat ten cas do nedele ☹ Inak okrem tej soboty nebadam na sebe ziadne zmeny. Zatial ako keby nic, tak neviem ci to je dobre ale snad ano. 🙂