Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@anika142 no tak asi mu to dosť poškodilo keď záver bol taký aký bol..... ☹ .....ale aj napriek tomu musíme ísť ďalej.....a neviem ti povedať že či som absolvovala hematologické vyšetrenie?...lebo už ich mám toľko že ani neviem čo všetko som absolvovala....ale si myslím, že asi hej len to musím pozrieť.....
@rojica tak tak sa moze robit aj imunologia spolu, ale hematologia ci sa ti nezraza krv. atd. Vacsinou pri brani tych liekov hormonov sa viac zraza krv, napr. ja mam s tym problem takze pri stimulke picham aj fraxiparin a po vklade. Dokonca mam naordinovane tak, ze ked sa mi podari tehu tak to budem brat az do 600nedelia. takze budme mat co robit, ale mooc by som to rada spravila, kvoli drobcovi.
@anika142 jááááááj tak už teraz viem a bola som na to a krv dopadla v poriadku aj papiere som od toho našla aspoň nič vážne nezistili......a počula som o tom aj kamoška to má a tiež si musí pichať fraxapirín ona dokonca čaká dvojičky......no veď práve čo všetko neurobíme pre toho drobca len aby to všetko dobre dopadlo.... 🙂
@rojica teraz 29 v novembri ma caka 30tka tak preto som napisala ze by som chcela aspon jedno by som to tento rok mohla stihnut keby sa to v januari podarilo. Ja som tuzila mat do 30 aspon jedno. Ale nemam nejak hranicu do kedy to budem skusat. Asi pred dvoma mesiacmi som bola na tom tak, ze som si povedala ze je toto 3 IVF posledny krat. Teda posledna sanca, ze reku to potom skusat uz nebudem. ale ked citam niektore baby co to skusali aj 8 x a viac tak si poviem ze som este slaby odvar. Preto si uz nedavam hranicu, podla toho ako sa budem citit aj aj mm. Ale tiez je myslim rozumne tak 35ka a potom uz s tym celym seknut. No u mna to bude zatial 4,5 roka co skusame, takze uvidim do kedy budem mat nervy.
Ked som bola na hsc tak so mnou lezala baba na izbe co bola 1x na IVF a mala 37 rokov. Takze vidis. 100 ludi 100 chuti.
@anika142 presne tak ako hovoríš 100 ľudí 100 chutí ale ak sa na to ešte cítila...ja zase poznám jednu babu čo mala už 39 a ešte sa na to dala....to už by som v žiadnom prípade nerobila v tak vysokom veku....ale však keď sa na to cítia nech majú deti aj 50tke..... 😀 .....joooooooj moja tak to dovtedy určite stihneš a dostaneš ten najkrajší darček aký si si mohla želať.....držím ti moc palčeky..... 😉
aha, tak potom aspon v tej 33 ke by si to aj tak mohla stihnut.

@rojica Inak poznam parik osobne, ktory 7 rokov sa snazili a nic, jej mm prekonal mumps, ona isla na hematologiu. Potom si pichala fraxiparin a nakoniec sa im podarilo otehotniet prirodzene a teraz cakaju druhe mimco. 😉