icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

pempusik
24. jan 2013

@poppy28 tak uz len pekne oddychuj,poriadne sa vyspi,nech sa fazulke u teba paci 🙂

poppy28
24. jan 2013

@pempusik no este musim pockat do utorka kym mi ju vlozia ale to uz je co chvilka konecne uz som v tomto stadiu 🙂 to najhorsie za sebou

pempusik
24. jan 2013

@poppy28 pripav jej tam peliesok a by sa jej pacilo 🙂

poppy28
24. jan 2013

@pempusik este ako si to pekne nazvala ze jej lebo my by sme chceli radsej dievcatko 🙂

anika142
24. jan 2013

@poppy28 no ja vravim ze najhorsie ma len caka aj ked je drobec este v brusku, punkcia a vklad je pre mna nic, ale to cakanie je omnoho horsie. Najdlhsie dva tyzdne.

poppy28
24. jan 2013

@anika142 no to je pravda ale to budem hovorit az ked ma nebude nic boliet 🙂

anika142
24. jan 2013

@poppy28 ale neboj, to prejde, o chvilu mas v brusku drobca tak hlavu hore 😉

kuspitka
25. jan 2013

@poppy28 aj ja som tam vcera bola okolo jedenastej..
@pempusik myslis,spodom ma boli bazalka sa drzi hore tak uvidim...

rojica
25. jan 2013

@poppy28 ahoj moja ja som mala presne taký istý zážitok ako aj ty s tou krvou.... ☹ keď som tam bola prvý krát a mali brať krv tak strach a hrôza mne pre zmenu nevidno žily tak sa sestrička trápila až tak že som im tam skoro skolabovala dávali my piť vody aby my to pomohlo ale to už bolo neskoro....tak že si viem predstaviť, že aká si bola dopichaná.....neviem teraz som nezaregistovala ty si už bola na vklade, alebo ešte len na kontrole vajok?.....a máš peknú úrodu teda.... 🙂

pempusik
25. jan 2013

@kuspitka urcite to bude dobre 🙂 Okolo malej to je asi tazke, ale skus oddychovat 🙂

pempusik
25. jan 2013

@rojica
@poppy28 ja inak tiez odpadavam, ked mi beru krv, ale nastastie mam zily dobre. ale i tak mi brali krv naposledy na izbe, aby som mohla lezat a sestricka mi ju zobrala uplne skvelo.

anika142
25. jan 2013

ahojte, no mne ked brali krv som nikdy nemala problem ze by sa sestricka netrafila alebo nieco take, akurat teraz naposledy sa stalo, ze ked som sla na tu punkciu a mi napichli zilu kvoli narkoze tak akonahle striekacku vytiahla tak sa cez tu hadicku liala krv von az kym ju neuzavrela potom bolo dobre, ale to mohol aj fraxiparin sposobit. Picham furt do bruska az sa bojim ze drobca bodnem. tak radsej picham mierne bokom. 😉

kuspitka
25. jan 2013

@pempusik joj uz secim spodok ma boli,ako na mms a krize nevravim...

zibi
25. jan 2013

baby ako pokracujete?
@kuspitka
@pempusik

kuspitka
25. jan 2013

@zibi uvidim o par dni...snazim sa mysliet pozitivne..

pempusik
25. jan 2013

@zibi cakam na ms a potom iui. a ty? ako? co mas nove?

zibi
25. jan 2013

@pempusik my zatial nic cakam az na leto tak potom sa uvidi ... 😉
@kuspitka
baby drzim palce 🙂

pempusik
25. jan 2013

@zibi takze planujes letnu dovolenku? 😉

kuspitka
25. jan 2013

@zibi aspon budes mat dovolenku

anika142
25. jan 2013

dievcata, mala by som na vas otazku: myslite ze Estrimax alebo utrogestan moze znizovat tlak? Uz 2 dni ho mam tak nizky ze sa mi toci hlava. Mam len 106 / 60 a to uz par dni ani kava nepomaha. Myslite ze to mozu robit hormony? Zaujimave, lebo v predoslych vkladoch som toto vobec nemala,

pempusik
25. jan 2013

@anika142 ja mam extremne nizky tlak, ale nemala som pocit, ze pocas uzivania utrogestanu by sa mi este znizil. Moze to byt tym pocasim, ale teraz svieti slniecko, tak by ti nemalo byt az tak zle. musis asi len viac vody pit.

anika142
25. jan 2013

@pempusik no to trva uz 2 dni a pijem vela vody preto mi je to divne lebo sa dost kontrolujem kedy som pila a tak urcite minimum 3 l denne vypijem. Doktrov vravel ze mozem aj 4l ale to uz je moc na mna. tiez mi je to divne lebo nikdy predtym som toto nemala, ale co uz musim asi vydrzat, snad to trosku stupne.

poppy28
25. jan 2013

@kuspitka to som asi lezala este na izbe po zakroku 🙂
@rojica este len pojdeme na vklad asi v utorok asi nam ostane len 4 az 5 vajok som trosku sklamana ze z tolkych len tak malo skoda, po prvom raze sme mali iba tri teraz bude asi o dve viacej ziadna slava 😒 a krv tam teda brat nevedia ja mam najvacsi stres iba z toho
@pempusik skoda ja to stastie nemam dost ma t boli a uz aj mne bravaju v lahu preistotu ale je to aj lepsie
@anika142 vies co mne byvalo tak zle ked som brala utrogestan ustami ked spodom tak mi nic nebolo hlava sa ti moze tocit aj z neho

kuspitka
25. jan 2013

@poppy28 a v ktorej izbe si bola?

rojica
25. jan 2013

@poppy28 a koľko si chceš dať vložiť?..... 🙂

anika142
25. jan 2013

@poppy28 no ja ho beriem len spodom, ta snad to prejde.

pempusik
25. jan 2013

@poppy28 to fakt len tolko malo vajok vam ostane? si dnes volala?

@anika142 asi fakt musis iba vydrzat a davat pozor, aby to s tebou niekde neseklo. hlavne ak pojdes niekam na wecko, tak sa nezamykaj. ja uz to tak radsej robim, ked mi je zle a idem v praci, tak sa radsej nezamknem, aby ma tam rychlejsie nasli, keby mi prislo zle 😀. Ale Tiez mi bolo tak blbo asi pred dvoma tyzdnami, cely tyzden sa mi hlava tocila, len tak, z nicoho nic a preslo to.

poppy28
25. jan 2013

@kuspitka myslim ze to bola druha aj ty si tam lezala?
@rojica prvy krat som mala dv ale neujali sa tak teraz sa neviem rozhodnut nechcem hned znicit vsetky vajka ked by sa to nepodarilo ostali by uz len dve zase tak este to zvazujem
@anika142 tak to bude hadam niecim inym ale opytaj sa doktora hovoril ze nieto ho znasa zle
@pempusik hej povedala ze oplodnilo sa 9 ale ze vidi to tak na 4 az 5 ze ostane som sklamana ze preco tak malo

pempusik
25. jan 2013

@poppy28 hlavne ze tie, co ostanu bude pekne a take ako maju byt. uvidis, co ti povie doki, kolko si mas vlozit. aj @anika142 si napokon dala len jedno a predtym ich mala viac, vsak? Este mas chvilu cas sa rozhodnut 🙂

kuspitka
25. jan 2013

@poppy28 ja som bola hned v prvej izbe...
Dievczta mna tak boli spodok,ako na mms..