Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@poppy28 ahoj moja ja som mala presne taký istý zážitok ako aj ty s tou krvou.... ☹ keď som tam bola prvý krát a mali brať krv tak strach a hrôza mne pre zmenu nevidno žily tak sa sestrička trápila až tak že som im tam skoro skolabovala dávali my piť vody aby my to pomohlo ale to už bolo neskoro....tak že si viem predstaviť, že aká si bola dopichaná.....neviem teraz som nezaregistovala ty si už bola na vklade, alebo ešte len na kontrole vajok?.....a máš peknú úrodu teda.... 🙂
ahojte, no mne ked brali krv som nikdy nemala problem ze by sa sestricka netrafila alebo nieco take, akurat teraz naposledy sa stalo, ze ked som sla na tu punkciu a mi napichli zilu kvoli narkoze tak akonahle striekacku vytiahla tak sa cez tu hadicku liala krv von az kym ju neuzavrela potom bolo dobre, ale to mohol aj fraxiparin sposobit. Picham furt do bruska az sa bojim ze drobca bodnem. tak radsej picham mierne bokom. 😉
dievcata, mala by som na vas otazku: myslite ze Estrimax alebo utrogestan moze znizovat tlak? Uz 2 dni ho mam tak nizky ze sa mi toci hlava. Mam len 106 / 60 a to uz par dni ani kava nepomaha. Myslite ze to mozu robit hormony? Zaujimave, lebo v predoslych vkladoch som toto vobec nemala,
@pempusik no to trva uz 2 dni a pijem vela vody preto mi je to divne lebo sa dost kontrolujem kedy som pila a tak urcite minimum 3 l denne vypijem. Doktrov vravel ze mozem aj 4l ale to uz je moc na mna. tiez mi je to divne lebo nikdy predtym som toto nemala, ale co uz musim asi vydrzat, snad to trosku stupne.
@kuspitka to som asi lezala este na izbe po zakroku 🙂
@rojica este len pojdeme na vklad asi v utorok asi nam ostane len 4 az 5 vajok som trosku sklamana ze z tolkych len tak malo skoda, po prvom raze sme mali iba tri teraz bude asi o dve viacej ziadna slava 😒 a krv tam teda brat nevedia ja mam najvacsi stres iba z toho
@pempusik skoda ja to stastie nemam dost ma t boli a uz aj mne bravaju v lahu preistotu ale je to aj lepsie
@anika142 vies co mne byvalo tak zle ked som brala utrogestan ustami ked spodom tak mi nic nebolo hlava sa ti moze tocit aj z neho
@poppy28 to fakt len tolko malo vajok vam ostane? si dnes volala?
@anika142 asi fakt musis iba vydrzat a davat pozor, aby to s tebou niekde neseklo. hlavne ak pojdes niekam na wecko, tak sa nezamykaj. ja uz to tak radsej robim, ked mi je zle a idem v praci, tak sa radsej nezamknem, aby ma tam rychlejsie nasli, keby mi prislo zle 😀. Ale Tiez mi bolo tak blbo asi pred dvoma tyzdnami, cely tyzden sa mi hlava tocila, len tak, z nicoho nic a preslo to.
@kuspitka myslim ze to bola druha aj ty si tam lezala?
@rojica prvy krat som mala dv ale neujali sa tak teraz sa neviem rozhodnut nechcem hned znicit vsetky vajka ked by sa to nepodarilo ostali by uz len dve zase tak este to zvazujem
@anika142 tak to bude hadam niecim inym ale opytaj sa doktora hovoril ze nieto ho znasa zle
@pempusik hej povedala ze oplodnilo sa 9 ale ze vidi to tak na 4 az 5 ze ostane som sklamana ze preco tak malo

@poppy28 tak uz len pekne oddychuj,poriadne sa vyspi,nech sa fazulke u teba paci 🙂