icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

zibi
25. jan 2013

@pempusik a mozno nedorazi 😉

pempusik
25. jan 2013

@zibi nuz vyzera,ze dorazi,lebo uz citim tlaky v podbruzku a uz mi ide vyrazit bok 😀

salaj
25. jan 2013

ahojte chcem sa spýtať či niektorá z vás je na PN a ako to funguje či s tým ma problém váš gynekolog

anika142
25. jan 2013

@salaj no neviem o tom ze by niektora z nas tu bola na pn.

salaj
25. jan 2013

lebo ja by som chcela aby som mala kľud ja som sa na to pýtala a doktorka v iscare mi povedala, že oni dávajú odporučanie len neviem,že od kedy ja by som najradšej čim skôr ale tak uvidim čo mi povie na to môj gynekolog

anika142
25. jan 2013

@salaj no to viem ze oni davaju len odporucanie, skus sa na to opytat tvojho gynekologa co on na to.
No ja som uz skusala aj lezat aj nelezat a nic nepomahalo. ☹

lubka0506
25. jan 2013

@kuspitka neboj to je dobré znamenie a tie bolesti možno uhniezdovanie. S prácami to moc neprehánaj! Drž sa! 😉

kuspitka
26. jan 2013

Dievcata tak mi je smutno,ze nejdem na ples a moj muz ide.ale potom vsetkom sa bojim.

A prave dnes som o rok starsia

poppy28
26. jan 2013

@kuspitka tak vsetko najlepsie ti prajem my sme mali ist tiez vcera na ples ale radsej sme nesli ked som bola po punkcii aby sa nic nepokazilo 😒
@salaj ahoj ja som sa na to raz pytala a na gynde mi chcelii dat pn az odo dna vkladu skor nie skus mozno skor normalneho obvodaka ten by s tym nemal mat problem

anika142
26. jan 2013

@kuspitka ahoj, vsetko najlepsie ti prajem.

rojica
26. jan 2013

@salaj ahoj moja ja som bola na PN počas každého IUI vzhľadom na ti, že mám ťažkú a náročnú prácu tak som si nemohla dovoliť chodiť do roboty a môj gynkos s tým nemal problém ma vypísať keď dajú z centra doporučenie tak že podľa mňa by si v pohode mohla byť na PN aby si mala kľud a pohodlie.....🙂

rojica
26. jan 2013

@kuspitka tak všetko len to naj naj ti želám.....🙂 nech sa mimi u teba krásne zahniezduje...😉

kuspitka
26. jan 2013

@poppy28
@anika142
@rojica dakujem dievcata...dnes mi je horsie,ako vcera...
Skoda,ze nemo🙂em ist z manzelom na ples.
Ozaj kolko dni je v tele pregnyl...

salaj
26. jan 2013

dakujem baby za rady ja mam problem s genetikov nemam problem ostat tehotna ale mat zdrave dieta

anika142
26. jan 2013

@kuspitka co uz rozmyslas o teste? Dnes som nad testom uvazovala aj ja ale sa bojim si ho urobit, dnes je urcite skoro, tak mozno v stredu no som zvedava co sa deje vnutri a ci vobec sa nieco deje, mam akosi nejake pesimisticke myslienky neviem preco, asi tie hormony neviem sa akosi naladit pozitivne.
Ten pregnyl je tusim v tele 5 dni ci tak nejako. No neviem presne.

anika142
26. jan 2013

@salaj drzim palce, nech sa podari, no ja mam problem byt vobec tehotna, no dufam ze sa to uz konecne podari.

kuspitka
26. jan 2013

@anika142 ani nie,ale mala som pregnyl.a pri IUI som ho mala aj na 13den .mozno len preto ci mam v sebe pregnyl...aj,keby som si robila test tak ho dam len sem,nemam chut aby mi niekto vravel naco robim testy...kazdeho je to osobna vec.dnes mi zle od zwludka na velkej som nebola 2dni uz.a dnes bazalka isla pekne hore..

anika142
26. jan 2013

@kuspitka no to je zaujimave, ja som pregnyl uz na 9 ty den nemala, teda test som mala negatívny. No mne sa uz hlava netoci takze snad je to dobre. No ja netusim ci si robit alebo nie, je to pokusenie samozrejme pre mna ale zas z druhej strany nechcem byt hned sklamana, poznam kocku ktora si robila test na 12 ty den mala ho negativny tak uz sa zmierila s tym ze to dobre nedopadlo, potom viac uz netestovala, isla na krv na 14 ty den a nakoniec je z nej tehulka.

kuspitka
26. jan 2013

@anika142 hej poznam to velmi...ale zas si stale vravim,ze vsetko nie je stratene...ja som taka ak nebudu dve poviem si stale je skoro..

dorotka66
26. jan 2013

kočky prosím neviete mi poradiť ako to je v Heliose s prenosom embryí. chcem odísť z ke...je to možné?

salaj
26. jan 2013

@anika142 dakujem aj ja ti držim palce aby sa ti to podarilo

kuspitka
26. jan 2013

@dorotka66 nam mrazili na 6den embrio a ,ked som mala ist na vkladvtak 2h pred vlozenim rozmrazia

anika142
26. jan 2013

@dorotka66 co myslis tym prenosom embryi? transfer (teda vklad) alebo prenos z ineho centra do ineho. ? Da sa to chapat dvojako.

kuspitka
26. jan 2013

Ako sa citite dievcata.....🙂

pempusik
26. jan 2013

@anika142 a ktory den od vladu si dnes? naozaj je niekedy zbytocne testit prilis skoro.

@kuspitka ja sa citim skvelo,prisla ms, tak sa tesim, aj ked brusko boli. len sa toska bojim, aby to ioi nepadlo na vikend, pripadne aby boli ochotni mi to spravit aj tak.

kuspitka
26. jan 2013

@pempusik nebpj bude dobre robia aj v sobotu....ja aj tak mam v sebe este pregnyl..

pempusik
26. jan 2013

@kuspitka tak to urcite este pockaj. ja som minule tiez patrala, kolko dnis a dostava pregnyl z tela. 10 dni popodani som uz mala negativny test.

anika142
26. jan 2013

@pempusik neboj sa budu ochotny urcite ak by ti to vyslo nahodou na vikend. Dnes som len 3 den takze moooc skoro. Teoreticky podla stranky heliosu len dnes by sa malo zacat zahniezdovat.

anika142
26. jan 2013

@pempusik tak si uzi poslednu ms na par mesiacov sa odlozi. A mozno aj na dojcenie.

kuspitka
26. jan 2013

@pempusik ja som mala este na 12den pregnyl ,dnes mam 8den co ho mam.pri IUIbsom si urobila test na 2den,aby so vedela ci je to pregnyl na teste...