icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
27. jan 2013

@kuspitka ako ti je zle, moze byt ze to robi utrogestan, precitaj si vedlajsie ucinky.

kuspitka
27. jan 2013

@anika142 precitala som si moja.takto mi este nebolo pocas umeleho,len pri tom teraz co som mala tehotenstvo mi bolo kus takto

anika142
27. jan 2013

@kuspitka a ako ti je teraz, boli ta podbrusko alebo nieco ine? Ja furt som sa citila inak po kazdom IVF to je vzdy ine zalezi ako su momentalne na tom tvoje hormony, no u mna je zaujimave ze pri tomto IVF sa citim najlepsie, predtym v inom centre co som chodila to bola katastrofa. Ale teraz to znasam omnoho lepsie, juuuj musim zaklopat, lebo ma caka este dlhy tyzden pred sebou.

kuspitka
27. jan 2013

@anika142 boli ma spodokna zaludok ma boli a napinama,ako keby som mala v krku hrcu..

anika142
27. jan 2013

@kuspitka pockaj pockaj, nebudes ty predsa tehulka uz? Ved aj predtym si mala vysoku hladinu hcg, co ked sa to deje aj teraz? Ked ta napina? Pri prvom tehotenstve si to mala?

kuspitka
27. jan 2013

@anika142 nie nemala take len spodok bolel.pri druhom som to mala a este aj hlava ma tam bolela.
Este moze byt ,ze na mna nieco leze.nemusi to byt tehotenstvo...

anika142
27. jan 2013

@kuspitka tak, len vela pi a liec sa, spodok aj mna sem tam zaboli teda od vcera to obcas pride, ale nie je to katastrofa, este mame tyzden a kus pred sebou tak to uz musime vydrzat. 😉

kuspitka
27. jan 2013

@anika142 tak ja idem zajtra domov tak uz nebudem mat,kedy lezat,lebo budem mat vela prace

anika142
27. jan 2013

@kuspitka no tak ti to aspon zbehne ked budes mat robotku, no mne nie kedze som doma.

kuspitka
27. jan 2013

@anika142 tak budemmusiet dat oblecenie doporiadlu kufre a este aj varit upratovat

anika142
27. jan 2013

@kuspitka ale to zvladnes lavou zadnou. 😉

kuspitka
27. jan 2013

@anika142 ked budem takto unavena tak nic neurobim..

rojica
27. jan 2013

Dievčence vy ste toho ale popísali cez víkend 😀 nestiham to ani čítať.....

rojica
27. jan 2013

@anika142
@pempusik a na mňa ste s tým kocikovam zabudli....☹.....a čo sa tých veciciek týka ja sa tiež z toho vytesujem, ale mám to pre koho vyberať, svagrina v marci čaká dievčatko tak stále niečo kupim aj na bazari som im aj pekný kočík vybrala.....🙂

anika142
27. jan 2013

@rojica nie ako ze by sme zabudli, ty si sice trosku dalej, ale dohodneme sa na pol ceste. Ako sa mas? Si tu akosi nebola.

anika142
27. jan 2013

@rojica ja len ze ja s pempusikom byvame v jednom meste, takze to mame k sebe blizsie. Ale coskoro sa aj ty dockas. 😉

rojica
27. jan 2013

@anika142 ja viem moja som len srandovala 😀..a je to super, že budete spolu kocikovat......v piatok sme išli na chatu boli sme pozvaný na oslavu tak som len na mobile......a ty ako moja? Ako sa cítiš....

rojica
27. jan 2013

@pempusik ahoj ako tak čítam tak k tebe mrcha už dorazila.....a v ktorý deň zacinas s clostilom?.....ja si na mrchu musím ešte týždeň počkať, dúfam, že príde na čas.....:-/

anika142
27. jan 2013

@rojica ale ujde to, od vcera ma obcas zaboli podbrusko, sem tam to pichne ale uz sa mi hlava netoci, uz je dobre, len som taaaak netrpezliva. S mm spekulujeme ci robit test alebo nie a ak tak kedy. No on by aj urobil tak v stredu, lebo je sam zvedavy, no ja sa bojim vysledku. Neviem fakt co robit. Ci robit alebo nie, sa bojim ze ak by som urobila, tak sa moja psychyka zruti aj ked nie je boch vie ako optimisticka. Snazim sa mysliet pozitivne no skor mam strach z neuspechu. No ale co uz nejak bolo nejak bude.
A neboj tebe dorazi na cas alebo co ak sa stane zazrak a nedorazi na par mesiacov? 😉

pempusik
27. jan 2013

@rojica jasne, ze sme na teba nezabudli skocikovanim, ale len tak virtualne budeme spolu. 🙂
clostyl budem brat od 3dc, takze uz zajtra. juj, drzte palce, aby foliky rastli ako maju, tentoraz si dam aj alchemilku.
Inak sa mi snivalo,z e som bola v car dohodnut iui a bolo tam milion lidi,akurat to tam troska inak vyzeralo. sak ako vo sne. a cosi som sa povadila s doktorom (ale nebol to galo). no ciste halusky, uz nato musim prestat mysliet 😀
@anika142 a ked si dobre pamatam, tak aj k starym rodicom to budeme mat rovnako 😀

pempusik
27. jan 2013

@anika142 a este som chcela jednu vec, jedna babena uz testila na 5dc a uz mala // a test neklamal,kedze uz ma dievcatko 🙂. ale asi s testom este pockaj 🙂

anika142
27. jan 2013

@pempusik aha hej vidis ja som na to uplne zabudla ze si z VK. 😀
hej to viem ze uz niekedy ukaze mam tuto stranku tak si baby kuknite ak ste ju uz nevideli ovsem
http://rodina.cz/scripts/journal/journal.asp?id...

anika142
27. jan 2013

podla tej tabulky by uz mohlo ukazat. Ja som dnes len 4 ty den.

anika142
27. jan 2013

@pempusik inac toto je aka nahoda ze sme z rovnakeho mesta a duplom este ze chodime do rovnakeho centra a este ze pochadzame z rovnakeho mestecka. Ty kokso.

pempusik
27. jan 2013

@anika142 veru, niekedy sa sama cudujem, ake nahody sa v zivote stavaju 🙂.

anika142
27. jan 2013

@pempusik sak to ten svet je taky maly ze az. 😉

anika142
27. jan 2013

@pempusik a ty mas vlastne kolko rokov?

poppy28
27. jan 2013

@dorotka66 tak to je naho... mas len dve moznsti vyksles sa na 9 vajok a prejdes inde alebo si ich tam minies a prejdes potom ale nezavidim ti

poppy28
27. jan 2013

@kuspitka mne to pride na priznaky tehotenstva moc skoro ci to ozaj nemas z liekov ale bodaj by to bolo to druhe drzim palce potesila by si nas 🙂

poppy28
27. jan 2013

@anika142 ja by som asi tiez uz mala stres prvy krat som si robila test aj tri krat za tie dva tyzdne teraz uvidim ci to vydrzim ale chcela by som mat tu pevnu volu a vydrzat aspon 12 dni tiez ma to velmi ovplyvnilo prvy krat tak som poucena