Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@kuspitka
@e.l.i baby, ja som cez kamosku objednavala ovu testy, po dvoch tyzdnoch blaik nechodil,tak som napisala odosielatelovi, ci nevie, ako dlho by mal ist balik (vraj ho posielal az z honolulu). Hned odpisal, ze sa asi niekde stratil, tak ze ho posle este raz. ten prisiel ani nie do tyzdna. no a po dalsom tyzdni prisiel aj ten prvy balik 🙂. on sa zamotal niekde na poste v cine, tusim, aj bolo vidiet, ze bol otvoreny a prelepeny paskou s logom posty. takze som za jednu cenu mala dvakrat tolko ovu testov 😀
@e.l.i no zo začiatku ako som mala podstupovať IUI tak som tu bola každý boží deň a stále som to tu sledovala a a ja som sa veľmi sledovala a stále som si porovnávala z babenkami príznaky čo som časom zistila, že nie je dobré.....teraz som si povedala, že to už tak brať nebudem...bude ako má byť....a čo sa má stať tak sa stane.... 🙂
@rojica u mna to bolo tak kym sa mi podarilo oteho a ked som potratila vsetko sa zmenilo 😒 ..uz to nieje o priznakoch. sledovani seba.. lebo tak lahko sa daju nahovorit priznaky... ja by som ich nevedela rozoznat , lebo u mna boli take ako mrchovske... mam zrejme podobny postoj ako ty.. aj ked by som celkom klamala o zmiereni sa.. ze niesom ako druhe mlade baby.. ze si len tak skusia a na prvu supu su v tom... no pre mna bude to dieta o uplne o niecom inom... o velkom dare,.,, a ten raz pride... 😉

@kuspitka no ja objednavam z anglickeho ebayu 20 testou s citl. 10 - 9 e aj s postovnym... a ta doba tych 8-10 dni mi vyhovuje... lebo kym nebudu doma tak ma nebudu pokusat 😀 😀 a mam s nimi dobre skusenosti..lebo pri prvom tehu som ich mala a ukazovali dusikov uz na 11 den..
Jej to by bolo.. a ver mi ze aj tak bude.. budeme mat prve stretko na porodnej sale 😀 😀