Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
myslim ze pre kazdu z nas to bude obrovsky dar, predsa to uplne inak berieme ako tie tehulky ktore prirodzene pocaju drobca. A nik iny nas nepochopí tak ako ten clovek ktory si tym vsetkym presiel.
@anika142 moja tak to si vystihla úplne pravdivo..... 🙂 mala som potýčku s takými čo podstúpili IUI a nevyšlo im to a potom sa im to podarilo prirodzene a nakoniec boli veľké hrdinky keď my napísala že aj mne sa to podarí že zázraky sa dejú.....tak som jednej napísala, že nech my požičia svojho muža a možno že sa to podarí..... 😀 ...tak odvtedy sa už neozvala....lebo neviem či sa dá otehotnieť keď nie sú žiadne spermie...... 😒
@rojica sak to, my sme sa pytali embryologicky ake u nas vidi sance na prirodzene pocatie a tvrdi ze uz videla aj par ktory mal len 1 mil. spermii a podarilo sa. (u nas je to menej) ale to chcelo strasne roky trpezlivosti. V prvom centre co som chodila do KE tak mi doktor povedal 0% takze asi tak. Bez spermii asi clovek tazko otehotnie, iba ze by sme si pozicali toho chlapa. Aj to len mozno.
Vidis 100 ludi 100 chuti. To oni nikdy nepochopia co to obnasa, no ale co narobis. Ja som tu pred chvilou revala ako male decko lebo sa strasne bojim, muzicek ma tu utesuje ako sa da ale aj hormony robia divy.
@anika142 ja viem že hormóny robia svoje ja som si tým tiež prešla že som skoro stále len revala na drahého som bola protivná ale on to našťastie brať v pohode a tiež ma vždy utešoval, ale ty teraz musíš byť v kľude a nestresovať sa aby sa mimi u teba cítilo dobre 😉 ....tak šup šup sa preladiť na veselšiu náladu....neboj určite to dobre dopadne.....držím ti palčeky.....
@rojica
@anika142 baby ja som na tom podobne ked sme sa pytali dr ze aka je sanca ze to urobime normalne tak povedal toto (asi taka ako ked videm tuto pred kliniku a padne na mna meteorit prislo mi to od neho dost krute ale asi si to ani neuvedomil ) tak tiez uz nemam rada ked mi ide niekto o tom rozpravat co nevie co to je a stale kazdy mesiac sa ta pytaju a uz si tehotna? vtedy by som uz asi vrazdila :D
@anika142
@rojica
jaj ani nevravte o tych co stale mudruju... je mi z nich na bleee..
Ja som niekedy stasna padavka .. tiez rumazgam ako male decko.. a moj muzik si to pekne stale odnesie..
No ja sa dnes citim dost blbo... a zacali ma pobolievat prsia a hlavne bradavky, a omina ma podbrusko.. tak takto to byva pred mrchou u mna. hmm.. tazke asi vyjde druhe kolo... 😉
@anika142
@poppy28
@pempusik
@rojica a akurat vravim mojmu muzovi. ze ake ste zlate.. lebo to iste prezivam ja.. a zistila som ze je to uplne prirodzene.. a ze aj vy reagujete na neuspechy ako ja... a sa mi smeje drahy.. lebo som mu povedala ze tak niesom psycho.. lebo... vy viete co taka zena preziva.. a ja som sa bala ze uz pomalysom ako moji pacienti 😝 😉 😀
@e.l.i
@anika142 baby tie hormony robia fakt svoje. minuly cyklus som nebrala ziadne lieky a tak mno umavali, az hruza. A dokonca minuly tyzden, to uz som mala ms, tak som sa dokazala vytocit, az mi bolo do placu, ked som nasla na hrbe spinaveho pradla "odlozenu" krabicu s novymi botaskami, ktore si drahy kupil. Taka blbost... 😀

@e.l.i tak zajtra napis