icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kuspitka
29. jan 2013

@anika142 moja skus si najst nejaku vec,co ti pomoze.ja viem hackovat tak to robim..neboj bude dobre vsetko..skoda,ze nie je teplo uz mphlaby si sediet vonka.
Odkial si vlastne?

anika142
29. jan 2013

@kuspitka ja som z Kosic. Hej ja vysivam dost, ale aj tak hlava mi zabludi tam kde nema. To sa neda na to nemysliet. No snad bude dobre, uvidime, aj ked sa bojim ci som neublizila tym myslenim drobcovi.

kuspitka
29. jan 2013

@anika142 skus sa nejako prekonat.ja hackujem teraz papuce len nech myslim na nieco ine...

anika142
29. jan 2013

@kuspitka hej snazim sa snazim, tak nech sa tie papucky vydaria. 😉

kuspitka
29. jan 2013

@anika142 potom uhackumem aj tebe...🙂zacnem znovu robit ,ked upracem tento bordel v byte.vcera sme sa vratili,ale mala vecer vsetko rozhadzala..a este jej muz staval kuchynu tak tam je bordel...

anika142
29. jan 2013

@kuspitka no to sa moooc potesim, dam ti potom objednavku 😉 len ti potom napisem ci ruzove alebo modre 😉

kuspitka
29. jan 2013

@anika142 urobim ti zatial biele🙂tak ma boli spodok,ze upratujem a potom si lahnem.aspon,ze mala je v skolke

anika142
29. jan 2013

@kuspitka no to hej, ked je v skolke tak je dobre, tak si trosku odpocin a mozno prejde.

kuspitka
29. jan 2013

@anika142 idem dalej upratovat a potom si lahnem spat cez obed

pempusik
29. jan 2013

@anika142 tak som na teba hrda,ze si netestla. mozes si odskrtnut dalsi den v kalendari 🙂.
a vysivanie ako zabavka je skvele,ha tiez vysivam,ake problem je v tom,ze pri tom clovek veka premysla.

anika142
29. jan 2013

@pempusik ta lebo vkuse na to clovek mysli a spekuluje, ale neda sa na to nemysliet ked to prave riesi.
Ja mam rozrobeny obraz prave velky 110x60 cm vysivam ho uz rok. A uz mi vela nechyba. Dokoncim a moze pris malicke. 😉

pempusik
29. jan 2013

@anika142 fiha,tak to je teda pekna robota,potom da pochval 🙂. ja mam tiez rozrobeny jeden obraz,ale teraz medzitym hackujem deku 🙂

anika142
29. jan 2013

@pempusik aha, tak hackuj hackuj, No to sice rok vysivam ale to bolo s prestavkami, len vtedy ked som mala chut a uz naozaj netreba vela, teoreticky za par dni by som to dala, len som nervoznejsia a tazsie sa do toho pustam. Ale dufam ze raz to snad pochvali. 🙂 Ja som nikdy moc nehackovala, skor strikovala, ale ani to moc nie, alebo si ozdobujem kvetinace a tak.

kuspitka
29. jan 2013

@anika142 uz dom zvedava aj ja..
Dievcata dnes sa mi kruti hlava skoro som odpadla....a tak mi ostalo zle a musela som ist dkoro zvracat..

pempusik
29. jan 2013

@anika142 ja sa smejem,ze som hackovku chytila do ruky po 20 rokoch 🙂. tiez som skor plietla. twraz robim vsetko naraz 🙂

anika142
29. jan 2013

@pempusik no to moj mm robi vsetko naraz, sem tam aj ja ale to sa stava malokedy. Nevadi, ze je to po 20tich rokoch, aspon natrenujes na ponozticky alebo papucky pre drobca. 😉

zibi
29. jan 2013

@poppy28 pocula som ze boli nejake vysledky...ono ze vraj to pomaha pri ivf ked sa kultisvuju tie embryjka a ked to zena a muz beru pred tym tak ze to pomaha k tomu aby bolo embryjko kvalitnejsie najma ked maju muzi zlu fragmentaciu .... to iste aj wobenzyn pomaha proti potratom .na tej stranke to je ... tak vsetko treba vyskusat ... aj jamieson ma resveratrol tak ja vyskusam 🙂

pempusik
29. jan 2013

@anika142 uz nacvicujem,teraz vyrabam drobnosti pre deti mojich kamaratov 🙂

anika142
29. jan 2013

@pempusik super, a potom ti dam objednavku 😉

kuspitka
29. jan 2013

@pempusik mas aj niekde foto?

pempusik
29. jan 2013

@anika142 oki,pisem si ta na zoznam 😉

pempusik
29. jan 2013

@kuspitka mam to iba na fb, ale uz si musim cytvorit alvum aj tu 🙂

kuspitka
29. jan 2013

@pempusik pozri moj album mam tammoje,ale ty asi robis krajsie veci..

pempusik
29. jan 2013

@kuspitka ach nesranduj,tie gule su uplne uzasne. ha hackujem len z vlny,teraz vyrabam zvieratka,tam ked mi obcas nevyjde riadok,nie je to take hrozne 🙂

kuspitka
29. jan 2013

@pempusik dakujem moja...ja sa na zvierata netrufnem..

pempusik
29. jan 2013

@kuspitka ale urcite by si to zvladla. ja som uvidela krasneho gekona hackovaneho a povedala som si,ze togiusim spravit. a uz ho ma manzel v kancelarii 🙂

kuspitka
29. jan 2013

@pempusik tak super moja.mohla by si daa fotky...

poppy28
29. jan 2013

@kuspitka
@pempusik
@anika142 baby tak uz je to tam nakoniec nam ostali iba tri jednotkove vajka dufam teda ze aj ked tak malo, bude nam to stacit, treti krat uz by som sa nerada vracala do centra, ak tak uz len pre surodenca 🙂 takze uz som doma a idem dva dni vegetit som si to rozmyslela s tou pracou ale robim aj tak zase z domu asi uz neviem ani odpocivat 🙂 takze dufam ze sa tu pekne o dva tyzdne stretneme a budeme vsetky pozitivne 😉

poppy28
29. jan 2013

@zibi dnes sme to z muzom rozoberali ci si to objedname ale nechali sme to az na dalsi raz ak by nam to teraz nevyslo dufam ze nam to uz nebude treba 😉

kuspitka
29. jan 2013

@poppy28 moja super gratulujem...
Joj tak budeme pekne tehulkovat...