Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@pempusik aha, tak hackuj hackuj, No to sice rok vysivam ale to bolo s prestavkami, len vtedy ked som mala chut a uz naozaj netreba vela, teoreticky za par dni by som to dala, len som nervoznejsia a tazsie sa do toho pustam. Ale dufam ze raz to snad pochvali. 🙂 Ja som nikdy moc nehackovala, skor strikovala, ale ani to moc nie, alebo si ozdobujem kvetinace a tak.
@poppy28 pocula som ze boli nejake vysledky...ono ze vraj to pomaha pri ivf ked sa kultisvuju tie embryjka a ked to zena a muz beru pred tym tak ze to pomaha k tomu aby bolo embryjko kvalitnejsie najma ked maju muzi zlu fragmentaciu .... to iste aj wobenzyn pomaha proti potratom .na tej stranke to je ... tak vsetko treba vyskusat ... aj jamieson ma resveratrol tak ja vyskusam 🙂
@kuspitka
@pempusik
@anika142 baby tak uz je to tam nakoniec nam ostali iba tri jednotkove vajka dufam teda ze aj ked tak malo, bude nam to stacit, treti krat uz by som sa nerada vracala do centra, ak tak uz len pre surodenca 🙂 takze uz som doma a idem dva dni vegetit som si to rozmyslela s tou pracou ale robim aj tak zase z domu asi uz neviem ani odpocivat 🙂 takze dufam ze sa tu pekne o dva tyzdne stretneme a budeme vsetky pozitivne 😉

@anika142 moja skus si najst nejaku vec,co ti pomoze.ja viem hackovat tak to robim..neboj bude dobre vsetko..skoda,ze nie je teplo uz mphlaby si sediet vonka.
Odkial si vlastne?