icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
29. jan 2013

@poppy28 jooooj, tak uz len teraz tehotniet, oddychovat, mysliet pozitivne a vydrzat. Drzim palce. 😉

poppy28
29. jan 2013

@kuspitka
@anika142 no baby tak si budeme drzat prsty navzajom 🙂

kuspitka
29. jan 2013

@poppy28 dufam,ze hej....uvidim,kedy dam test,

pempusik
29. jan 2013

@poppy28 a kolko si si dala nakoniec vlozit?

poppy28
29. jan 2013

@pempusik ked nam ostalo tak malo tak len jedno aby ak to nevide teraz som mala este viac pokusov, prvy krat som mala dve vlozila som si obe a nevyslo to musela som ist cely proces odznova tak som to teraz prehodnotila a uvidime co z toho bude ale dufam ze jedno aspon bude uspesne 🙂

zibi
29. jan 2013

@poppy28 ved jasne kazdy ako jemu vyhovuje 😉

rojica
29. jan 2013

ahojte babenky tak aj ja vám držím palčeky aby sa vám to všetkým podarilo a tešili sa z tehuľkovania 😉 ....až vám závidím že vy ste už blízko cieľa...... 🙂

poppy28
29. jan 2013

@rojica dakujeme ale neboj aj ty sa uz ku nam pridas o chvilku nie?

rojica
29. jan 2013

@poppy28 hmmm to bude ešte veru dlhá chvíľa.....ale trpezlivosť a čakanie je v poslednej dobe mojou záľubou.... 😀 ......a ty sa ako máš? čo máš nové?

poppy28
29. jan 2013

@rojica dnes som bola na vklade tak uz len budem cakat 12 dni co z toho bude 🙂 vy to mate na kedy naplanovane?

rojica
29. jan 2013

@poppy28 jeeeeej fakt tak to je super tak už si len počkať na pozitívny výsledok...teda ale vás tu bude tehuliek.. 🙂 ....joj moja len niekedy začiatkom februára by mala doraziť mrcha dúfam, že dorazí tak ako má aby som mohla začať užívať clostil.....a zhruba niekedy v polovici februára by aj mohli byť IUI....podľa toho že aké budú vajká.... 😒

poppy28
29. jan 2013

@rojica ale ved to prejde ako voda neboj ani sa nenazdas ja ani neviem ako ubehla stimulka teraz sa to len bude vliect 🙂

rojica
29. jan 2013

@poppy28 no však hej to prejde ako voda, ale trochu sa toho 4 IUI aj obávam nechcem už zažívať sklamanie ale to asi každá z nás....... 😒 .....ale čo už narobím bude ako má byť....

poppy28
29. jan 2013

@rojica a nechcete uz skusit IVF ked ste sa na IUI uz potrapili?

rojica
29. jan 2013

@poppy28 nie moja ja sa na IVF ešte necítim.....aj doktorka Gaťová nám navrhla aby sme ešte skúsili IUI tak musím len veriť, že my poradila dobre....nechám to v ich rukách......

rojica
29. jan 2013

@poppy28 a jedna babenka ktorej sa podarilo otehotnieť po 9 IUI tak tá ma stále nejako inšpiruje aby sme to skúšali pokiaľ sa nezadarí....treba na to len čas.... 🙂

pempusik
29. jan 2013

@poppy28 si pis, ze to bude uspesny pokus 🙂

pempusik
29. jan 2013

@rojica tak aby sme sa my dve nestretli nahodou. ja som uz sice dnes 4dc, ale ovulku mavam neskor aj napriek clostylu 🙂

poppy28
29. jan 2013

@rojica ok ved treba skusat a kolko platite za iui

poppy28
29. jan 2013

@pempusik to dufam moja bola by som prestastna 🙂

rojica
29. jan 2013

@pempusik tak to by som bola veľmi rada keby nám to vyšlo naraz ale ty si už o dosť popredu....ja stále ešte len čakám na mrchu.....aspoň by som v tom nebola sama.... 😒

rojica
29. jan 2013

@poppy28 v BA sme platili 110 eur a v Iscare stojí IUI 150 eur.....

pempusik
29. jan 2013

@rojica noo,jeden den hore-dolu 😀.

rojica
29. jan 2013

@pempusik budeme v plnom očakávaní spolu.... 😉

pempusik
29. jan 2013

@poppy28
@rojica 150 stoji aj s darcovskymi spermoskami. Inak je to lacnejsie, nieco do 100 eur.

pempusik
29. jan 2013

@rojica tak veru. a @anika142 sa nam bude smiat, jak nevydrzime s testovanim, lebo on ato uz bude mat za sebou, bo uz bude v tom 😀

pempusik
29. jan 2013

@kuspitka
@anika142 baby, tak som pridala par fotiek z tvorenicka 🙂

rojica
29. jan 2013

@pempusik no presne tak moja inak je to lacnejšie.....ale čo už narobíme keď nemáme veľmi na výber.... 😒

rojica
29. jan 2013

@pempusik @anika je už v tom len ešte o tom nevie...... 🙂 .....

anika142
29. jan 2013

@pempusik
@kuspitka
inac vy ste ake sikovne, fiha uz len ja by som mala popridavat, ale ja pridam az ked dorobim obraz a dam ho zaramovat.
No a @pempusik to si pis ze vas tu budem sledovat ako nevydrzite s testovanim. 😉