Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@poppy28 no tak celkom sa to dá a je to oveľa jednoduchšie ako IVF ale zároveň aj menej percentná úspešnosť ☹ ..... po užívaní clostilu zistia aké sú vajká a ak majú takú veľkosť aká by mala byť tak sa pichne pregnyl a na druhý deň sa ide na IUI....je to rýchla záležitosť tenkým katétrom zavedú do maternici spermie a poležíme si cca 15 minút a ideme domov......a potom už len čakať že ako to dopadne..... 😒
@rojica aha takze tam vlastne ta spermijka musi oplodnit vajko sama tak to vyzera na jednu stranu jednoducho ale urcite je to tiez bud alebo no dufam ze tento rok bude pre nas vsetky uspesny 🙂
@anika142 nechces este pockat ja sa bojim za teba ze by si mohla byt z doho dost vedla ak sa to este neukaze co?
@poppy28 hej tiez som uvazovala nad tym uz sa mi stalo, ze som si urobila na 9ty den a nic, zajtra bude len 7mi den, no si myslim ze to ukaze uz aj podla tabuliek by to malo ukazat takze urobim si. A v centre sestricka mi hovorila ze uz na 8mi den to ukazuje ale to nebolo v ISCARE. spravim si a uvidime, samozrejme ze sa bojim, no ak bude negat. tak urobim este jeden v pondelok a uvidime potom.
aha takze toto je tvoje 2 IVF a v prvom si mala aj nejake KET? Ked nechces odpovedat nemusis alebo napis IP ak nechces verejne.
zial nie vlozila som si dve vajka naraz a nic viac sme nemali takte teraz mam druhy pokus aj druhe Ivf

@rojica bodaj by si mala pravdu. 😉 a potom ma budete vsetky nasledovat.