Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Takze dievcence, test spraveny, v noci som musela ist cikat, bolo asi 1:00 no rano na teste aj druhy pasik cize // ale velmi slabucky mozno aj preto ze som cikala v noci, toto sa mi v zivote nestalo. Este takyto test som nemala mam na mysli s //, na nom sa pise ze sa ma robit 5 - 7 dni od oplodnenia tak snad je spravny. Skusala som odfotit lenze na foto to nie je vidiet. No budem aj zajtra testovat aj pozajtra dufam ze to bude silniet a silniet. mozno keby som necikala, tak by tie ciarky boli silnejsie. Tak som sa bala ale uz vidim ze sanca tu je.
Takze uz by som rada napisala ze posielam virusiky ale zatial sa chcem tesit potisku. 😉
A dalsia vec dufam ze to nie je pregnyl ale babo. Pregnyl som mala pichnuty 16.1. o 21:00 nemal by byt snad aspon dufam. a mala som len 5000ku.
@anika142 No krása gratulujem. Určite to nie je pregnyl 🙂 Ja som 8 deň mala takého dušíka, že sme si s mm mysleli, že to len mi tam vidíme a potom silnela a silnela 🙂 držím palčeky. Tfuj, tfuj 🙂
@babatko2012 dakujem ti velmi pekne, toto je moj prvy pozitivny tehu test, len dufam ze to bude silniet ,ale je to pre mna obrovska psychicka podpora toto, uz len myslim pozitine a dufam. Tak som sa bala ale dufam ze bude dobre. 😉
@anika142 vidíš a 3. januára si mi písala, že ako mi závidiš, že aj ty chceš taký darček a či ťa neprídem nakaziť 🙂 no zjavne nebolo treba. Držkajte sa 🙂
@babatko2012 heeeeej no mozno si ma nakazila cez konika 😉
@pempusik joooj dufam ze je to, mam pocit ze sa za chvilu zblaznim. Ale nie zartujem ale toto je pre mna taky uspech, ani to neviem opisat. Ja som to vzdy brala ako olympiadu. Najprv sa musi sportovec kvalifikovat (pozitivny tehu test) potom sa snazi prebojovat do semifinale (tehotenstvo) a potom bude finale (porod). Toto bolo vzdy pre mna porovnanie.
Tak dufam ze postupim do semifinale 😉
@pempusik teraz mozno lutujem ze som si test skor nespravila, aby som vedela ci pregnyl je prec abo nie, ked dnes je 15ty den a nie 14 ty zle som ratala, teda neratala som aj ten den pichnutia. Dufam ze to pregnyl naozaj nebol. trosicka bojiiim bojiiiim. Ale aspon mam pozitivnejsie myslienky. 🙂

@pempusik no moj drahy si ho pozrel so mnou bez donutenia 😉