Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@anika142 podla mna to je jasne.. ja som raz po pregnile testovala. a na 7 den somuz nemala ani naznak....takze toto je jasne HCG tvojho drobceka 😉
@kuspitka tak teraz sme na rade uz aj my... coskoro s pozit. spravami..hmmm? 😉
Ja som mala v pondelok a utorok take bolesti ako na mrchu.. a od vcera to preslo.. tak som kludnejsia... 😉
@e.l.i no ja som mala pichnuty pregnyl 16. teho tak dufam ze to on nie je. Trosku sa znepokojujem z toho ze ked som si vcera robila test tak vidiet druhu ciarku ale je slaba, dnes bola taka ista akurat po limite silnela ale snad to chce len cas. Teda dufam. No asi by som chcela vela keby som tak skoro chcela vidiet tmave kolajnice. nechame sa vsetky prekvapit.
@anika142 moja vôbec nevadí, že silnela až po limite, je to OK. Ja som na 8 deň nemala takú silnú čiarku ako ty. A ďalšia na druhý deň bola len o tak strašne málinko silnejšia, že to skoro ani nebolo vidieť. Bolo vidieť, že je silnejšia až po dlhšom čase. ďalšiu som robila až o 2 dni a tam už bolo vidieť, že je silnejšia. Ja som do MT volala 12 deň od ET (21.12) , že na teste // a hneď mi kázala prísť na druhý deň na krv. Robili mi hneď aj sono ale na tom ešte nebolo nič vidieť. Poobede o 14,00 mi volali výsledky krvičky. Na ďalšiu kontrolu ma objednali 31.12. . to mi už krv nebrali len sono a už bolo vidieť aj srdiečko 🙂 To mi oznámil, že som 5+ 1tt (čiže 6 týždeň) a hneď sa so mnou rozlúčili, že už sa mám hlásiť u svojho gynekológa 🙂
@babatko2012 asi chcem vela od drobca aby sa mi riadne ukazal v plnej parade. 😉 Aj na teste pise ze robit az po 48 hodinach a nie hned na druhy den, Uvidime ci budu // v pondelok rano a ak ano budem volat do Martina a uvidime. Teraz si najviac prajem aby som v pondelok videla // no asi zajtra nebudem robit test bo budem z toho len nervozna. Babo potrebuje asi cas.
Dakujem ti ukludnila si ma trosicka. 😉
@dilino neviem komu bol adresovany tento prispevok ale toto je Iscare Martinasistovana reprodukica , nemala by si tu davat prispevky taketo ked su tu zeny po umelom oplodneni maju byt v klude a nie sa stresovat podobnymi prispevkami, ak mas zlu skusenost treba to napisat do inej temi a nie do asistovanej reprodukcie tu nemaju nic spolocne s porodmi ten tvoj nik hovori zavsetko.

@kuspitka wc tiez chodim casto ale aj viac pijem tak to k tomu prirovnavam. niekedy ma prepadne zravost ale to len sem tam teraz napr. nie som hladna. ale neviem no to su take kade jake priznaky co mozu a nemusia naznacovat to co by sme chceli.