icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
31. jan 2013

@kuspitka wc tiez chodim casto ale aj viac pijem tak to k tomu prirovnavam. niekedy ma prepadne zravost ale to len sem tam teraz napr. nie som hladna. ale neviem no to su take kade jake priznaky co mozu a nemusia naznacovat to co by sme chceli.

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 hej moja,ale hlad v noci som nemala nikdy..uvidime..

anika142
31. jan 2013

@kuspitka aha v noci ta chyta, tak to je zaujimave, no uvidime.

kuspitka
31. jan 2013

@anika142 hejmoja to je

e.l.i
31. jan 2013

@anika142 podla mna to je jasne.. ja som raz po pregnile testovala. a na 7 den somuz nemala ani naznak....takze toto je jasne HCG tvojho drobceka 😉

@kuspitka tak teraz sme na rade uz aj my... coskoro s pozit. spravami..hmmm? 😉
Ja som mala v pondelok a utorok take bolesti ako na mrchu.. a od vcera to preslo.. tak som kludnejsia... 😉

e.l.i
31. jan 2013

@kuspitka ja hej.-. ked som bola teho... vtedy by som zjedla aj vlka... 😀

kuspitka
31. jan 2013

@e.l.i joj moja uvidime,ale necham to uz na prirodu

e.l.i
31. jan 2013

@kuspitka tak asi tak..my uz viacv tom nenarobime... 🙂

pempusik
31. jan 2013

@e.l.i a ty si este netestovala?

anika142
31. jan 2013

@e.l.i no ja som mala pichnuty pregnyl 16. teho tak dufam ze to on nie je. Trosku sa znepokojujem z toho ze ked som si vcera robila test tak vidiet druhu ciarku ale je slaba, dnes bola taka ista akurat po limite silnela ale snad to chce len cas. Teda dufam. No asi by som chcela vela keby som tak skoro chcela vidiet tmave kolajnice. nechame sa vsetky prekvapit.

e.l.i
31. jan 2013

@pempusik nie este mi neprisli testy z anglicka.. a kym nepridu.. tak netetujem,,,!! 🙂

e.l.i
31. jan 2013

@anika142 no ciarka by nebola silnejsia keby to bol pregnil.. ale uznebla ziadna.. ver.. som testovala tak sedem dni vkuse tak som videla ako sa vytracala...som naschval prvy den testla aby som znovu videla tie krasne kolajnicky... ☹

anika142
31. jan 2013

@e.l.i no ale ona silnela az po limite, to nevadi?

pempusik
31. jan 2013

@e.l.i a kedy ich ocakavas? to uz si tyzden po iui, ze?

poppy28
31. jan 2013

@anika142
@kuspitka boze baby ako vy dokazete od vcera vecera do dnes rana zapisat tri strany :D som sa zase nacitala 🙂 vidim ze su tu same pozitivne vysledky aj v tento den anika ty to mas uz iste tehu tie priznaky co si oysala je to na 1000% ver mi dufam ze aj mi to budeme zazivat o par dni 🙂

kuspitka
31. jan 2013

@poppy28 tak este neviem,kedy budem tehu..

anika142
31. jan 2013

@poppy28 joooj dufam ze mas pravdu, ze je to tak, tak sa bojim no zaroven trosku potichucky tesim, ale aspon mi to zdvihlo naladu, horsie by bolo keby som tam nic nemala, tak je aspon nadej. A neboj budes to prezivat aj ty a aj vsetky zaradom. 😉

poppy28
31. jan 2013

@kuspitka ale ved uz si len sa bojis urobit test 🙂

kuspitka
31. jan 2013

@poppy28 tak ja mam na test // ale podla mna je to pregnyl..

babatko2012
31. jan 2013

@anika142 moja vôbec nevadí, že silnela až po limite, je to OK. Ja som na 8 deň nemala takú silnú čiarku ako ty. A ďalšia na druhý deň bola len o tak strašne málinko silnejšia, že to skoro ani nebolo vidieť. Bolo vidieť, že je silnejšia až po dlhšom čase. ďalšiu som robila až o 2 dni a tam už bolo vidieť, že je silnejšia. Ja som do MT volala 12 deň od ET (21.12) , že na teste // a hneď mi kázala prísť na druhý deň na krv. Robili mi hneď aj sono ale na tom ešte nebolo nič vidieť. Poobede o 14,00 mi volali výsledky krvičky. Na ďalšiu kontrolu ma objednali 31.12. . to mi už krv nebrali len sono a už bolo vidieť aj srdiečko 🙂 To mi oznámil, že som 5+ 1tt (čiže 6 týždeň) a hneď sa so mnou rozlúčili, že už sa mám hlásiť u svojho gynekológa 🙂

poppy28
31. jan 2013

@kuspitka ale urcite to uz nemas pregnyl prestan si to namyslat je to pozitiv tehu test 🙂

anika142
31. jan 2013

@babatko2012 asi chcem vela od drobca aby sa mi riadne ukazal v plnej parade. 😉 Aj na teste pise ze robit az po 48 hodinach a nie hned na druhy den, Uvidime ci budu // v pondelok rano a ak ano budem volat do Martina a uvidime. Teraz si najviac prajem aby som v pondelok videla // no asi zajtra nebudem robit test bo budem z toho len nervozna. Babo potrebuje asi cas.
Dakujem ti ukludnila si ma trosicka. 😉

dilino
Odpoveď bola odstránená
kuspitka
31. jan 2013

@poppy28 moja a co to moze byt podla teba moja.rano test vidiet avecer mic slabe strasne

poppy28
31. jan 2013

@dilino neviem komu bol adresovany tento prispevok ale toto je Iscare Martinasistovana reprodukica , nemala by si tu davat prispevky taketo ked su tu zeny po umelom oplodneni maju byt v klude a nie sa stresovat podobnymi prispevkami, ak mas zlu skusenost treba to napisat do inej temi a nie do asistovanej reprodukcie tu nemaju nic spolocne s porodmi ten tvoj nik hovori zavsetko.

poppy28
31. jan 2013

@kuspitka no moja pretoze test sa ma robit z ranneho mocu a nie z vecerneho :D preto ti moze slabnut je uz tam velka koncentracia s tekutinami ktore si vypila v podstate obsahuje viac vody ako mocu

kuspitka
31. jan 2013

@poppy28 moja este nechcem tomh verit,moze to klamat..lebo je to velmi slabe takze tak..

poppy28
31. jan 2013

@kuspitka ja verim ze sa to podarilo neboj sa uz len par dni a bude to iste 🙂

kuspitka
31. jan 2013

@poppy28 moja uvidime moja...

anika142
31. jan 2013

@kuspitka teraz mi pisala jedna baba, ktora uz o chvilu ide rodit, ona mala take testy ako ja a jej to silnelo az po 3 dnoch a dost dlho trvalo kym to ukazalo silnejsie 😉