icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
31. jan 2013

@pempusik no mne ho dali este okolo tusim 10 DC prave na predlzenie lutealnej fazy. Potom som ho si dala pichnut pred OPU na ovulaciu. to bolo posledny krat 16.1. Ale co robi tu v KE doki tak som mala uz xy krat KETko a nikdy som pregnyl nebrala ani mi ho nepichali. On ani vtedy folikuli nesledoval len vysku sliznice nic viac a tak daval mrazene embryo. No pozri ako dopadla foryou25 u neho. Tak asi to bola taka robota, a dokonca este jedna baba co sa tu raz ozvala dopadla este horsie.

pempusik
31. jan 2013

@anika142 jj, toto som pocula, ze okrem nej este bolo par zien, co boli prestimulovane. v podstate aj ty mozes byt rada,z e pri tak konskej davke si to vydrzala. a na co to bolo dobre? ved aj s polovicnou si dosiahla to iste.

anika142
31. jan 2013

@rojica ja beriem aj teraz Estrimax to je vlastne estrogen hormon, ja som ho potrebovala doplnit, lebo ked mi Galo robil hysetroskopiu tak na histologii zistili ze moja sliznica nezodpoveda danemu dnu cyklu. Vzdy som ju mala nizsiu. Ked mi robil hysteroskopiu tak som bola v 14 DC a podla vysledkov zistili ze zodpoveda na 9-11 DC cize preto mi musela narast vdaka estrogenu.

anika142
31. jan 2013

@pempusik sak to ze s polovicnou davkou som dosiahla to iste, ta vidis co narobis. Este ked teraz citam prispevky typu kam ist do KE atd. tak mi je z toho celeho zle.

rojica
31. jan 2013

@anika142 ale počas tehu ho už nebudeš brať? či to bude potrebné počas celého tehu?.....

pempusik
31. jan 2013

@anika142 len je to smutne, ze to tak je. :(

anika142
31. jan 2013

@rojica nie to uz nebudem brat len do potvrdenia krvneho testu potom sa ani nesmie uz. to len kym sa zahniezdi. 😉

anika142
31. jan 2013

@pempusik sak to ze je to smutne

rojica
31. jan 2013

@anika142 no tak u teba je to už isté....bábo sa poriadne zakúslo.... 😉

anika142
31. jan 2013

@rojica snad mas pravdu,

rojica
31. jan 2013

@anika142 jasné že mám pravdu....hovorila som ti to od samého začiatku, že to dopadne pozitívne... 😉

anika142
31. jan 2013

@rojica no to mas pravdu 😉

pempusik
31. jan 2013

Jaaaj, baby, tusim na mna nieco lezie (a nie je to moj muz 😀). Raz mam pocit, ze ma ide boliet hrdlo, inokedy ma dusi na prieduskach. idem rychlo uvarit caj a pod deku asik.

anika142
31. jan 2013

@pempusik nooo presne som to mala ja pred punkciou, a som sa bala ze mi ju nakoniec nebudu robit, a ked sa pamatas kuspitka tiez pred ketkom bola trochu chora. Vies co to je? To su nervy z toho. A prave clovek chce byt zdravy a vsetko mozne pre to robi a najust sa to popsuje. Tak skus sa kurirovat, vyspat daj si cajik. A bude to dobre. Len radsej si daj nieco co tebe rychlo zabera nech ti to neprepukne.

dilino
Odpoveď bola odstránená
anika142
1. feb 2013

dobre ranko, tak dnes dalsi test. foto v albume 🙂 Snad silnieme a rastieme

anika142
1. feb 2013

@kuspitka ahoj, tak ako netestovala si dnes? Alebo chces nechat tomu cas?

kuspitka
1. feb 2013

@anika142 ja uz neviem ci chcem dat sem nejake foto...aj manzel ju videl,ale fotak nie

anika142
1. feb 2013

@kuspitka takze si si dnes robila test a mas tam ciarku? aj ked len slabucku mne na tom prvom teste tiez na foto nevidiet nic len volnym okom ked sa kuknem tam nieco je. U mna je to zaujimave ze aj dnes rano napr. som si robila test ciarka vyjde uz aj v limite ale casom silnie po limite je silnejsia ako v limite. Ale zas mam dojem ze v limite ta ciarka dnes bola silnejsia ako vcera. Tak len dufam ze je to ok. No ak si si dnes robila test a je silnejsia ciarka ako vcera tak je to na dobrej ceste.

anika142
1. feb 2013

@kuspitka najhorsie na tom je ze nie som trpezliva osobka, najradsej by som si tam videla kolajnice take ako keby si z hrubou fixkou tam nakreslila ciarky, ale to by som od drobca vela chcela. Takze tomu davam cas ved nic ine neostava.

kuspitka
1. feb 2013

@anika142 neviem ci ho sem dam nic tam nevidno poriadne ked to odfotim,ale na zivo je krajsia.
Mne zas slabla ciarka,ked to uschlo a pekna bola,ked mol mokry

anika142
1. feb 2013

@kuspitka a ked ho porovnas so vcerajsim testom tak je rovnaka alebo silnejsia ako sa ti zda?

kuspitka
1. feb 2013

na zivo ju vidiet,ale ked odfotim nie velmi dobre ju vidteť

anika142
1. feb 2013

@kuspitka nechce sa mi verit ze by si mala este pregnyl v sebe, nie je to uz dost dlha doba? Vies ja to aj podla toho, lebo ked som chodila do ineho CAR tak som mala len 2dnove embrya a na 9 ty den som mala test negativny cize od pichnutia pregnylu ubehlo 11 dni a nebolo tam ani stopy. Ale je pravda kazde telo je ine a kazdy na to reaguje inak.

anika142
1. feb 2013

@kuspitka mne sa zda ze tam je aj na 6 tom je taka strasne slabucka ale daco tam je.

kuspitka
1. feb 2013

@anika142 ten na spodku je dnes

anika142
1. feb 2013

@kuspitka ale vidiet slabucko. ale mam pocit ze su rovnake. Jedna baba mi pisala vcera ze jej sa to stupnovalo az po 3 dnoch ale len slabo a teraz je v 32 tt.

pempusik
1. feb 2013

@anika142 sak uz som si nakupila prieduskovy caj, rano som si dala vitaminy na imunitu a sirup a este vydezinfikovala hrdlo.t ak snad to prejde.
A inak ten testik je pekny 😉

kuspitka
1. feb 2013

@anika142 a v skutocnosti su ine,,,uvidime.pockam si na mms 6.2 abudem hned vediet nacom som

anika142
1. feb 2013

@kuspitka no vidis ty si dnes 8 den od ET niekomu sa ukaze az na 10 dokonca 12 al. 14 den, neboj bude to dobre. No ty to mas dobre ked mas presne pravidelnu menstruaciu. Ja zas by som ju mohla kludne ocakavat dnes alebo o tyzden, ale cim dalej tak ma menej a menej bolia vajecniky tak dufam ze je to na dobrej ceste. Tak silno drzim palceky. 😉