Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojica ja beriem aj teraz Estrimax to je vlastne estrogen hormon, ja som ho potrebovala doplnit, lebo ked mi Galo robil hysetroskopiu tak na histologii zistili ze moja sliznica nezodpoveda danemu dnu cyklu. Vzdy som ju mala nizsiu. Ked mi robil hysteroskopiu tak som bola v 14 DC a podla vysledkov zistili ze zodpoveda na 9-11 DC cize preto mi musela narast vdaka estrogenu.
Jaaaj, baby, tusim na mna nieco lezie (a nie je to moj muz 😀). Raz mam pocit, ze ma ide boliet hrdlo, inokedy ma dusi na prieduskach. idem rychlo uvarit caj a pod deku asik.
@pempusik nooo presne som to mala ja pred punkciou, a som sa bala ze mi ju nakoniec nebudu robit, a ked sa pamatas kuspitka tiez pred ketkom bola trochu chora. Vies co to je? To su nervy z toho. A prave clovek chce byt zdravy a vsetko mozne pre to robi a najust sa to popsuje. Tak skus sa kurirovat, vyspat daj si cajik. A bude to dobre. Len radsej si daj nieco co tebe rychlo zabera nech ti to neprepukne.
dobre ranko, tak dnes dalsi test. foto v albume 🙂 Snad silnieme a rastieme
@kuspitka takze si si dnes robila test a mas tam ciarku? aj ked len slabucku mne na tom prvom teste tiez na foto nevidiet nic len volnym okom ked sa kuknem tam nieco je. U mna je to zaujimave ze aj dnes rano napr. som si robila test ciarka vyjde uz aj v limite ale casom silnie po limite je silnejsia ako v limite. Ale zas mam dojem ze v limite ta ciarka dnes bola silnejsia ako vcera. Tak len dufam ze je to ok. No ak si si dnes robila test a je silnejsia ciarka ako vcera tak je to na dobrej ceste.
@kuspitka nechce sa mi verit ze by si mala este pregnyl v sebe, nie je to uz dost dlha doba? Vies ja to aj podla toho, lebo ked som chodila do ineho CAR tak som mala len 2dnove embrya a na 9 ty den som mala test negativny cize od pichnutia pregnylu ubehlo 11 dni a nebolo tam ani stopy. Ale je pravda kazde telo je ine a kazdy na to reaguje inak.
@kuspitka no vidis ty si dnes 8 den od ET niekomu sa ukaze az na 10 dokonca 12 al. 14 den, neboj bude to dobre. No ty to mas dobre ked mas presne pravidelnu menstruaciu. Ja zas by som ju mohla kludne ocakavat dnes alebo o tyzden, ale cim dalej tak ma menej a menej bolia vajecniky tak dufam ze je to na dobrej ceste. Tak silno drzim palceky. 😉

@pempusik no mne ho dali este okolo tusim 10 DC prave na predlzenie lutealnej fazy. Potom som ho si dala pichnut pred OPU na ovulaciu. to bolo posledny krat 16.1. Ale co robi tu v KE doki tak som mala uz xy krat KETko a nikdy som pregnyl nebrala ani mi ho nepichali. On ani vtedy folikuli nesledoval len vysku sliznice nic viac a tak daval mrazene embryo. No pozri ako dopadla foryou25 u neho. Tak asi to bola taka robota, a dokonca este jedna baba co sa tu raz ozvala dopadla este horsie.