Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@anika142
@rojica ahojte baby, ste zlate, jak ste na mna mysleli. Uz som spat a cela, nepolamana, iba raz to so mnou seklo, ale pri mojem minimlanej rychlosti to nebolo nic 🙂. Inak poviem vam, ze taky vikend na horach to je balzam na dusu, hned zabudnete na vsetky testy, ovulacie, cykly, hormony... No a hlavne ak si date na zahriatie cajik s rumikom 😀.
Ale dnes si uz spravim ovu test, som zvedava, ako to bude vyzerat.
@pempusik ahoj, to je fajn ze si si oddychla, to ti verim ze je to taky balzam na dusu. Asi ti dobre padlo vypnut od toho kolotoca. 😉 No mysleli sme na teba aby si nepadala. 😉
Idem dat fotecku do albumu testikov. Dnes to opat silnelo 😉 A zajtra idem na krvicku tak sa nestretneme. ☹
@anika142 uz som si ho kukla 😀. ja si ani neviem predstavit, ake to je mat tam //. citala som ako ste diskutovali o testoch, ze predavaju len same s / 🙂. ja mam nejake z netu a zatial su tiez vsetky len take. tak dufamz, e sa to zmeni 🙂
Chcela som ist znova na lyze na buduci vikend, ale tak uz sa s drahym psychicky pripravujeme, ze ideme do mt.
@anika142 tak to mas uplne priznaky tehotenstva ja mam to pichanie vajecnikov sem tam a aj sem tam tu bolest na menzes ale po chvilke prejde a prsia ma boleli dost minuly tyzden teraz sa to uz zmiernilo zase uz tak nebolia, a kedy si zacala pozorovat tak viacej priznakov? Inak dnes som urobila ten test a bolo tam nieco taky slabulilinky dusik ale neviem ci sa to nezvyrazni aj koli tomu ze fyzicky ten test dve ciarky ma a ked sa namoci zvyrazni sa aj ta druha co povies musim cakat ale trosku ma to povzbudilo ze sa to mozno podarilo a bude sa zvyraznovat musim este pockat tak tri dni a uvidi sa ale mam z toho dobry pocit ked som odchadzala z domu sa mi zdalo ze bola aj trosku silnejsia kuknem si ho este ked pridem domov a bude uz uschnuty ci to nezmizne 🙂
@poppy28 mne sa sfarbilo 7 den od vkladu. Den vkladu neratam. A tie priznaky najma s tymi prsiami je to rozne raz je lepsie raz horsie, Ale vacsinou sa v noci zobudim na bolest, ked sedim v pohode su normalne skor na dotyk je to horsie. Uz len ked sa natieram tak musim opatrne. A ako dlho si po pregnyle. Resp. kedy si ho mala pichnuty.
niekto 1.2. na prvej konzultacii???

@poppy28 no vela spim, vkuse sa mi chce spat, uz asi tak 2 - 3 dni som tak unavena ze spim, chodim casto cikat, a strasne ma bolia prsia, hoc kedy sa v noci zobudim lezim na boku na lavom lebo som tak zvyknuta a zobudim sa na bolest prs. A co sa tyka pobolievania mam len bolesti vajecnikov podoba sa to ako keby si mala dostat mrchu ale nie je to uplne rovnake. Skor take pichanie. A sem tam sa stane ze ma poboli podbrusko ako na mrchu ale velmi slabo a velmi zriedka. Tak max 2x denne. Dnes som 30 DC. Uz som si nastudvala zaciatky tehotenstva a je to to iste. Ale najviac co mam ine oproti minulim vkladom je ze sa mi chce spat aj ked som doma a nic nerobim.