icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
3. feb 2013

@poppy28 no vela spim, vkuse sa mi chce spat, uz asi tak 2 - 3 dni som tak unavena ze spim, chodim casto cikat, a strasne ma bolia prsia, hoc kedy sa v noci zobudim lezim na boku na lavom lebo som tak zvyknuta a zobudim sa na bolest prs. A co sa tyka pobolievania mam len bolesti vajecnikov podoba sa to ako keby si mala dostat mrchu ale nie je to uplne rovnake. Skor take pichanie. A sem tam sa stane ze ma poboli podbrusko ako na mrchu ale velmi slabo a velmi zriedka. Tak max 2x denne. Dnes som 30 DC. Uz som si nastudvala zaciatky tehotenstva a je to to iste. Ale najviac co mam ine oproti minulim vkladom je ze sa mi chce spat aj ked som doma a nic nerobim.

anika142
3. feb 2013

@rojica dobru noc pa

anika142
3. feb 2013

@rojica jasne ze budem informovat ako rastie. 😉 ale aj ty mna. 🙂

anika142
3. feb 2013

@poppy28 a este som zabudla napisat, ze mam tmavsie a vacsie dvorce

pempusik
4. feb 2013

@anika142
@rojica ahojte baby, ste zlate, jak ste na mna mysleli. Uz som spat a cela, nepolamana, iba raz to so mnou seklo, ale pri mojem minimlanej rychlosti to nebolo nic 🙂. Inak poviem vam, ze taky vikend na horach to je balzam na dusu, hned zabudnete na vsetky testy, ovulacie, cykly, hormony... No a hlavne ak si date na zahriatie cajik s rumikom 😀.
Ale dnes si uz spravim ovu test, som zvedava, ako to bude vyzerat.

anika142
4. feb 2013

@pempusik ahoj, to je fajn ze si si oddychla, to ti verim ze je to taky balzam na dusu. Asi ti dobre padlo vypnut od toho kolotoca. 😉 No mysleli sme na teba aby si nepadala. 😉
Idem dat fotecku do albumu testikov. Dnes to opat silnelo 😉 A zajtra idem na krvicku tak sa nestretneme. ☹

pempusik
4. feb 2013

@anika142 uz som si ho kukla 😀. ja si ani neviem predstavit, ake to je mat tam //. citala som ako ste diskutovali o testoch, ze predavaju len same s / 🙂. ja mam nejake z netu a zatial su tiez vsetky len take. tak dufamz, e sa to zmeni 🙂
Chcela som ist znova na lyze na buduci vikend, ale tak uz sa s drahym psychicky pripravujeme, ze ideme do mt.

anika142
4. feb 2013

@pempusik ja som si to nevedela predstavit, ale teraz uz viem, len treba kupit v lekarni take s // ja som naozaj pytala taketo. A vidis take mi aj dali. 😉 A inac na teba nieco liezlo, preslo to? No tie lyze mozno odlozis na istu dobu potom pojdete s drobcom. 🙂

poppy28
4. feb 2013

@anika142 tak to mas uplne priznaky tehotenstva ja mam to pichanie vajecnikov sem tam a aj sem tam tu bolest na menzes ale po chvilke prejde a prsia ma boleli dost minuly tyzden teraz sa to uz zmiernilo zase uz tak nebolia, a kedy si zacala pozorovat tak viacej priznakov? Inak dnes som urobila ten test a bolo tam nieco taky slabulilinky dusik ale neviem ci sa to nezvyrazni aj koli tomu ze fyzicky ten test dve ciarky ma a ked sa namoci zvyrazni sa aj ta druha co povies musim cakat ale trosku ma to povzbudilo ze sa to mozno podarilo a bude sa zvyraznovat musim este pockat tak tri dni a uvidi sa ale mam z toho dobry pocit ked som odchadzala z domu sa mi zdalo ze bola aj trosku silnejsia kuknem si ho este ked pridem domov a bude uz uschnuty ci to nezmizne 🙂

poppy28
4. feb 2013

@anika142 a to sa ti kedy sfarbilo asi ?

poppy28
4. feb 2013

@anika142
@pempusik :DDDDD inak baby super napad aj ja si vypytam take s // ciarkami

anika142
4. feb 2013

@poppy28 mne sa sfarbilo 7 den od vkladu. Den vkladu neratam. A tie priznaky najma s tymi prsiami je to rozne raz je lepsie raz horsie, Ale vacsinou sa v noci zobudim na bolest, ked sedim v pohode su normalne skor na dotyk je to horsie. Uz len ked sa natieram tak musim opatrne. A ako dlho si po pregnyle. Resp. kedy si ho mala pichnuty.

poppy28
4. feb 2013

@pempusik to muselo byt uzasne iba lyzvat a nemysliet viem si to zivo predstavit musime to asi aj my zrealizovat 🙂 a kde ste boli?

anika142
4. feb 2013

@poppy28 no ale ja som naozaj v lekarni povedala ze chcem taky s // a kukli na seba lekarnicky ci mi sibe abo co ale bolo mi to jedno co si myslia. 😉

poppy28
4. feb 2013

@anika142 no tak ma boleli minuly tyzden ale to som bola pred vkladom tak mna asi bolia skor z toho utrosu myslim teraz uz je to lepsie a pregnyl som mala pred 13 dnami neratam den pichnutia

pempusik
4. feb 2013

@anika142 nejako zazracne to preslo. pila som vela prieduskoveho caju, naordinovala osm si probiotika na imunitu. no a troska som vypalila bacila s tym rumikom na svahu 🙂
@poppy28 boli sme v dedinkach v slovenskom raji

anika142
4. feb 2013

@poppy28 no tak potom to uz by nemal byt v tele ale je to rozne skus o 2 dni urobit test ale je to na dobrej ceste. Ja som testovala na 14 ty den od pichnutia. Den pichnutia neratam.

anika142
4. feb 2013

@poppy28 ale nebud sklamana ked nahodou zajtra budes testovat, tak kazdemu to rozne tmavne, jednej babe to tmavlo az kazde 3 dni a to je teraz v 32tt

poppy28
4. feb 2013

@pempusik hm a bolo krasne vsak 🙂

poppy28
4. feb 2013

@anika142 ja chcem teraz vydrzat az do stvrtku dufam ze vydrzim aby som si nepokazila naladu ale dufam ze sa tam objavia dve 😒 lebo ja sa na to tak pripravim a ked tam nebudu porazi ma urcite

pempusik
4. feb 2013

@poppy28 zazili sme aj hmlu, aj snezenie a vietor, ale bolo paradne 🙂

anika142
4. feb 2013

@poppy28 budu tam // urcite, ale vydrz co je to asi najhorsie.

poppy28
4. feb 2013

@anika142 ved to 🙂 ale skusim sa nejako zabavit aby som na to nemyslela ved su to len tri dni 🙂

poppy28
4. feb 2013

@pempusik jaj isla by som teraz hned nemusieli by ma ani prehovarat vycistit si hlavu musi to byt uzasne uvidim mozno navrhnem muzovi aby sme si niekam vysli na vikend 😉

pempusik
4. feb 2013

@poppy28 urcite chodte. ja som si povedala, ze nam to dobre padne, aj keby sme sa nelyzovali, len sa sankovali alebo len tak prechadzali. hlavne nesediet vo vnutri.

poppy28
4. feb 2013

@pempusik to mas teda pravdu a ja sankovanie zboznujem 🙂

pempusik
4. feb 2013

@poppy28 ja som sa nesankovala, ani nepamatam, aj teraz som sa spustala len po zadku :D

poppy28
4. feb 2013

@pempusik ani ja ale isla by som 😀 aspon by bola zabava poriadna 😀

mtb22
4. feb 2013

niekto 1.2. na prvej konzultacii???

pempusik
4. feb 2013

@mtb22 bola si na prvej konzultacii?