icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

mtb22
4. feb 2013

ano, bola, obaja sme zdravi, tak vraj IUI. Tak cakam v tychto dnoch menzes a nasadime clostyl. potom IUI. Tak som zvedava, ci to nieko v tychto dnoch absolvoval a ako dopadol, alebo ci sa chysta ako ja...

mtb22
4. feb 2013

@pempusik ano, bola, obaja sme zdravi, tak vraj IUI. Tak cakam v tychto dnoch menzes a nasadime clostyl. potom IUI. Tak som zvedava, ci to nieko v tychto dnoch absolvoval a ako dopadol, alebo ci sa chysta ako ja...

pempusik
4. feb 2013

@mtb22 ja sa chystam a dufam,z e tento tyzden 🙂. nam tiez vysli vysledky ze sme ok, aj ked u nas ten spermiogram je taky premenlivy.

rojica
4. feb 2013

@pempusik ahoj moja tak to je fajn, že ste sa odreagovali tak to má byť prejsť úplne na iné a príjemné myšlienky.....a na chvíľu zabudnúť na ten bežný kolotoč okolo vás...... 🙂 ....a inak ako sa cítiš? ja ešte len druhý deň užívam clostil a už pociťujem podbruško tak vajká už robia divy...však im aj dohovárať aby pekne narástli.... 😀

pempusik
4. feb 2013

@rojica ja uz sa s nimi rozpravam 🙂.ja som tiez zo zaciatku citila lavy vajecnik, potom to preslo a teraz uz sa mi nafukuje brusko, tak dufam, ze tam nieco rastie 🙂. aj som si robila ovu test, dnes som 10dc a carecka bola sice slabsia,ale celkom silna uz bola. tka uvidim zajtra. idem si dat este alchemilku.

mtb22
5. feb 2013

@pempusik predpokladam, ze dnes ides do MT pozriet ako dozreli vajka, ci? Mne totiz tiez kazal prist okolo 10-teho dna cyklu. Tiez si uzivala clostyl? A citam, ze pijes alchemilku. Je to nejako urcene, od kedy sa alchemilka pije? Myslim ci hned od prveho dna cyklu, ci je to jedno? Ja beriem este femibion, inak nic. Mne prave cyklus zacal tak pockam na treti den a zacnem clostyl. Vy uz to mate druhe IUI, ci? A hlavne drzim palce nech su vajicka pekneeee 😉

pempusik
5. feb 2013

@mtb22 alchemilku pijavam od prveho dna az do ovulky. potom uz mam pauzu. Toto bude nase prve iui, doki chcel sice najprv skusit prirodzene, ale s liekmi, tak som si povedala, ze nebudem do seba tri mesiace pchat lieky a nic a potom dalsie mesiace kvoli iui. tak som si povedala, ze to rovno skusime. No a kedze som z kosic, tak idem zajtra na ultrazvuk tuto k svojmu doktorovi, nech mi pozrie vajka a potom uz len dam vediet do mt, ako to vyzera.

rojica
5. feb 2013

@pempusik ahoj moja no ja som presne tak isto na tom už mám bruško riadne nafúknuté ako keby som už o chvíľu mala prasknúť... 😀 ....a na čo je dobrá alchemilka?....

rojica
5. feb 2013

@mtb22 ahoj u vás to bude 1. IUI?.... 🙂

rojica
5. feb 2013

Pred chvíľku som volala do centra ale zatiaľ sa my nedarí spojiť.... ☹ ...tak skúsim neskôr...

rojica
5. feb 2013

@pempusik no tak už som sa dovolala do MT mám sa dostaviť v pondelok okolo ôsmej..... 🙂 ....a sestrička my povedala aj výsledky z krvi tak že mám všetko v norme čo ma potešila až na štítnu žľazu že tam mám niečo mierne zvýšené ale teraz už neviem presne trochu ma to vystrašilo, ale sestrička ma ukľudnovala, že aby som si s toho nerobila veľkú hlavu ale aj tak mám mierne obavy, že či budeme môcť podstúpiť IUI.... ☹

pempusik
5. feb 2013

@rojica neboj, urcite budes moct. ja som mala mierne zvyseny jeden hormon, to mi zistila obvodna. tak som sla na endokrinologiu a tam mi povedali,z e je to ok, ze na kontrolu mam ist o pol roka. a to iste som sa potom pytala v mt, tak mi doki povedal, ze troska zvysene to je, ale nevyzaduje si to liecbu. takze si nemyslim, ze by to malo byt prekazkou iui. maximalne sa mozno bude treba objednat na kontrolu na endo hned ako otehu. to je vsetko 🙂

rojica
5. feb 2013

@pempusik no dúfam, že to bude v poriadku...teraz hľadám o tom niečo ale zatiaľ som nič nenašla....a čo sa robí na tej endokrinológii?..... 😒

pempusik
5. feb 2013

@rojica tam ti len vezme krv, standardne len asi na tri hormony a urobi ultrazvuk, ci nie je stitna zlaza zvacsena. no a mne potom do tyzdna poslali iba mail, ze je to ok. viac som neriesila. ale vedela som,z e medzitym v mt mi robili testy aj na dalsie hormony stitnej zlazy. tak neboj, doktor ti isto povie, co a jak dalej.

rojica
5. feb 2013

@pempusik no to my povedala aj sestrička, že my to doktor vysvetlí......tak to radšej už nejdem riešiť lebo sa s toho zbláznim....jooooooooooj stále sa niečo musí stať nič nemôže byť v poriadku..... ☹ .....som už strašne zvedavá na @aniku a aj na @kuspitku, že ako dneska dopadnú...... 🙂

pempusik
5. feb 2013

@rojica jaaaj, ony su obe dnes v mt? tak to som velmi zvedava, dufam,z e to vsetko dopadne dobre 🙂

rojica
5. feb 2013

@pempusik no tak v to dúfam aj ja že prídu z pozitívnymi správičkami...aj keď u @aniky je to už 100%....a dúfam, že aj u @kuspitky to tak bude.... 🙂 ....a tebe budem zajtra tiež silno držkať palce aby kontrola dopadla dobre.....a vajká pekne narástli.... 🙂

pempusik
5. feb 2013

@rojica uz som kazala aj drahemu, ze sa s nimi musi rozpravat 🙂. dneska mi dajako brucho splaslo, tak dufam,z e tam nieco bude 🙂

poppy28
5. feb 2013

@rojica
@pempusik ahojte baby tak ako dnes pokracujete kukam ze pekne stimulujete 🙂 mne dnes vysiel opat dusik tak asi je to na dobrej ceste boze tak sa tesim, ze som si rano aj poplakala, ze sa to asi podarilo to som puk co 😀

poppy28
5. feb 2013

@anika142 moja tak ako si dopadla ja mam dnes zase dusika tak sa pomalicky zacinam tesit, ze hadam to vyslo drzim ti palce na tej krvicke nech to pekne potvrdia co mi uz davno vieme 🙂

pempusik
5. feb 2013

@poppy28 nie, je to uplne normalne. vsetok ten tlak, co teraz citis a neistotu, ci to vyslo alebo nie... no tak si si poplakala 🙂

rojica
5. feb 2013

@pempusik no tak sa my stále pekne prihováraj ja to tiež tak robím.... 😀

poppy28
5. feb 2013

@pempusik no asi taka ulava prisla ze hadam to je tam 😉 boze verim ze nam to tento raz vyjde vsetkym zatial ideme rad za radom 🙂 je asi priazniva konstelacia tak baby hlavu hore toto je nas cas 🙂

rojica
5. feb 2013

@poppy28 no tak super skvelá správička a určite bude čiarka len silnieť a silnieť..... 😉 ...moc moc ti to prajem.....

poppy28
5. feb 2013

@rojica dakujem ja nam to prajem vsetkym co sme horsie ako ine zeny co nemaju taky problem ako my 😀

rojica
5. feb 2013

@poppy28 no ja som sa dneska z výsledkov krvi dozvedela,že mám mierne zvýšenú štítnu žľazu.... ☹ ....tak už teraz viem, že prečo sa nám doteraz nepodarilo byť tehu.....lebo štítna je dosť veľký problém k otehotneniu.....ale musím veriť, že to nebude až také zlé.....

pempusik
5. feb 2013

@rojica nemaluj este certa na stenu, to nic nemusi znamenat. ver mi 🙂

rojica
5. feb 2013

@pempusik no možno že máš pravdu ale priznám sa že ma to dosť zaskočilo.....ale tak nechám to tak musím počkať do pondelka aj tak s tým nič nenarobím...... 😒

pempusik
5. feb 2013

@rojica ja viem, aj mna zaskocilo, ked mi to sestricka oznamila. a tiez ma vystrasila, ze mam vela zeleza. a ked som potom googlila, tak som zistila, ze to tiez nie je dobre. ale nakoniec ma doktorka uistila, ze je to v poriadku.

poppy28
5. feb 2013

@rojica a vedia s tym nieco urobit? hadam nejake lieky na to excistuju aj kamaratka ma problem so stitnou zlazou a zakazali jej teraz mat dieta asi kym sa to neupravy