icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

pempusik
5. feb 2013

@anika142 hej, to meno mi nieco hovori. ja som spokojna s murinom, aj ked kartu tam mam len mesiac, ale prave preto som k nemu presla, lebo sa mi pacil jeho pristup. ja myslim, ze by ta zobral v pohode.

moniatko13
5. feb 2013

@anika142 moja veľká gratulácia..teraz budeme tehulkovať spolu a postupne sa budu babenyky pridávať k nám..už sa teším ako im to všetkým vyjde. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a krásne papkajte TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

anika142
5. feb 2013

@moniatko13 dakujem velmi pekne, tak ty si sice trosku popredu ale nevadi aspon mi budes davat rady 😉 , prave som dopapala 😉 a babo tiez 😉
No urcite sa babenky pridaju k nam nebudeme predsa len dve. 😉

anika142
5. feb 2013

@pempusik u mna je to zatial v ramci uvah. Takze neviem, akurat skoda ze je az na tahanovciach ale ved kosice vlastne nie je New York. Ja byvam na terase. 😀 😀

pempusik
5. feb 2013

@anika142 presne toto iste hovori aj kamoska, ze kosice to ne manhattan 😀. a mne to prave vyhovuje, lebo my byvame na thc 🙂

anika142
5. feb 2013

@pempusik hej chapem, ja mam gynekologa pri amfiku tak som tam za chvilku. No uvidim este, tazko sa mi rozhoduje ci ist alebo nie. Az take hrozne komplikacie som nemala s doktorom, no co som pocula ako riesi problemy tak mi bolo na nic. Ja som extra problem nemala zatial. Akurat mi vadi ze ked sa objednam na preventivnu prehliadku tak sa caka 2 mesiace. Viem ze je to aj inde, ale zas kazdy ma svoj rezim. Neviem sama ci riesit ineho alebo nie. No ja som k nemu sla nahodou a potom som sa dopocula ze je spicka vraj, no su uz nanho staznosti od ludi, zas ordinacia vybavena spickovo, a dokonca s 3d/4d ultrazvuk co nema kazdy. Takze este uvidim.

rojica
5. feb 2013

@anika142 tak už je to oficiálne....srdečne ti gratulujem......teším sa s tebou a veľmi pekne ďakujem za virusiky, dúfam, že pomôžu......a čo sa štítnej týka tak musím veriť, že to dobre dopadne a budem ťa nasledovať.......a adresu ti zajtra posielam.....😀 😀 😀 😀

anika142
5. feb 2013

@rojica urcite to dobre dopadne, silno drizim palce 😉

kuspitka
5. feb 2013

zajtra budem mat krv.viem ,ako som dopadla uz teraz.

pempusik
5. feb 2013

@kuspitka ja som si myslela, ze uz dnes si bola na krv. tak drzim palce 🙂

pempusik
5. feb 2013

@anika142 ja ti rozumiem. ja som o nom tiez pocula vselijake nazory. ale kamoska u neho odrodila oboch chlapcov a velmi si ho chvalila.

anika142
5. feb 2013

@pempusik aha hej, odrodila, napisala som ti IP.

anika142
5. feb 2013

@kuspitka drzim palce, mooooc

mtb22
6. feb 2013

@rojica ahoj ano bude to prve a tak by som si zelala aby aj posledne zajtra zacnem s clostilom a uvidime. Je to pre mna vsetko take nove....vy uz ste take "pokrocile"....hm, no co uz.vy ako?

pempusik
6. feb 2013

@anika142
@rojica ahojte baby, tak maaaam pekny folik 🙂

anika142
6. feb 2013

@pempusik ahoj, super, tesim sa s tebou, 🙂

pempusik
6. feb 2013

@e.l.i ahoj, tak ako si dopadla?

pempusik
6. feb 2013

Koceny, v piatok mame cestu z ke do mt, tak tko by potreboval zviest, kludne dajte vediet 🙂

rojica
6. feb 2013

@mtb22 ahoj neboj aj ty sa k nám pridáš a veľmi rýchlo sa do toho dostaneš.....a držkám ti moc palce aby sa vám to podarilo hneď na prvý krát keď ste obidvaja v poriadku.... 🙂 .....mňa na budúci týždeň čaká už 4 IUI a tiež verím, že bude moje posledné.... 😉

rojica
6. feb 2013

@pempusik ahoj tak to je super správička?.... 🙂

rojica
6. feb 2013

@anika142 ahoj tehuľka no ako sa máš?....aké sú dneska pocity?.... 🙂

anika142
6. feb 2013

@rojica no vies ze dobre aj ked test som si nerobila chcem az za par dni spravit taky so serioznymi kolajnicami . Vies take tie fixkou natrete ciarky. 😉 Ale inac fajn, prestala mi chutit kava uz par dni tak uz nepijem, brusko na mrchu uz ani tak neboli len sem tam. Ale za to prsia to sa budim kazdu chvilu pri kazdom prevrateni. Ale nevadi kvoli drobcovi urobim cokolvek.
A ty sa ako mas? Kedy ides na kontrolu v pondelok az? Pokial si dobre pamatam.

poppy28
6. feb 2013

@anika142 super moja gratulujem nic lepsie ti ani nemohli povedat 🙂

anika142
6. feb 2013

@poppy28 dakujem velmi pekne, no dufam ze o dva tyzdne bude dalsia dobra spravicka a vsetko pojde ako ma. A tebe drzim moooc palceky. Ty si ako na tom? Uz si testovala dnes?

rojica
6. feb 2013

@anika142 no už si si pre drobca vytrpela dosť tak toto už hravo zvládneš moja..... 🙂 ...juuuuuuuj už sa teším na tie krásne koľajnice treba ma inšpirovať lebo v pondelok idem na kontrolu do MT.....som zvedavá, že ako dopadnem ja.... 😒 ale inak sa cítim fajn už ani vaječníky necítim už len zajtra clostil tak dúfam, že vajká pekne narástli však som im aj dohovárala.... 😀

anika142
6. feb 2013

@rojica neboj narastli urcite a ked si im dohovarala tak budu ukazkove. A potom som zvedava na tie tvoje kolajnice 😉

poppy28
6. feb 2013

@kuspitka a preco to tak smutno hovoris mas zlu predtuchu? testy ti ako vysli drzim moc palce 😉

rojica
6. feb 2013

@anika142 noooooooo tak na tie som veru aj ja zvedavá.... 😀 .....lebo ja v tomto šťastie veru nemám..... ☹

poppy28
6. feb 2013

@rojica babule no drzim vam palce aby vam to vyslo uz sa vam to krati 🙂
@pempusik tesim sa az napisete ze sa to podarilo 😉
@mtb22 neboj sa nic rychlo sa zorientujes nie je to ziadna veda 🙂

rojica
6. feb 2013

@poppy28 ďakujem ti moja veľmi pekne... 🙂 ....a ty si ako na to? robila si si už testy?.....lebo nepostrehla som od teba pozitívnu správičku....