Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
ahojte, nechodim sice do Iscar ale prave preto sa Vas chcem spytat ci je tu niektora z Vas taka, ze jej nerastie sliznica a ako Vás liečia v iscare? 🙂
@poppy28 jeeeeej ake krasne, ja som nasim povedala uz ze sa podarilo, oni mi tak drzali palce a vedeli co sme vsetko preskakali ja mam s nimi perfektny vztah aj mm. Aj svokrovcom sme povedali, no ty su taky opatrnejsi, trosicka som bola sklamana myslela som ze sa viac budu tesit, teda ze to daju viac najavo, no zas viem ze nas tiez podporovali a skor by som povedala ze su viac opatrny, uz mi svokra naordinovala: davat pozor, atd.......
@marverka no ja som zas nemala, uplne zastaveny rast tak neviem ci by dali to iste, ale vseobecne plati ze estrogen sposobuje rast sliznice, to najdes vsade. Mne to pomohlo, ano uzivam bezne vitam. na planovanie alebo uz na tehotenstvo konkretne Prenatal a potom omega 3, a do punkcie vajicok teda do ovulacie pila caj pre IVF. A cvicila som pilates na ulahcenie pocatia. A podarilo sa. 😉
gratulujem 🙂 🙂 🙂 caj pre IVF to som este nepocula aky to je?
@anika142 neboj sa oni su len zaskoceny ze uz sa to konecne podarilo a potrebuju to najskor dostat do hlavy ze je to fakt a nie sen 😀 nasi sa asi zblaznia otec do na huci uz peknych par rokov a caka kedy sa to podari 🙂 a svokrovci sa tiez stale vypytuju ze ci sme tam uz boli a tak a mi im stale ze nie ze ved to este musime cakat.... hruza ako ich vodime za nos nech sa potom viacej tesia nebudu to cakat 😉
@poppy28
@anika142
@stella25
@marverka Ahojte dievčata, prosím vas neviete ako to presne prebieha pri prvej konzultacii pri IVF? Sme s mm objednaní na prvu konzultaciu v Iscare v MT 13.2. (v stredu 🙂 ) MM pôjde na spmg o 12h a potom mňa vyšetria medzi tym? Či? A ako vyšetruju ženu? Robia aj sono, či?
Ideme aj s malou dcerko, tak snad nas nebudu vyšetrovať sučasne 😅

@poppy28 a ozaj fotečka tých krásnych koľajníc nebude?..... 😀 😀