icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
6. feb 2013

@poppy28 a ozaj fotečka tých krásnych koľajníc nebude?..... 😀 😀

kuspitka
6. feb 2013

@poppy28 hej u svojho lekara som bola....
Pojdem do centra v utorok asi..

marverka
6. feb 2013

ahojte, nechodim sice do Iscar ale prave preto sa Vas chcem spytat ci je tu niektora z Vas taka, ze jej nerastie sliznica a ako Vás liečia v iscare? 🙂

e.l.i
6. feb 2013

@rojica
@pempusik no snad.. dnes som volala s dr. Galom.. tak ze este pockame do piatka, mam znovu testut a pak mu mam volat..snad druhy krat to vide 😒

rojica
6. feb 2013

@e.l.i neboj moja hlavu hore....všetky sme to zvládli tak aj ty to zvládneš a určite sa vám to raz podarí ako každej z nás..... 🙂

e.l.i
6. feb 2013

@rojica no.. teraz bude zase depkovite obd.. ale viem ze ked pojdeme druhy krat... tak sa znovu schopim a zabojujemmm

rojica
6. feb 2013

@e.l.i treba bojovať až do úplného konca.... 🙂 ....a určite sa vzchopíš, teraz je trochu bolestivé ale to prejde a pôjdete ďalej..... 😉

e.l.i
6. feb 2013

@rojica tak tak.. co mi uz len ostava... 😉

rojica
6. feb 2013

@e.l.i no len byť trpezlivá ako všetky z nás.....nie si v tom sama.... 🙂

anika142
6. feb 2013

@poppy28 jeeeeej ake krasne, ja som nasim povedala uz ze sa podarilo, oni mi tak drzali palce a vedeli co sme vsetko preskakali ja mam s nimi perfektny vztah aj mm. Aj svokrovcom sme povedali, no ty su taky opatrnejsi, trosicka som bola sklamana myslela som ze sa viac budu tesit, teda ze to daju viac najavo, no zas viem ze nas tiez podporovali a skor by som povedala ze su viac opatrny, uz mi svokra naordinovala: davat pozor, atd.......

anika142
6. feb 2013

@e.l.i je mi to moc luto, ale ako hovori @rojica bojuj dalej a nevzdavaj sa.

anika142
6. feb 2013

@marverka ahoj, na sliznicu zatial co som bola v dvoch centrach vsade davali Estrimax, mne vzdy zabera.

marverka
6. feb 2013

@anika142 mne estrimax 2x1tbl od 1DC nezabera, aj uzivas volajake vitaminy??

anika142
6. feb 2013

@marverka no ja som zas nemala, uplne zastaveny rast tak neviem ci by dali to iste, ale vseobecne plati ze estrogen sposobuje rast sliznice, to najdes vsade. Mne to pomohlo, ano uzivam bezne vitam. na planovanie alebo uz na tehotenstvo konkretne Prenatal a potom omega 3, a do punkcie vajicok teda do ovulacie pila caj pre IVF. A cvicila som pilates na ulahcenie pocatia. A podarilo sa. 😉

marverka
6. feb 2013

gratulujem 🙂 🙂 🙂 caj pre IVF to som este nepocula aky to je?

anika142
6. feb 2013

@marverka IP nechcem robit reklamu aj ked uz som raz

poppy28
6. feb 2013

@rojica no tesim sa neskutocne neda sa to opisat zelam mam to vsetkym aj ked este nie sme na konci toto je len zaciatok len este to chcem mat na papieri 🙂

poppy28
6. feb 2013

@rojica no chcem to skusit dat na net vecer len ja neviem s mobilu davat fotky sem tak to skusim ci to pojde 🙂

poppy28
6. feb 2013

@kuspitka aha tak drzim palce nech motyka vystreli 😒

poppy28
6. feb 2013

@anika142 neboj sa oni su len zaskoceny ze uz sa to konecne podarilo a potrebuju to najskor dostat do hlavy ze je to fakt a nie sen 😀 nasi sa asi zblaznia otec do na huci uz peknych par rokov a caka kedy sa to podari 🙂 a svokrovci sa tiez stale vypytuju ze ci sme tam uz boli a tak a mi im stale ze nie ze ved to este musime cakat.... hruza ako ich vodime za nos nech sa potom viacej tesia nebudu to cakat 😉

stella25
6. feb 2013

@poppy28 jeeej, no to by bolo ake super kraaasne, ze ty mu na vyrocie povies ze to vyslo 😀

rojica
6. feb 2013

@poppy28 ja viem je to ťažké keď už sa to podarí tak je zase strach aby sa nič neprihodilo a bolo všetko v poriadku......ale neboj budeš si krásne užívať tehuľkovanie......tak šup šup s tým testom.... 🙂 ...potrebujem inšpiráciu 😀

poppy28
6. feb 2013

@stella25 no strasne sa tesim ze to takto vyslo uplne idealny cas si to moje babatko vybralo 🙂a ty ako si na tom?

poppy28
6. feb 2013

@rojica moja uz idem na to vydrz chvilku 🙂

poppy28
6. feb 2013

hadam to dobre vidiet 😉
@rojica

poppy28
6. feb 2013

@anika142 poslala som ti srdiecko 😉

anika142
6. feb 2013

@poppy28 jeeej dakujem velmi pekne 😉

stella25
7. feb 2013

@poppy28 jaaaaaaaaaaj, ja som nekonecna cakatelka na vysledky z hematologie. az ked budeme mat vysledky, tak mam prist do centra a uvidime co dalej. Genetika u oboch dobra, uz len tie nase spermie nejak nakopnut. 🙂

poppy28
7. feb 2013

@stella25 neboj sa to sa podari urcite kazdej z nas sa to skor ci neskor podari iba to chce vydrzat ten strasny cas 😉

maminka142
7. feb 2013

@poppy28
@anika142
@stella25
@marverka Ahojte dievčata, prosím vas neviete ako to presne prebieha pri prvej konzultacii pri IVF? Sme s mm objednaní na prvu konzultaciu v Iscare v MT 13.2. (v stredu 🙂 ) MM pôjde na spmg o 12h a potom mňa vyšetria medzi tym? Či? A ako vyšetruju ženu? Robia aj sono, či?
Ideme aj s malou dcerko, tak snad nas nebudu vyšetrovať sučasne 😅