icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

moniatko13
7. feb 2013

@poppy28 blahoželám,dobre sa na to pozerá 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

moniatko13
7. feb 2013

@anika142 moja,aj mňa sem tam,bolia kríže,tak budeme trpieť krásne spolu 🙂 🙂 🙂

anika142
7. feb 2013

@moniatko13 ano tiez? a podbrusko ta prestalo boliet alebo len v case mrchy ta bolelo a potom preslo, ako to je? Lebo mna akosi prestava, sem tam zaboli ale uz sa to akosi ukludnuje, dufam ze je to ok.

poppy28
7. feb 2013

@moniatko13 dakujem 🙂 ja na ten test kukam tak 4 krat za den ci tam stale je ta ciarka a ci sa mi to neza :D

poppy28
7. feb 2013

@anika142 tak to sme dve tiez by som si zelala mat aspon tie tri mesiace za sebou ale budeme pekne spolu cakat 😉

moniatko13
7. feb 2013

@anika142 moja moc sa kontroluješ a to není dobre,nechaj to volne plynúť a nemysli na to najhoršie.. 🙂 🙂 🙂 aj mňa raz za čas pobolieva bruško,ale to sa asi rozťahuje maternica a na bolesť v prsiach som si už zvykla,že už to ani nevnímam 🙂 😉 🙂

moniatko13
7. feb 2013

@poppy28 zlata 🙂 🙂 dávaj pozor,aby si neoslepla z tej krásnej kolajničky 😉 😉 😉

poppy28
7. feb 2013

@moniatko13 😀 no dufam ze nie je to uzasny obrazok 🙂

anika142
7. feb 2013

@moniatko13 ja viem ze je to zle no bojim sa moooc, ale snazim sa mysliet pozitivne, no niekedy je to tazke. Moje prve tehotenstvo a netusim ako dopadne, ale asi co sa ma stat, stane sa. Na prsia si pomaly zvykam aj ja. No ved vies ake je to po tolkych sklamaniach tazke, toto je moj 6ty vklad a asi je normalne sa bat, Ale ty uz skusena tehulka to tebe vysvetlovat netreba. 🙂

moniatko13
7. feb 2013

@anika142 no až taka skúsená nie som..keď som bola 1 krát tehotná,tak som čítala všetky možne články čo môžem a nemôžem jesť,aj som to dodržiavala a vidíš ako to dopadlo v 9 tt MA. ☹ ☹ ☹ .teraz som tomu nechala volný pád.. čo sa ma stať sa stane...ale ja verím,že to dotiahnem do víťazného konca,tak to cítim.. 🙂 🙂 🙂 🙂

anika142
7. feb 2013

@moniatko13 drzim moooc palce aby to tak bolo. 🙂

anika142
7. feb 2013

@rojica ahoj, ty si teraz niekedy mala mat narodeninky, kedy to presne mas?

rojica
7. feb 2013

@poppy28 no tak krásne testíky potešila si ma veru.....moc moc gratulujem..... 🙂

rojica
7. feb 2013

@anika142 ahoj moja narodky mám presne v pondelok keď pôjdem do centra....tak dúfam, že ma aspoň potešia nech mám pekný deň..... 😀
@pempusik zajtra ti držím palce aby to dobre dopadlo a ničoho sa neboj.....a na ceste opatrne lebo to strašne vyzerá vonku..... 😉

pempusik
7. feb 2013

@rojica dakujem.sak to,z e najvacsi strach mam z cesty a z toho, aby sme tma prisli vcas. no ale za 4 hodky to hadam zvladneme. 🙂

rojica
7. feb 2013

a zase ste toho tu toľko popísali za celý deň že mám čo robiť počas večera.... 😀 ......ale je to veru príjemné čítanie ako sa tu objavujú stále nové tehuľky...veľmi to poteší a dodá inšpiráciu..... 🙂

anika142
7. feb 2013

@rojica urcite ta potesia, a budes mat pekny den. Ja to viem 🙂

rojica
7. feb 2013

@pempusik juuuuuj tak to máte ale dlhú cestu pred sebou ale však si idete po bábätko tak to stojí za to..... 🙂 ...ale aj tak si dávajte pozor...

anika142
7. feb 2013

@pempusik nestresuj sa teraz to tvojmu telu neprospieva, urcite to zvladnete 🙂

rojica
7. feb 2013

@anika142 no dúfam, že máš pravdu...dneska som akurát dobrala poslednú tabletku clostilu a teraz už len čakať do pondelka..... 😒 ..a ty sa my ako dneska máš?....

pempusik
7. feb 2013

@anika142
@rojica sama som prekvapena, aka som inak kludna. aj sa tesim, ze ako to bude prebiehat 🙂

anika142
7. feb 2013

@rojica ja mam pravdu, 😉 a dneska sa mam tak zvlastne, bojim sa o drobca ci je ok, joooj ta neistota je na nervy. Zacina ma menej boliet podbrusko, ale ma bolia krize a tu riesim kazdy priznak pomaly, joj uz som zrela na psychiatriu. Ale vravim si ze je ok aby som sa nejak psychicky povzbudila, zajtra chcem urobit test, tak dufam ze bude silnejsi ako v pondelok. Joooj este to cakane je hrozne. To je to iste ako po transfere pomaly. Ale ta co uz. Co sa ma stat, stane sa.

rojica
7. feb 2013

@pempusik tak to má byť moja treba sa na to tešiť..... 🙂 lebo to nič nie je a hravo to zvládneš...... 😉 ....držím palce....

rojica
7. feb 2013

@anika142 moja nesleduj sa nechaj to voľne plynúť čo má prísť to príde a neboj určite to dobre dopadne....venuj sa niečomu inému lebo keď stále budeš na to myslieť tak sa naozaj zblázniš...... 😉

anika142
7. feb 2013

@rojica sak to, mozem sa venovat inym veciam ale neviem sa nejak dokopat, neviem som viac nervozna a preto ich neviem robit, ale musim nieco robit lebo sa naozaj zblaznim.

moniatko13
7. feb 2013

@pempusik aj ja na zajtra budem držať všetky palčeky ,ktoré mam 🙂 🙂 🙂 🙂

rojica
7. feb 2013

@anika142 ja viem sa my to ľahko hovorí, ale ešte neviem že čo mňa bude čakať..... 🙂 ...a už si dokončila ten obrázok? či teraz na to nemáš chuť?....

anika142
7. feb 2013

@rojica sak to ze nemam nan chut vobec ale musim sa dat dokopy a aj ten obrazok, zajtra cestujem k rodicom tak dufam ze mi to dobre padne. A v pondelok sa pustim konecne do obrazka. 😉

rojica
7. feb 2013

@anika142 a už ste rodinke povedali tú šťastnú správičku?.... 🙂 ...

anika142
7. feb 2013

@rojica hej povedali a tesia sa velmi ale len tej najblizsej, na ostatok je este skoro,