Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@anika142 moja,aj mňa sem tam,bolia kríže,tak budeme trpieť krásne spolu 🙂 🙂 🙂
@moniatko13 ano tiez? a podbrusko ta prestalo boliet alebo len v case mrchy ta bolelo a potom preslo, ako to je? Lebo mna akosi prestava, sem tam zaboli ale uz sa to akosi ukludnuje, dufam ze je to ok.
@moniatko13 dakujem 🙂 ja na ten test kukam tak 4 krat za den ci tam stale je ta ciarka a ci sa mi to neza :D
@anika142 moja moc sa kontroluješ a to není dobre,nechaj to volne plynúť a nemysli na to najhoršie.. 🙂 🙂 🙂 aj mňa raz za čas pobolieva bruško,ale to sa asi rozťahuje maternica a na bolesť v prsiach som si už zvykla,že už to ani nevnímam 🙂 😉 🙂
@poppy28 zlata 🙂 🙂 dávaj pozor,aby si neoslepla z tej krásnej kolajničky 😉 😉 😉
@moniatko13 😀 no dufam ze nie je to uzasny obrazok 🙂
@moniatko13 ja viem ze je to zle no bojim sa moooc, ale snazim sa mysliet pozitivne, no niekedy je to tazke. Moje prve tehotenstvo a netusim ako dopadne, ale asi co sa ma stat, stane sa. Na prsia si pomaly zvykam aj ja. No ved vies ake je to po tolkych sklamaniach tazke, toto je moj 6ty vklad a asi je normalne sa bat, Ale ty uz skusena tehulka to tebe vysvetlovat netreba. 🙂
@anika142 no až taka skúsená nie som..keď som bola 1 krát tehotná,tak som čítala všetky možne články čo môžem a nemôžem jesť,aj som to dodržiavala a vidíš ako to dopadlo v 9 tt MA. ☹ ☹ ☹ .teraz som tomu nechala volný pád.. čo sa ma stať sa stane...ale ja verím,že to dotiahnem do víťazného konca,tak to cítim.. 🙂 🙂 🙂 🙂
@moniatko13 drzim moooc palce aby to tak bolo. 🙂
a zase ste toho tu toľko popísali za celý deň že mám čo robiť počas večera.... 😀 ......ale je to veru príjemné čítanie ako sa tu objavujú stále nové tehuľky...veľmi to poteší a dodá inšpiráciu..... 🙂
@rojica ja mam pravdu, 😉 a dneska sa mam tak zvlastne, bojim sa o drobca ci je ok, joooj ta neistota je na nervy. Zacina ma menej boliet podbrusko, ale ma bolia krize a tu riesim kazdy priznak pomaly, joj uz som zrela na psychiatriu. Ale vravim si ze je ok aby som sa nejak psychicky povzbudila, zajtra chcem urobit test, tak dufam ze bude silnejsi ako v pondelok. Joooj este to cakane je hrozne. To je to iste ako po transfere pomaly. Ale ta co uz. Co sa ma stat, stane sa.
@pempusik aj ja na zajtra budem držať všetky palčeky ,ktoré mam 🙂 🙂 🙂 🙂

@poppy28 blahoželám,dobre sa na to pozerá 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂