Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
bože baby mňa tak pobolieva celý spodok že by sa už vajká konečne rozhodli rásť lebo mám taký pocit ako pred mrchou.... 😒 ....jooooooj nech je už pondelok ja som už taká nedočkavá..... 😀
@poppy28 dnes ma prvy krat naplo, a sa mi hlava tocila, uz som myslela ze to poojde von. Ale udrzala som, ja tiez nevladzem moc a to pred tym som cvicila. Furt by som spala. A to s tym travenim mam aj ja problem. Problem ist na wc ale je to klasicky tehu priznak. Akurat curat chodim o 106
@poppy28 aj mne to len pomaly zacinalo, a teraz este je to vpohode, uvidime co bude neskor predsa este na take nevolnosti je skoro. co som citala tak to najskor zacne v 6 tt a niekomu az v 8tt. Tak dnes som ratala ze som este len 5 tt +1den. Takze este chvilocku. Uvidime co bude zajtra.

@pempusik no s tým čúraním som aj ja mala problém lebo keď ideš na IUI tak by si mala mať poloplný mechúr aj keď neviem doteraz že prečo nikdy som sa na to neopýtala.....a potom som nešla už vydržať tak ma tlačilo na wc ale zase som sa bála aby som to hneď nevyčúrala.... 😀 😀 ....blbosť ale ja som si to tak namýšľala hneď po 1 IUI......a teraz moja pekne oddychuj aby sa mimi pekne zakúslo....... 😉