icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
9. feb 2013

@pempusik no s tým čúraním som aj ja mala problém lebo keď ideš na IUI tak by si mala mať poloplný mechúr aj keď neviem doteraz že prečo nikdy som sa na to neopýtala.....a potom som nešla už vydržať tak ma tlačilo na wc ale zase som sa bála aby som to hneď nevyčúrala.... 😀 😀 ....blbosť ale ja som si to tak namýšľala hneď po 1 IUI......a teraz moja pekne oddychuj aby sa mimi pekne zakúslo....... 😉

pempusik
9. feb 2013

@stella25
@poppy28 dakujem dievcata, tak vcera sme urcite nic nerobili, iba sa valali a cely vikend vlastne planujeme to iste 😀.

pempusik
9. feb 2013

@rojica ja som pred zakrokom furt musela chodit curat. potom som celkom dlho vydrzala 🙂

poppy28
9. feb 2013

@pempusik no tak pekne oddychuj aby sa to tam uchytilo 😉

rojica
9. feb 2013

bože baby mňa tak pobolieva celý spodok že by sa už vajká konečne rozhodli rásť lebo mám taký pocit ako pred mrchou.... 😒 ....jooooooj nech je už pondelok ja som už taká nedočkavá..... 😀

poppy28
9. feb 2013

@rojica neboj neboj rastu ako z vody 🙂

anika142
9. feb 2013

@rojica aj pri vklade embrya by si mala mat poloplny mechur, a hned potom som bola na wc lebo som nevydrzala, to kvoli tomu aby bolo lepsie sono cez brusko, lepsie potom vydiet. Nech ti to zbehne do toho pondelka, a ja zas by som chcela aby bol uz dalsi vikend.

anika142
9. feb 2013

@poppy28 ako testiky? robila si si dnes? Ako sa citis?

anika142
9. feb 2013

@pempusik a uz len teraz tehotniet 😉

poppy28
9. feb 2013

@anika142 ahoj moja priznaky nijak zvlastne sem tam ma pichne vajecnik a trochu sa mi zda ze nevladzem, trochu pochodim a uz fucim ako lokomotiva 😀 ale to len asi nemam kondicku a stale sa mi grga ja neviem ci mi uz netravi ci ako 🙂 a ty co nove citis nieco?

anika142
9. feb 2013

@poppy28 dnes ma prvy krat naplo, a sa mi hlava tocila, uz som myslela ze to poojde von. Ale udrzala som, ja tiez nevladzem moc a to pred tym som cvicila. Furt by som spala. A to s tym travenim mam aj ja problem. Problem ist na wc ale je to klasicky tehu priznak. Akurat curat chodim o 106

poppy28
9. feb 2013

@anika142 tak s tym napinanim mam problemy aj ked som nebola tehotna 🙂 teraz to bude u mna asi masaker ked to zacne 😉 spat sa mi zatial neda ale je pravda ze vecer idem skor spat ako som chodila inokedy

anika142
9. feb 2013

@poppy28 aj mne to len pomaly zacinalo, a teraz este je to vpohode, uvidime co bude neskor predsa este na take nevolnosti je skoro. co som citala tak to najskor zacne v 6 tt a niekomu az v 8tt. Tak dnes som ratala ze som este len 5 tt +1den. Takze este chvilocku. Uvidime co bude zajtra.

poppy28
9. feb 2013

@anika142 no ja sa moc netesim 🙂 mohlo by ma to obist ked uz sme tolko trpeli :D

rojica
9. feb 2013

@poppy28 no len aby nenarástli až moc.... ☹

rojica
9. feb 2013

@anika142 ďakujem moja už musím len vydržať aj tak my nič iného neostáva..... 😀 ....a ty ako sa máš? ako víkendujete?

anika142
9. feb 2013

@rojica ale prave som sa zobudila, tak ma to unavuje, a pri tom nic nerobim, ale co uz. snazim sa pocuvat telo ked sa mi chce tak spim. to je fakt ze ti nic ine neostava. Ale uz sa to blizi. 😉

anika142
9. feb 2013

@poppy28 no moja mamka mala dve tehotenstva a nikdy jej nebolo nic, ani nevedela ze je tehotna. A u mna ja mam pocit ze mam skoro vsetky priznaky okrem vracania zatial vsetko.

rojica
9. feb 2013

@anika142 presne tak moja teraz dopraj telu a drobcovi čo si žiadajú..... 🙂 ....a to je dobre že sa ešte nekamarátiš zo záchodovou misou..... 😀 ....

anika142
9. feb 2013

@rojica no zatial nie sme kamarati a dufam ze moc nebudeme, ale ked to pride nevadi, najma nech je drobec ok.

rojica
9. feb 2013

@anika142 však jasné už ste si toho toľko vytrpeli že toto už bude len maličkosť.....aspoň budeš vedieť, že kvôli komu sa tak často kamarátiš s wc..... 😀 ale možno že teba to obíde..... 🙂

anika142
9. feb 2013

@rojica no uvidime, tak aspon zena vie ze je vsetko ok ze babatko napreduje, aspon niekde som to citala, uz som toho tolko precitala o rannom tehotenstve ze mi z toho zacina sibat, tak som to nechala tak.

rojica
9. feb 2013

@anika142 verím ti moja začiatky sú ťažké a všetky majú obavy aby bolo všetko v poriadku..... 🙂 ....a keby ideš opäť na kontrolu?

poppy28
9. feb 2013

@rojica to hadam ani nejde budu akurat 🙂 neboj

poppy28
9. feb 2013

@anika142 mozno sa len moc pozorujes a je to skor psychicke neboj bude nam dobre 🙂

rojica
9. feb 2013

@poppy28 no dúfam, že ma doky poteší..... 🙂

anika142
9. feb 2013

@poppy28 hej, pozorujem ale to snad prejde, to je ta prva obava, mam dojem ze je to lepsie ako napr pred 4 dnami. No bojime sa o svoje deturence

anika142
9. feb 2013

@rojica sak toto citala som o tych tehotenskych obavach, najma ked je to take vzacne pre nas. No ale snad bude vsetko ok.

pempusik
9. feb 2013

@rojica mna tiez tak bolelo podbrusko, normalne osm citila, kade mi to vajko putuje. neviem, ci je to len moj vymysel, ale ja som to tak citila. a na oboch stranach. dnes uz je to lepsie, uz to povolilo,t akze predpokladam, ze ovulka definitivne prebehla.

poppy28
9. feb 2013

@anika142 jasne to kazda ale neboj sa nic bude to ok 🙂
ja by som sa tak rada okupala a citam ze sa to moc nedoporucuje neviete o tom nic baby?