icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
10. feb 2013

tak perfektný kúpeľ mám za sebou....joooooj ale som si riadne vychutnala relax..... 😀

rojica
10. feb 2013

@anika142 hmmmm tak peknú fotečku si vyhrabala..... 😀

pempusik
10. feb 2013

@rojica @anika142 baby,pekne fotecky ste si dali 😀

anika142
10. feb 2013

@pempusik
@rojica
dosla som domov k svojmu pc tak som daco vyhrabala, a to mi prislo ako prve.

poppy28
10. feb 2013

@rojica baby krasne fotecky 🙂 a teda prekvapenie prezradene 🙂 mm bol vecer taky smutny, ze som mu dala testiky do blahopriania a on na mna, ze co moze byt za darcek v obalke tak som, ze pozri a uvidis a nasledovalo kopec slz 😀 tak reakcia presne ako som cakala strasne stastie a testiky mi uz nevratil vraj si mam ocikat svoje 😀
@pempusik
@anika142

anika142
10. feb 2013

@poppy28 jeeeej to je krasne, a testiky si ocikas dalsie. 😀 😀 😀 😀

poppy28
10. feb 2013

@anika142 hej mam este jeden aj ked mam pocit ze casom sa to aj tak zmaze 😉

poppy28
10. feb 2013

@rojica poslala som ti srdiecko aby sa to teraz podarilo 😉

anika142
10. feb 2013

@poppy28 joooj to ani netusim mne to zatial drzi, potom si urob o par dni a uvidis ako bude silniet ako v mojom albume som si ja. Chcela som uz vidiet taku riadnu ciarku, mozno este jeden spravim bud. tyzden ale neviem ci to este zosilnie alebo uz nie.

poppy28
10. feb 2013

@anika142 mne kamoska povedala ze ono to vraj nikdy nie je take ako ta prva vzdy je ta druha slabsia ale neviem este som nebola tehotna 🙂

anika142
10. feb 2013

@poppy28 aha, lebo jedna baba mi vravela ze jej test silnel az po troch dnoch a teraz je v 32 tt. Tri mala rovnake az potom to zosilnelo a tak sa jej to tahalo. To asi aj zalezi od testu. Ja neviem tiez som 1x tehotna. Potom uz pri druhom budeme skusene 😉

poppy28
10. feb 2013

@anika142 urcite je to aj testom aka firma ale ja ju mam aj teraz silnu sa mi vidi, tak keby silnejsia nebola ani mi to nevadi 😀 vsak juuuuu tam vidim kazdy den to je hlavne 😉

anika142
10. feb 2013

@poppy28 tak veru 😉

rojica
11. feb 2013

@poppy28 jej tak ďakujem veľmi pekne moja hádam prinesie šťastie.....a čo sa týka reakcie tvojho mm tak to bolo krásne a dojemne......🙂....a testikov ešte ocikas dosť.....😀

anika142
11. feb 2013

@rojica ahoj, vsetko najlepsie k narodeninam, vela zdravicka, stasticka a lasky. Nech sa ti splnia vsetky sny.
PS: drzim palce na dnes. daj info potom. 🙂

adina24
11. feb 2013

@mircalla tak zto je fakt my sme tiez zacali v Ba V Iscare samozrejme nez vysledku ale az neskor som si uvedomila ze clovek ked tam vojde vidi len jednu motivaciu pomoc?Nie!!! Peniaze,peniaze,peniaze

pempusik
11. feb 2013

@rojica jee, ozaj, ty mas dnes narodky, tak vsetko najsamlepsie prajem 🙂

poppy28
11. feb 2013

@rojica jasne urobim si ich kolko chcem 🙂inak prajem ti teda dnes vsetko len to naj naj najlepsie🙂uzi si to dnes 😉

anika142
11. feb 2013

@pempusik ahoj,ako sa ma drobec v brusku? Nedal ti este signal ze je tam? 😲

pempusik
11. feb 2013

@anika142 zatial nepocitujem nejake zmeny, ale tak ubehli len dva dni, resp. tri, tak to je este skoro. ale snazim sa nesladovat sa nejako specialne, aj ked samozrejme na to myslim. ale tak vcera som popri oddychovani musela aj troska zehlit, lebo uz sa ta kopa pradla nikam nezmestila 🙂. no a moj drahy ma na neho specialne finty a to ze spolu tancujeme 🙂

anika142
11. feb 2013

@pempusik ja len aby si tehotnela a tehotnela, nech si malicky drobec vyberie pekne miestecko na usalasenie. 🙂 Chapem, ze sa nechces sledovat a je to super ale nie vzdy sa to da, ked prave nieco clovek riesi tak sa neda na danu vec nemysliet.

pempusik
11. feb 2013

@anika142 sak toto. chvilu na to zabudnem a po chvili si spomeniem, ze co asi robi a ze teda dufam, ze ti lenivci lenivi nepresli len tak okolo vajka. a neviem, zi je to dobre alebo zle, ale tentoraz som necitila ziadne take priznaky ako zvycajne po ovu. teda prsia nebolia, vobec nic. akurat teda brusko splaslo a prestalo pichat po ovu.

anika142
11. feb 2013

@pempusik este je skoro na nejake priznaky takze asi je dobre ze sa citis fajn a nic ta neboli, je to dobre pre drobca, neboj spermosky dorazili urcite tam kde maju. Musia.

pempusik
11. feb 2013

@anika142 akurat ma neskutocne boli hlava-oci, ale musim to vydrzat. budem pit vela vody a ked prideme domov z prace, dam sa hned do pyzamka a pod deku a budem spat 🙂

anika142
11. feb 2013

@pempusik joooj, vela pi to urobis dobre, ale ked nemusis neber ziadne lieky. ale ten spanok by ti asi bodol.

pempusik
11. feb 2013

@anika142 urcite nic nebudem brat. ja som zvyknuta na ibalgin, lebo taky paralen, to je nic. ale musim to takto vydrzat. a to nieze beriem lieky furt a na hocico, ale jednoducho ta bolest je niekedy neznesitelna. ale tak dam si poobede kaficko, ved dve este mozem a nie je to na lacno.

rojica
11. feb 2013

Ahojte babenky.....v prvom rade vám veľmi pekne ďakujem za gratulácie potešili ste ma.... 🙂
A čo sa týka kontroly tak dopadla vcelku dobre mám 3 folíky ale sú ešte malé majú len 12,13,14 mm tak sa ešte musia posnažiť do piatku 😀 .....v stredu pichám pregnyl a v piatok idem na IUI a čo sa týka štítnej žľazy tak my to doky vysvetlil, že to nie je nič strašné že nemám až tak vysoké hodnoty ale že ak chcem že ma objedná na endokrinológiu či bude potrebne brať lieky alebo nie...... 😒
a dneska som nechápala ešte som toľko ľudí nevidela čo bolo v centre plnáááááááááááááá čakáreň ale našťastie nás zobrali dosť skoro..... 🙂

poppy28
11. feb 2013

@rojica tak parada to uz prejde ako voda a ide sa na to 🙂 tesim a drzim palce 😉

rojica
11. feb 2013

@poppy28 ďakujem moja a nevieš my náhodou povedať že do akej veľkosti narastie folík v jeden deň?...aby v piatok neboli až príliš veľké......aj dokymu som povedala že dneska sú malé a on nebojte sa do piatku pekne narastú.... 😀

anika142
11. feb 2013

@rojica super, tak to zbehne rychlo. Ja by som uz vikend chcela. No tak to budes presne tyzden po pempusik. Budes najcerstvejsia tehulka 😉