Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojica baby krasne fotecky 🙂 a teda prekvapenie prezradene 🙂 mm bol vecer taky smutny, ze som mu dala testiky do blahopriania a on na mna, ze co moze byt za darcek v obalke tak som, ze pozri a uvidis a nasledovalo kopec slz 😀 tak reakcia presne ako som cakala strasne stastie a testiky mi uz nevratil vraj si mam ocikat svoje 😀
@pempusik
@anika142
@anika142 zatial nepocitujem nejake zmeny, ale tak ubehli len dva dni, resp. tri, tak to je este skoro. ale snazim sa nesladovat sa nejako specialne, aj ked samozrejme na to myslim. ale tak vcera som popri oddychovani musela aj troska zehlit, lebo uz sa ta kopa pradla nikam nezmestila 🙂. no a moj drahy ma na neho specialne finty a to ze spolu tancujeme 🙂
@anika142 sak toto. chvilu na to zabudnem a po chvili si spomeniem, ze co asi robi a ze teda dufam, ze ti lenivci lenivi nepresli len tak okolo vajka. a neviem, zi je to dobre alebo zle, ale tentoraz som necitila ziadne take priznaky ako zvycajne po ovu. teda prsia nebolia, vobec nic. akurat teda brusko splaslo a prestalo pichat po ovu.
@anika142 urcite nic nebudem brat. ja som zvyknuta na ibalgin, lebo taky paralen, to je nic. ale musim to takto vydrzat. a to nieze beriem lieky furt a na hocico, ale jednoducho ta bolest je niekedy neznesitelna. ale tak dam si poobede kaficko, ved dve este mozem a nie je to na lacno.
Ahojte babenky.....v prvom rade vám veľmi pekne ďakujem za gratulácie potešili ste ma.... 🙂
A čo sa týka kontroly tak dopadla vcelku dobre mám 3 folíky ale sú ešte malé majú len 12,13,14 mm tak sa ešte musia posnažiť do piatku 😀 .....v stredu pichám pregnyl a v piatok idem na IUI a čo sa týka štítnej žľazy tak my to doky vysvetlil, že to nie je nič strašné že nemám až tak vysoké hodnoty ale že ak chcem že ma objedná na endokrinológiu či bude potrebne brať lieky alebo nie...... 😒
a dneska som nechápala ešte som toľko ľudí nevidela čo bolo v centre plnáááááááááááááá čakáreň ale našťastie nás zobrali dosť skoro..... 🙂

tak perfektný kúpeľ mám za sebou....joooooj ale som si riadne vychutnala relax..... 😀