Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@pempusik na sale nie v ambulancii a tam potom lezis min 15 minut ale asi pri IUI ked to robia v ambulancii je to ine len nechapem aj doma ked sa snazia pary o babatko hovori sa ze po styku by zena mala aspon 15 minut lezat tak to by malo byt rovnake ako IUI no ale hadam oni vedia ci to staci ja ta nechcem znervoznovat urcite to urobili ako treba 😉
@poppy28 budem im pekne dohovárať aby narástli do takej veľkosti ako majú..... 😀 .....a pri IUI sa neleží tak dlho ako pri IVF ja som ani pri jednom IUI neležala viacej ako 5 minút lebo hneď išli po mne ďalšie baby tak som musela veľmi rýchlo zliesť.....ale teraz sa stade ani len nepohnem pokiaľ ma nevyženú..... 😀
babenky pomoooooooooooooooc mám dilemu....v stredu večer o 22.00 si mám pichnúť pregnyl ale som bohužiaľ v robote a do zadnej časti to sama nezvládnem...tak som chcela vedieť že si to môže pichnúť aj do brucha?....mali ste s tým niektorá skúsenosť.....
@eojca mne kamoska pichla vyvolavacku tiez do brucha nevsimla som si ze ma ist do zadku a v pohode bolo 13 vajicok,takze to ma ucinok Ja som potom stresovala ale ona zdravotna sestra ze v pohode nic sa nedeje.
@skaredekacatko Ok ďakujem ti za radu....lebo už aj ja pomaly stresujem....ale ešte to pichanie zvládnúť...... ☹
@anika142 však toto že ja som Galovi povedala,že my to bude pichať partner ale to som ešte nevedela, že ako budem robiť....ale už sa s tým nejdem zaoberať však nebudem ani prvá ani posledná ktorá si bude pichať sama.....ty si to mala o dosť ťažšie a zvládla si to tak to musím aj ja zvládnúť...... 🙂

@rojica ano, robil to v tej istej ambulancii