icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

pempusik
11. feb 2013

@rojica ano, robil to v tej istej ambulancii

rojica
11. feb 2013

@pempusik aha tak fajn potom..... 😀

poppy28
11. feb 2013

@rojica take tie rozmery co si pisala budes mat do piatku akuratnu velkost viem ked som mala stimulku tak z tych 14 na 20 asi tie 4 az 5 dni tak to budu akurat neboj sa

poppy28
11. feb 2013

@rojica
@pempusik baby a to vas tam nejako kratko nechali polezat nie? mna mali nechat minimalne 15 minut povedali a nakoniec asi zabudli tak som tam bola 30 minut a asi to pomohlo 😀 boze zajtra idem na tu krv normalne mam stres ci to potvrdia

pempusik
11. feb 2013

@poppy28 no ja neviem, ja som odisla skor, tak uz na to nechcem mysliet, ze som tam bola kratko. je to tak, ako ma byt a hotovo 🙂

poppy28
11. feb 2013

@pempusik jasne treba verit ze to dopadne dobre 😉 len som myslela ze ci je to ine pri IUI a ine pri ET

pempusik
11. feb 2013

@poppy28 et robia normalne na izbe? ci v ambulancii? podla mna je to rozne dokonca aj podla pacientok, niekedy je zhon a maju toho vela. ktovie.

poppy28
11. feb 2013

@pempusik na sale nie v ambulancii a tam potom lezis min 15 minut ale asi pri IUI ked to robia v ambulancii je to ine len nechapem aj doma ked sa snazia pary o babatko hovori sa ze po styku by zena mala aspon 15 minut lezat tak to by malo byt rovnake ako IUI no ale hadam oni vedia ci to staci ja ta nechcem znervoznovat urcite to urobili ako treba 😉

rojica
11. feb 2013

@poppy28 budem im pekne dohovárať aby narástli do takej veľkosti ako majú..... 😀 .....a pri IUI sa neleží tak dlho ako pri IVF ja som ani pri jednom IUI neležala viacej ako 5 minút lebo hneď išli po mne ďalšie baby tak som musela veľmi rýchlo zliesť.....ale teraz sa stade ani len nepohnem pokiaľ ma nevyženú..... 😀

rojica
11. feb 2013

babenky pomoooooooooooooooc mám dilemu....v stredu večer o 22.00 si mám pichnúť pregnyl ale som bohužiaľ v robote a do zadnej časti to sama nezvládnem...tak som chcela vedieť že si to môže pichnúť aj do brucha?....mali ste s tým niektorá skúsenosť.....

pempusik
11. feb 2013

@rojica uz ti radili baby,ale tak ak si myslis, ze to zvladnes sama do svalu, tak mzoes aj do stehna,nemusi to byt zadok. ak nie, tak to daj pod kozu.

pempusik
11. feb 2013

@poppy28 uz je to naozaj jedno. ja som doteraz aj posexiku stale chvilku polezala a nic. a boly baby co lezali a tiez nic a potom som uz citala aj take, ze vstali isli sa umyt a zadarilo sa. tak ked ti sarvanci chcu, tak sa zavrtaju 🙂

rojica
11. feb 2013

@pempusik len aby to malo aj nejaký účinok potom...... 😒

skaredekacatko
11. feb 2013

@eojca mne kamoska pichla vyvolavacku tiez do brucha nevsimla som si ze ma ist do zadku a v pohode bolo 13 vajicok,takze to ma ucinok Ja som potom stresovala ale ona zdravotna sestra ze v pohode nic sa nedeje.

rojica
11. feb 2013

@skaredekacatko Ok ďakujem ti za radu....lebo už aj ja pomaly stresujem....ale ešte to pichanie zvládnúť...... ☹

anika142
11. feb 2013

@rojica neboj aj podkozne to ma ucinok mne potom vytiahli 18 vajok. Alebo skus zavolat do centra a povedat im to co ti povedia. ze nemozes zbehnut na pohotovost.

rojica
11. feb 2013

@anika142 však toto že ja som Galovi povedala,že my to bude pichať partner ale to som ešte nevedela, že ako budem robiť....ale už sa s tým nejdem zaoberať však nebudem ani prvá ani posledná ktorá si bude pichať sama.....ty si to mala o dosť ťažšie a zvládla si to tak to musím aj ja zvládnúť...... 🙂

anika142
11. feb 2013

@rojica zvladnes vpohode, do bruska v 45 stupnov +- oranzova ihla najlepsie. Je tenucka a kratka. urobis riasu a pichnes. Mne to povedala aj sestricka ze mozem aj podkozne, v predoslom car, lebo sa mi nechcelo utekat na pohotovost a ja sa do svalu neodvazim.

rojica
11. feb 2013

@anika142 však toto že ani ja nie ale ak nebude iná možnosť tak to urobím tak ako si my poradila.....ešte raz ti ďakujem.....a ja mám ružovú ihlu tá je tiež tenučká ale je trochu dlhšia ako oranžová......

anika142
11. feb 2013

@rojica za malicko, aj ruzovou mozes. Neboj bude dobre

e.l.i
11. feb 2013

@anika142
@rojica
@pempusik Ahojte babulky.. tak ja sa tak tesssiiim mam konecne dnes 1 DC 😉 .. a od stredy dame clostil.. a buduci tyzden si ideme do MT po babatko.... 😀 teraz by mal ovulovat lavy vajecnik... a z neho som v juni otehotnela... tak snad budem od 22heho znovu tehulka.. 😉

anika142
11. feb 2013

@e.l.i drzim moooc palce aby to uz vyslo.

rojica
11. feb 2013

@e.l.i tak moc moc držím palce aby sa to už tentokrát vydarilo..... 🙂 ja si idem do MT po bábätko v piatok.... 😀 😀

e.l.i
11. feb 2013

@anika142 no uvidime.... 😉 nechame sa prekvapit.. ci februar je nas stasny mesiac..

e.l.i
11. feb 2013

@rojica jeeejj.... tak teda im odkaz nech pomaly chystaju jedno aj pre mna... ak bude ako stale tak mne vychadza IUI tiez na piatok 😀

rojica
11. feb 2013

@e.l.i my budeme piatkové tehuľky lebo aj pempusik bola v piatok a aj ja idem v piatok...... 😀 😀

pempusik
11. feb 2013

@e.l.i drzim palce 🙂

@rojica neboj,urcite to bude mat ten spravny ucinok. 🙂

anika142
11. feb 2013

@rojica
@e.l.i piatkove tehulky a novembrove deturence 😲

e.l.i
11. feb 2013

@rojica jaj je to jasne... 3- februaarove- piatkove musketierky 😀 😀 😀 😀

e.l.i