Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@moniatko13 dakujem 🙂
@marverka a skusala si si merat teplotu? aby si zistila, ako vyzera cely cyklus? viem,z e baby beru na sliznicu estrimax. ale tak snad by ti nieco na to mali dat. ako chcu vlozit vajko, ked nema dobry podklad? ja som pila na vystelku alchemilku a myslim, ze to pomaha. tiez som si vsimla, ze mi akoby menzes slabne, ale po alchemilke sa to zasa rozbehlo na plne obratky.
babule hcg 2680 mam pocit ci nebudu dve :D
@pempusik dik, ako presne si pijavala alcimelku, ked mne sa zda, ze mi prave vtedy slabnu, a estrimax mi nezabera ☹ ☹ , teplotu merat kedy?? ako na ovulaciu ?? to som mala ovul. testiky a kazdy nmesiac cca na 11 den u lekara na sone u mojho gyndosa som bola a on mi potvrdil, alebo ze nemam....
@marverka ano, myslim tak, merat teplotu cely cyklus. ze ako sa to vyvija. je to divne. takze aj sa ti foliky vytvorili, aj praskli, takze ovu si mala. akurat teda ta sliznica ti nedorastla.... ja som myslela, ze by si merala, aby si sama videla v danom cykle, ci prebehla ovu alebo nie. lebo asi nechodis kazdy cyklus k lekarovi.
no a tu alchemilku som pila dvakrat denne od 1dc do ovulky. dokonca niekedy som pila aj trikrat denne. ja myslim, ze mne to pomohlo.
@pempusik takze ja ju pijem stale, asi chyba, no a k lekarovi som chodila aj 2x do mesiaca ked to tak vislo, lebo niekedy bol cyklus aj 21 den, inokedy 26, teplota sa aka mera, od 1DC alebo kedy sa zacina merat? zrejme v rovnaky cas a teplomerom normalnym na meranie teploty? a ako zistim ze mam ovulaciu podla teploty? dik
@marverka no nemam sajnu preco ti vobec nerastie, ale ved by ti mal estrimax pomahat, ved sliznica rastie z estrogenu a ten je v tej tabletke, mozno mas nejaku hladinu nejakeho hormonu spatnu, ale nie som doktor takze netusim. A radila si sa len s jednym doktorom? Skus vyhladat ineho.
@pempusik tiez som vyplestila oci na to hcg u poppy28 ale teraz som kukala tabulky ako to stupa po umelom, bo som sa zlakla ze ja som mala tak malo, ale v podstate som zistila ze sme +- na rovnako lebo to zo dna na den tak rapidne stupa. Ja som bola ob den skor ako ona. Joooj sa tesim ze nam to tak ide, este ty a rojica a eli.
@marverka presne ako pise anika, hormonalny profil bol v poriadku? asi ti urobili vselijake testy, ked vravis, ze chodis do car. ved hadam by nieco len tka nezanedbali.
teplotku nemusis merat hned od 1dc, ale mozes. ja som to tak niekedy robila, ani nevadilo ze krvacam. ono je totiz najlepsie merat v posve. a to kazdy den v rovnaku hodinu (+-pol hodka) este skor nez vstanes z postele. vsetko si pekne pozapisuj. no a standardne by si mala mat dvojfazovy graf. to znamena, ze teploty pred ovu by sa mali drzat okolo nejakej hodnoty a ked sa vajko uvolni, mali by stupnut. no a o cca 14 dni by mala pris ms. pekne to mas napisane tuto:
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

ahojte 🙂 idem znovu otravovat, dievcata prosim Vás ako Vás liečia v CAR alebo gynekolog, ked Vám nerastie sliznica a ešte ja mám nepravidelný cyklus raz 21, 24, 31,19.... a ked uz konecne pridu je normalne ze trvaju 1 den? v car mi s tym nic nerobia gynekolog sa im nechce miesat do ich prace ale mne sa to zda divné, ved aj to moze byt dovod preco mi nerastie sliznica, nie? amh mám tesne vyssie tak tam by nemal byt problem - 3,09.dakujem za odpovede.