icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

anika142
13. feb 2013

@rojica a ked pojdes domov v piatok z martina tak potom urobis u nich stojku a pojdes po rukach a nie nohach. 😀

rojica
13. feb 2013

@anika142 no tak určite a nikdy nevieš že ako telo zareaguje po tej injekcii tak som to nechcela riskovať........jooooooj ja sa veru tiež už neviem dočkať.....a si zlatá, že na mňa myslíš........ 🙂

rojica
13. feb 2013

@anika142 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som sa z chuti zasmiala...

katarina101
13. feb 2013

@maminka142 otehotnela som po 3 IUI ked sme uz ani
nedufali lebo akurat sme vypisovali ziadost na IVF a ja som sa viac psychicky pripravovala na to IVF a prave ta posledna IUI sa podarila... 😀 neviem ci sa PCO syndrom da vyliečiť ale mna nadstavovali na hormony.. na 5 den cyklu som zacala brat clostylpegyt 5 dni na 14 den som sla do isaru na sono ci sa vytvorili nejake schopne vajicka aby prebehla ovulacia..2 dni pred IUI som si pichla Pregnyl aby sa dostavila ovulacia .. Neviem ci všetci musia absolvovat laparoskopiu mna tam poslal moj Gyndos lebo už nevedel co somnou a vtedy mi zistili endometriozu a prave to bol moj hlavny problem ..Viem ako sa citis ..myslis si ze tam prides a hned ta objednaju na IUI ale to ešte chvilu potrva mozno jeden dva cykly kým ti porobia vysetrenia...ja som mala tu vyhodu že som tam uz isla skoro so všetkymi vyšetreniami....neboj urcite to bude vsetko uspesne len sa treba obrnit trpezlivostou...🙂

zuzulik85
13. feb 2013

@anika142 co to znamena ze ako budem riesit umele? myslis ci mimomaternicove a tak?

poppy28
13. feb 2013

@maminka142 hadam budes mat stastie hned na prvy krat 😉 drzim palce

poppy28
13. feb 2013

@rojica ahoj no cakame na teba 🙂 zatial ide vsetko fajn ziadne zmeny len hormony trosku zacinaju uradovat :D

anika142
13. feb 2013

@zuzulik85 no neviem akou formou ides na umele oplodnenie, pises ze by sa to do mesiaca mohlo podarit.

sara20
13. feb 2013

Ahojte.Mate niektora podobne problemi ako ja.Mam 30rokou 4rocnu dcerku a druhe nie a nie.Tak moj dr. volil hormony,aj ked vedel ze pred 2roky som mala 1mimomater.tehotenstvo.tak som prisla o prvy vajcovod.Teraz zas hormony mi dopomohli k 2mimomatre.tehotenstvu.Moj dr.tvrdil stale ze je mrtvy plod.Dvadni nato ma zalievala krv a prisla pomna zachranka v poslednej chvili.Kedze mame super zdravotnictvo,tak mi bolo povedane,ze som mala rodit,ked som bola mlada.teraz som navstivila v MT ISCAR a cakam na schvalenie poistovne.mate niektora podobny osud.bojim sa toho umeleho oplodnenia,ci to vide.mam uz predpisane puregon a cetrotide.brali ste to uz niekdo?

pempusik
13. feb 2013

@poppy28 snazim sa nepozorovat sa, ale aj vcera aj dnes vecer ma akosi boli brusko. ale to nic neznamena. ale inak som zla,nabijaju mbou hormony a zlosti ma to,ze ma vsetko vytaca.

pempusik
13. feb 2013

babky,inak sa vam hlasim z chaty,zabava v plnom prude 🙂

anika142
13. feb 2013

@pempusik fuha tak tebe je hej len davaj pozor na seba.

maminka142
14. feb 2013

@katarina101 Ďakujem moc 🙂 Som rada, že sme to s mm vôbec začali riešiť a pomalinky sa pohli vpred 🙂 A ešte ma napadlo v Car doki spomínal niečo, že by mi nasadil clostyl a ten sa ma užívať len 2x potom už nie, či? Ja som ho užívala 7 mesiacov v kuse vo vysokych davkach a aj to mi hovoril môj gyndak ku koncu, že akosy nezabera akoby mal 🙄 Ja už som si myslela, že to preto, lebo som ho tak dlho užívala, či to je jedno ako dlho sa užíva? 😕
@anika142
@poppy28 Či? A ďakujem za povzbudenie, ste tu strašne zlate 🙂

anika142
14. feb 2013

@maminka142 no to sa opytaj pempusik alebo rojici, lebo ja a poppy sme po IVF my sme iui neabsolvovali, obe sme po IVF. oni uzivali clostyl tak sa ich opytaj. A drzim palce, len pozitivne myslenie 😉

maminka142
14. feb 2013

@anika142 Ďakujem moc 😉

anika142
14. feb 2013

@maminka142 za malo 😉

rojica
14. feb 2013

@poppy28
@anika142 krásný Valentínsky dník vám želám tehuľky...... 😉 ....užite si krásny dník s polovičkami..... 😀

rojica
14. feb 2013

Inak už sme o krok ďalej k nášmu vytúženému bábätku....včera sme pichli pregnyl dobre sme sa pritom zabavili lebo môj priateľ sa v tom vyžíval že my to ako on hovorí rauchnúť do zadku...... 😀 😀 ......tak že zajtra je náš veľkýýýýýýýýýýýýýýýýý deň D..... 🙂

rojica
14. feb 2013

@pempusik ahoj moja tak si to pekne uži ale z mierou.... 🙂 a dávaj si na seba pozor....

rojica
14. feb 2013

@maminka142 ahoj moja nie je to jedno v kuse by sa mal užívať len 6 mesiacov a potom treba pauzu a ty si ho brala dlho a možno že už aj preto ti nezabral.....už si veľmi nadopovaná clostilom....

anika142
14. feb 2013

@rojica ahoj, aj tebe pekneho Valentina, no ja Valentina neoslavujem uz dlhe roky. Je to pre mna taky bezny den ako iny.

miska200
14. feb 2013

@maminka142 ahojky, ja som tiez na clostile, uz som ho uzivala 5x a nikdy z neho nebol ziadny efekt: folikul bol vzdy len jeden - ci s clostilom, ci bez neho a nenarastol ani rychlejsie, ani vacsi... cize clostil nula bodov, jedine som z neho mala navaly horucav 🙄
ale ja mozno budem nejaky zvlastny druh, lebo napr.aj 40 hodin po pregnyle som folik este stale nemala prasknuty, poprosila som doktora pred IUI, ci ho nepozreme a stale tam bol...
asi budem nejako hyperodolna na synteticke hormony, ak pojdeme na IVF, mam sa na co tesit 😝

rojica
14. feb 2013

@anika142 však ani u mňa to nie je nič výnimočného 😀 ....ale tak zase poteší to keď my drahý niečo donesie a dneska sa chystáme na fajný obedík...... 😝

anika142
14. feb 2013

@rojica aha, tak dobru chut. no my si nedavame ani darceky prost nic. Sme spolu uz 9 rokov a to nas uz omrzelo. To bolo mozno tak prvy rok.

rojica
14. feb 2013

@anika142 tak my sme spolu a 2,5 roka tak u nás je to ešte podstatne čerstvé ale verím, že nás to tiež časom omrzí......s predchádzajúcim mm sme boli spolu 5 rokov ale to bolo už iné kafé teda... ☹

anika142
14. feb 2013

@rojica no ja som vcera uvazovala ze ked sa male narodi v oktobri tak budeme presne 10 rokov spolu vztahu, ale vydata som len 5 rokov bude v maji.

rojica
14. feb 2013

@anika142 juuuuuuuj tak to bude teda krásny darček k 10 výročiu..... 🙂 .....ja by som sa už veru nevydávala stačilo my raz a na to aby sme boli spolu šťastný veru papier nepotrebujeme.....

anika142
14. feb 2013

@rojica veru nepotrebujes papier na to aby ste boli stastny. 🙂

rojica
14. feb 2013

@anika142 môj aj povedal, že on sa ženiť nechce....tak som s ním tiež súhlasila.....a sme veru šťastný len k dokonalému šťastiu nám už chýba len jedna bytosť..... 😒

anika142
14. feb 2013

@rojica ale ta bytost je na ceste 🙂