Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@maminka142 otehotnela som po 3 IUI ked sme uz ani
nedufali lebo akurat sme vypisovali ziadost na IVF a ja som sa viac psychicky pripravovala na to IVF a prave ta posledna IUI sa podarila... 😀 neviem ci sa PCO syndrom da vyliečiť ale mna nadstavovali na hormony.. na 5 den cyklu som zacala brat clostylpegyt 5 dni na 14 den som sla do isaru na sono ci sa vytvorili nejake schopne vajicka aby prebehla ovulacia..2 dni pred IUI som si pichla Pregnyl aby sa dostavila ovulacia .. Neviem ci všetci musia absolvovat laparoskopiu mna tam poslal moj Gyndos lebo už nevedel co somnou a vtedy mi zistili endometriozu a prave to bol moj hlavny problem ..Viem ako sa citis ..myslis si ze tam prides a hned ta objednaju na IUI ale to ešte chvilu potrva mozno jeden dva cykly kým ti porobia vysetrenia...ja som mala tu vyhodu že som tam uz isla skoro so všetkymi vyšetreniami....neboj urcite to bude vsetko uspesne len sa treba obrnit trpezlivostou...🙂
@maminka142 hadam budes mat stastie hned na prvy krat 😉 drzim palce
Ahojte.Mate niektora podobne problemi ako ja.Mam 30rokou 4rocnu dcerku a druhe nie a nie.Tak moj dr. volil hormony,aj ked vedel ze pred 2roky som mala 1mimomater.tehotenstvo.tak som prisla o prvy vajcovod.Teraz zas hormony mi dopomohli k 2mimomatre.tehotenstvu.Moj dr.tvrdil stale ze je mrtvy plod.Dvadni nato ma zalievala krv a prisla pomna zachranka v poslednej chvili.Kedze mame super zdravotnictvo,tak mi bolo povedane,ze som mala rodit,ked som bola mlada.teraz som navstivila v MT ISCAR a cakam na schvalenie poistovne.mate niektora podobny osud.bojim sa toho umeleho oplodnenia,ci to vide.mam uz predpisane puregon a cetrotide.brali ste to uz niekdo?
babky,inak sa vam hlasim z chaty,zabava v plnom prude 🙂
@katarina101 Ďakujem moc 🙂 Som rada, že sme to s mm vôbec začali riešiť a pomalinky sa pohli vpred 🙂 A ešte ma napadlo v Car doki spomínal niečo, že by mi nasadil clostyl a ten sa ma užívať len 2x potom už nie, či? Ja som ho užívala 7 mesiacov v kuse vo vysokych davkach a aj to mi hovoril môj gyndak ku koncu, že akosy nezabera akoby mal 🙄 Ja už som si myslela, že to preto, lebo som ho tak dlho užívala, či to je jedno ako dlho sa užíva? 😕
@anika142
@poppy28 Či? A ďakujem za povzbudenie, ste tu strašne zlate 🙂
@maminka142 no to sa opytaj pempusik alebo rojici, lebo ja a poppy sme po IVF my sme iui neabsolvovali, obe sme po IVF. oni uzivali clostyl tak sa ich opytaj. A drzim palce, len pozitivne myslenie 😉
@anika142 Ďakujem moc 😉
@maminka142 za malo 😉
Inak už sme o krok ďalej k nášmu vytúženému bábätku....včera sme pichli pregnyl dobre sme sa pritom zabavili lebo môj priateľ sa v tom vyžíval že my to ako on hovorí rauchnúť do zadku...... 😀 😀 ......tak že zajtra je náš veľkýýýýýýýýýýýýýýýýý deň D..... 🙂
@maminka142 ahoj moja nie je to jedno v kuse by sa mal užívať len 6 mesiacov a potom treba pauzu a ty si ho brala dlho a možno že už aj preto ti nezabral.....už si veľmi nadopovaná clostilom....
@maminka142 ahojky, ja som tiez na clostile, uz som ho uzivala 5x a nikdy z neho nebol ziadny efekt: folikul bol vzdy len jeden - ci s clostilom, ci bez neho a nenarastol ani rychlejsie, ani vacsi... cize clostil nula bodov, jedine som z neho mala navaly horucav 🙄
ale ja mozno budem nejaky zvlastny druh, lebo napr.aj 40 hodin po pregnyle som folik este stale nemala prasknuty, poprosila som doktora pred IUI, ci ho nepozreme a stale tam bol...
asi budem nejako hyperodolna na synteticke hormony, ak pojdeme na IVF, mam sa na co tesit 😝

@rojica a ked pojdes domov v piatok z martina tak potom urobis u nich stojku a pojdes po rukach a nie nohach. 😀