icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
14. feb 2013

babenky ide niektorá z vás zajtra do MT do Iscare?...... 🙂

rojica
14. feb 2013

@anika142 a kde na ceste moja?..... 😀

anika142
14. feb 2013

@rojica ona zajtra pride do martina aby sa usalasila v tvojom brusku, tam mate dohodnute stretko. Ja som to uz dohodla.

rojica
14. feb 2013

@anika142 to bolo milé, že vraj stretko...... 😀 .....si ma veľmi potešila moja...... 😉

skaredekacatko
14. feb 2013

@rojca ja idem zajtra do iscaru mám tam byť o 11 aj ja verím , že sa to podarí. 😀 😀

rojica
14. feb 2013

@skaredekacatko ja som objednaná na 10.00.....a tiež ideš na IUI?.....

skaredekacatko
14. feb 2013

@rojca hej tiež. Čo si robila preto aby sa to podarilo? okrem toho čo doktor kázal.
😀

poppy28
14. feb 2013

@rojica aj tebe krasneho a zalubeneho valentinka prajem 🙂 tak zajtra idete na to drzim moc palce a pempusik co akosi sa tu stratila 🙂

poppy28
14. feb 2013

@pempusik take stavy mam aj ja teraz a dotoho este depky nic si z toho nerob ja mam teraz co robit s tehu hormonami a este aj liekovymi 😉

mtb22
14. feb 2013

Aj ja idem zajtra do MT, som po clostile, tak doki kukne ci to zabralo. Joj taka som zvedava, ci nejake vajko bude....
Jaj a este mi budu brat aj krv, takze my tam mame byt tak na 7:30. IUI predpokladam v pondelok ale nepredbiehajme, uvidime iste podla "urody". Ale bojim sa.

rojica
14. feb 2013

@skaredekacatko nič výnimočné sme preto neurobili a doktor nekázal nič viac len aby sme pichli pregnyl.....to bolo všetko....a u teba to bude koľké IUI? či prvé?

poppy28
14. feb 2013

@sara20 ja som to brala su v pohode lepsie ako tie predtym co mi predpisali mas kratky protokol?

rojica
14. feb 2013

@poppy28 ďakujem moja.....a pempusik si užíva lyžovačku.....tak sa na chvíľu vytratila..... 😀

poppy28
14. feb 2013

@rojica jaj dobre jej je 😀

rojica
14. feb 2013

@mtb22 ja som tiež brala clostil a v pondelok som mala 3 folíky ale boli ešte malé tak sme ich ešte nechali podrásť a včera som si pichla pregnyl a zajtra ideme na vec..... 😀 .....a neboj určite to dobre dopadne a budeš mať peknú úrodu.... 😉

rojica
14. feb 2013

@poppy28 no veru hej závidím jej ale aspoň sa odreaguje lebo potom už na to nebude mať toľko času...... 😀

anika142
14. feb 2013

@rojica neboj aj bociana som uz zariadila, a to stretko plati, tak nemeskaj, drzim moooooc palce 😉

maminka142
14. feb 2013

@rojica A myslíš, že ked mi ho teraz po takej dobe nasadia, že zaberie? 😕

rojica
14. feb 2013

@anika142 no ty si zlatá čo by som bez teba robila keď si my to tak všetko pekne zariadila...... 🙂

skaredekacatko
14. feb 2013

u mňa tiež prvé iui , tak uvidím čo ako, ja som brala tabletky a tiež som si pichla pregnyl včera . ja verím, že sa to podarí.

maminka142
14. feb 2013

@miska200 No ved prave ja som ten isty prípad 🙄 Doki len krutil hlavou 😖 Tak to asi preto mi hovoril niečo o polycystyckych vaječníkoch 🙄 Tak snad v MT mi nejako pomôžu k babätku 😉 Držím palčeky aj Tebe 😉

rojica
14. feb 2013

@maminka142 no tak to ti neviem povedať, lebo u každej je to iné niekto má po clostile peknú úrodu a u niekoho to vôbec nemá žiadny účinok.....

rojica
14. feb 2013

@skaredekacatko no tak budeme spolu čakať na ten pozitívny výsledok...... 🙂

rojica
14. feb 2013

@skaredekacatko a ešte som sa chcela opýtať že koľko si mala folíkov?

skaredekacatko
14. feb 2013

@rojca, ja len dve folikuly, žiaľ pravý vaječník sa na mňa vykašlal . A ty máš koľko?

rojica
14. feb 2013

@skaredekacatko ja som mala 3 folíky ale mali len 12,13,14 mm tak dúfam že dorástli do takej veľkosti ako treba.....dva som mala na ľavej a jeden na pravej strane..... 🙂

skaredekacatko
14. feb 2013

aj ja som mala 14 a druhý ani neviem tiež tak asi , verím že dorástli a podarí sa nám to.

rojica
14. feb 2013

@skaredekacatko no musíme len veriť že nám to podarí.....nič iné si ani nebudeme pripúšťať...nemôžeme predsa zaostávať za druhými, budeme ich pekne nasledovať a všetky sa budeme tešiť z tehuľkovania 🙂

mtb22
14. feb 2013

@rojica tak si drzme zajtra palce, nech vam aj nam to dobre dopadne!

mishka27
14. feb 2013

Dievcence ahoj..drzim vam velmi palce..mala som Ivf v novembri v Iscare M. A momentalne som v 17tt.😀 vsetkym vam drzim prsteky nech sa vam to podari ..