Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@rojca ja idem zajtra do iscaru mám tam byť o 11 aj ja verím , že sa to podarí. 😀 😀
@skaredekacatko ja som objednaná na 10.00.....a tiež ideš na IUI?.....
@rojca hej tiež. Čo si robila preto aby sa to podarilo? okrem toho čo doktor kázal.
😀
Aj ja idem zajtra do MT, som po clostile, tak doki kukne ci to zabralo. Joj taka som zvedava, ci nejake vajko bude....
Jaj a este mi budu brat aj krv, takze my tam mame byt tak na 7:30. IUI predpokladam v pondelok ale nepredbiehajme, uvidime iste podla "urody". Ale bojim sa.
@skaredekacatko nič výnimočné sme preto neurobili a doktor nekázal nič viac len aby sme pichli pregnyl.....to bolo všetko....a u teba to bude koľké IUI? či prvé?
@rojica A myslíš, že ked mi ho teraz po takej dobe nasadia, že zaberie? 😕
u mňa tiež prvé iui , tak uvidím čo ako, ja som brala tabletky a tiež som si pichla pregnyl včera . ja verím, že sa to podarí.
@miska200 No ved prave ja som ten isty prípad 🙄 Doki len krutil hlavou 😖 Tak to asi preto mi hovoril niečo o polycystyckych vaječníkoch 🙄 Tak snad v MT mi nejako pomôžu k babätku 😉 Držím palčeky aj Tebe 😉
@maminka142 no tak to ti neviem povedať, lebo u každej je to iné niekto má po clostile peknú úrodu a u niekoho to vôbec nemá žiadny účinok.....
@skaredekacatko no tak budeme spolu čakať na ten pozitívny výsledok...... 🙂
@skaredekacatko a ešte som sa chcela opýtať že koľko si mala folíkov?
@rojca, ja len dve folikuly, žiaľ pravý vaječník sa na mňa vykašlal . A ty máš koľko?
@skaredekacatko ja som mala 3 folíky ale mali len 12,13,14 mm tak dúfam že dorástli do takej veľkosti ako treba.....dva som mala na ľavej a jeden na pravej strane..... 🙂
aj ja som mala 14 a druhý ani neviem tiež tak asi , verím že dorástli a podarí sa nám to.
@skaredekacatko no musíme len veriť že nám to podarí.....nič iné si ani nebudeme pripúšťať...nemôžeme predsa zaostávať za druhými, budeme ich pekne nasledovať a všetky sa budeme tešiť z tehuľkovania 🙂
Dievcence ahoj..drzim vam velmi palce..mala som Ivf v novembri v Iscare M. A momentalne som v 17tt.😀 vsetkym vam drzim prsteky nech sa vam to podari ..

babenky ide niektorá z vás zajtra do MT do Iscare?...... 🙂