Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@sara20 ICSI sa pouziva vtedy ked je velmi zly spermiogram, malo pohyblivych spermii a deformovane atd. to sa zavedie jedna konkretna spermia sa vyberie a da priamo do vajicka. To je IVF + ICSI a bez ICSI len zoberu spermie a prilozia v miske k vajicku xy kusov a sama jedna vojde do vajicka ale na to treba lepsi spermiogram. A to ze to oni urobia pri 11 - 15 tich vajicok stoji 500 eur, takze neviem ci to budes potrebovat alebo nie. A predlzena kultivacia je to ze nechaju embrya 5-6 dni ale to sa robi ak je viac kusov vajicok, zalezi kolko sa ti vytvori vajicok.
@rojca aj ty a aky ak smiem vediet ja uz mam tiez vybraty. 😀 muz sa len cuduje ci mi nesibe
babky, prvyvden na svahu prezity bez ujmy,ak neratam prezratie 🙂.vsetkym,co sa zajtra chystaju do car drzim palce 🙂
@skaredekacatko no môj je taký istý už keď vidí, že pozerám detské veci tak my ukazuje ťuk ťuk.... 😀 😀
@anika142 my mame dobry spermiogram.dnes mi to dr.galo povedal,ze natom usetrime.ja neviem ci mam davat viac oplodnit.ked su len 3pokusi od poistovne a viac babo nechcem uz.2budu stacit,aby nebola mala sama.mne vravel kedsom sa pytala na konzultacii,ze kolko to bude stat.ze ak bude zly spermiogram,tak max.800ecok
@anika142 myslela som ze do mesiaca sa hadam dostaneme na to prve stretnutie do martina na kliniku iscare. Umele oplodnenie musime riesit kedze manzel uz 2mesiace chodi po vysetreniach kezde vyse roka sa nam nedarilo otehotniet. teraz uz vieme ze problem je u neho a inak ako umelo sa to asi nepodari. pred tyzdnom ho uz odporucili do toho martina ze mame ist a riesit to umele. Len som pozerala na nete aj ine kliniky, ale zrejme vyuzijem tu iscare, aj preto som sa pytala ako tam je podla vas. joj, mam z toho celeho obavy 😖
@skaredekacatko tu je môj vysnívaný kočík len ešte neviem že či aj v ňom budem niečo voziť..... 😒
@rojca od zajtra presne 9 mesiacov a vyuzijes vajicko ako prve uvidis 😀 😢
@skaredekacatko prečo si my poslala smutného smailíka.... ☹
Omylom strajkuje mi net a tu som na tablete 😀
@skaredekacatko aha....a ty si si aký kočík vybrala?....
@anika142 no ja popravde dufam ze po surodenca si tam uz o par rokov nepojdeme, ale ze sa nejakym zazrakom podari aj prirodzene.. aj ked ako muz týmito vysetreniami zistil tak ma so semenníkmi problem uz od narodenia.. ale je velmi zaujimave ze sa na to prislo az teraz. ale zas som rada ze nieje uplne neplodny.. len jeho "chlapcom" sa nechce velmi plavat tam kam maju 😀
@rojica Ja cakam kedy bude tento v akcii

@sara20 co sa tyka unavy tak vkuse spim, kazdy den aj poobede lebo to tak vystavuje. a som doma takze nemam stres.