Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@mishka27 joj dakujem.. prave take nazory mi pomahaju sa rozhodnut. susedka moja momentalne tiez riesi umele a je v helios. Ale im vraj davaju celkovo mensiu sancu ze sa to podari. mne sa ten iscare z netu celkom pozdava.. este som rozmyslala nad klinikou v Kosiciach, kedze tam mam celu rodinu mala by som kde prespat. Ja som sa prestahovala za muzom do velkeho krtisa.. ale asi si vyberiem ten matin. zatial okrem manzela nikto z rodiny nevie ze ideme na umele. chcem ich radsej prekvapit az ked uz budem "v tom" 😎
@skaredekacatko neboj za 9 mesiacov pôjdu určite z cenami dolu.... 😉
@skaredekacatko no tento oranzovy je pekne drahy. uz som ich pozerala..
@rojica aj tvoj sa mi paci je pekny uvidim, lebo za tu cenu co su teraz to moj muz ani nato nepozrie a aj mne sa to zda celkom vela. 😀
@skaredekacatko no ten môj stojí 305 eur tak že to sa ešte dá...... 😀 a ten oranžový koľko stojí?
@zuzulik85 na nete ho maju za 580 tak este by mohli spustit. Ja poznam jedneho co u nas predava kociky tak verim ze spravi cenu. Sestra mala tiez jane a bol suprovy, ale jej kupovali nasi mne nema kto.
moja sestra ked mala chlapceka do jeho 3rokov vystriedala tusim 7kocíkov 😀 😀 popravde si spominam na 3 a ostatne sa striedali estra rychlo.. ale to uz mala mániu na kočíky 😀
@skaredekacatko hej? lebo ja si pamatam cenu okolo 900 za ten kocik.. ale uz neviem na akej stranke som to zazrela.. tak cca 500 € ale aj to je podla mna dost.. neboj. skresaš na 400 urcite 😉
@zuzulik85 tak za 900 by som ho ani nepozerala to uz fakt by mi muselo sibat, alebo vyhrat na sportke.
@skaredekacatko zrejme to bol len velmi podobny tomuto. zda sa mi ze tam pisalo ze je to model 2013 ale nazov si nepamatam...
@zuzulik85 ale kludne mohol, lebo na tej stranke vraj bol povodne za 800 aj daco.
@skaredekacatko tak je to mozne. lebo som si to tak zapamatala. asi na nejakej stranke este neupravili cenu 😀
@skaredekacatko je veeeeeeeeeeeeelmi podobny tento som myslela....
@zuzuli85 no to uz je ake faro, ale farba namna moc depkova tmava.
@skaredekacatko je tam taky aj cerveny. ze "formula" ale tam uz to ide za 1000ku 😀 😀 hehe... no nic. drzme sa pri zemi 😎
@zuzulik85 bud pri zemi alebo este ta sportka.

@anika142 Ved hej.mne vravel zemam dojst po menzese aporom dojdem nameranie v 8a10den.potom sa odoberu vajicka,oplodnia a na 19den to vlozia.tak mi to vravel.