icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
14. feb 2013

@zuzulik85
@skaredekacatko alebo posielajte smsky do JOJ a možno sa na vás usmeje šťastie v podobe 11000 eur......to by bola ale pecka.... 😀

zuzulik85
14. feb 2013

@skaredekacatko ja ani moj muz v sportke stastie nemame... nikdy sa nam nic nepodarilo vyhrat.. aj ked sme si nakupili 30listkov do tomboli v ktorej bolo 50cien tak sme nevyhrali vobec nic 😀 takze uz ostava sa len uskromnit

zuzulik85
14. feb 2013

@rojica tak to by som asi neprestala jačať!!!!!! nechapem tych co im oznamia ze vyhrali a oni ze "aha, hej, dakujem" ja by som sa asi zblaznila 😝

rojica
14. feb 2013

@zuzulik85 ja by som rovno odpadla pri telefóne keby my povedali takú správu....a veľmi dlho by som to rozdýchavala.... 😀 ale my bohužiaľ také šťastie nemáme ja som poslala zopár smsiek a stále my nikto nezavolal..... ☹

zuzulik85
14. feb 2013

@rojica moj muz tiez poslal jednu z mojho mobilu.. a prvy tyzden mi prizvukoval nech som na telefone v tom case 😀 ale ja mu stale pripominam ze nikdy nic nevyhra.. uz vyhral mna a osud si povedal ze toho dostal az az 😉

skaredekacatko
14. feb 2013

@zuzulik85 @rojica ja tiez nemam stastie, sportku nedavam a obcas su kupim los.

zuzulik85
14. feb 2013

@skaredekacatko v lose som maximum vyhrala tolko co stojí ten los.. tak som ho samozrejme vymenila za novy a stierala kym som zas nevyhrala nic 😀 aj tak tym losom velmi neverim..

zuzulik85
14. feb 2013

no baby.. idem ja pomaly spat.. zajtra som tu zas. zacina sa mi tato stranka s touto temou pacit. 😉

skaredekacatko
14. feb 2013

Ved toto my sme uz vyhralu nase polovicky

sara20
14. feb 2013

@anika142 tak o je dobre,ze stale tam natrafim nanho.je dobry.

sara20
14. feb 2013

@rojica ja som nevedela,ze len on.mam to vsetko pred sebou

anika142
14. feb 2013

@sara20 v utorky vacsinou robi Gatova, ale ona je tiez skvela, ona robila v inom centre a teraz vypomaha tam.

pempusik
14. feb 2013

@rojica to nic uz je lepsie,pancreolan to zriesil 🙂

mishka27
15. feb 2013

@sara20 prepac ze az teraz..ano po odobrati vajickom som tam musela ostat lezatctak este hodinku a pol.mne odoberala doktorka majubtoho vela takze tak.ale ona je tiez super taka blazniva zenska..potom rozpravala polovicke ako ma musibteraz obskakovat.musim sa priznat bolesti to boli riadne ale daju sa zvladnut..vten den som uz len lezala doma..to bolo asi yo najhorsie z celeho prcesu..No tuzba po babetku je obrovska a vsetko pre ne zvladneme..neboj zvladnes to aj ty a verim ze sa to podari a budes zachvilu tehulka 😉

stella25
15. feb 2013

Akoze baby, clovek tu chvilu nie je a nejdem vas docitat 🙂
@rojica Drzim ti na dnes palce, neboj vsetko dobre dopadne 🙂

rojica
15. feb 2013

@stella25
@anika124
@pempusik
@poppy28
@zuzulik85
@e.l.i tak babenky v prvom rade sa vám chcem poďakovať, že ste na mňa mysleli ste zlatá čo by som si bez vás počala 🙂 ......a čo sa týka vkladu tak ten prebehol super až na jednu maličkosť musel my preštikávať krčok maternice lebo sa tam nemohol dostať tak to trochu zabolelo ale inak to prebehlo v pohode....doktor bol skvelý v kuse sme kecali...pokiaľ som čakala na spermie tak som sa ho opýtala na tú žiadosť ohľadom IVF že ju už mám schválenú že či sa bude dať z druhého centra vyžiadať a on my na to povedal, že to už nebude potrebne lebo dnes od nich odídem tehotná tak som sa len zasmiala 😀 a som mu povedala, že podľa toho aký bude darca štedrý tak sa pre istotu zasmial on a keď sestrička prišla tak sme sa jej na to opýtali tak povedala že je dosť štedrý že sa spermoše pekne rozmrazili a majú aj dobrú pohyblivosť a bolo ich 20 mil......potom som si už len poležkala 15 minút a išli sme pekne domov.......a hneď po mne išla na rad skaredekacatko aspoň si myslím, že to bola ona.....tak verdikt je taký že sa cítim skvelo a už si musím počkať len na pozitívny výsledok..... 😀

poppy28
15. feb 2013

@rojica moja no tak uz len pekne oddychuj a drzim moc palceky 😉 musi sa to podarit 😉
@pempusik a ty ako uz citis neake zmeny budes robit aj test? 🙂 uz sa vas nemozem dockat ze ako ste dopadli 😉

rojica
15. feb 2013

@poppy28 no keď to aj doktor povedal tak tomu verím, že tentokrát to už vyjde.... 🙂

poppy28
15. feb 2013

@rojica jasne ze hej 🙂

rojica
15. feb 2013

@poppy28 no už bude ako má byť nič s tým nenarobím len čakať 14 dní....... ☹ .......už je to len na prírode ako to zariadi.....

poppy28
15. feb 2013

@rojica neboj sa bude to dobre 🙂

rojica
15. feb 2013

@poppy28 no dúfam, že áno už by ma potešilo keby som si aj ja na teste našla krásne dve čiarky..... 🙂

anika142
15. feb 2013

@rojica gratulujem, len oddychuj, aj mne povedal ze budem tehotna, a pozri sa.

rojica
15. feb 2013

@anika142 však ja tomu verím, že ťa budem o chvíľu nasledovať.....že ten bocian je už na ceste ku nám..... 😀

stella25
15. feb 2013

@rojica boze to je ake super taketo spravy citat tu 🙂,hlavne ze si pozitivne naladene, to je 50% uspechu 🙂

anika142
15. feb 2013

@rojica pravda ze je na ceste uz len vydrzat. 😉

stella25
15. feb 2013

@poppy28 A aky bol vcerajsi Valentin?

rojica
15. feb 2013

@stella25 tak verím tomu že o 14 dní to bude 100% tná úspešnosť..... 😀 .....a ty sa ako máš? už si tu dávno nebola....

rojica
15. feb 2013

@anika142 s vami my to čakanie veľmi rýchlo ubehne...... 😉

marverka
15. feb 2013

ahojte, ako ste mi poradili dala som si urobit novy HP, a mam vysoky testosteron, co to znamena, viete mi povedat??dik