Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko ja ani moj muz v sportke stastie nemame... nikdy sa nam nic nepodarilo vyhrat.. aj ked sme si nakupili 30listkov do tomboli v ktorej bolo 50cien tak sme nevyhrali vobec nic 😀 takze uz ostava sa len uskromnit
@skaredekacatko v lose som maximum vyhrala tolko co stojí ten los.. tak som ho samozrejme vymenila za novy a stierala kym som zas nevyhrala nic 😀 aj tak tym losom velmi neverim..
no baby.. idem ja pomaly spat.. zajtra som tu zas. zacina sa mi tato stranka s touto temou pacit. 😉
Ved toto my sme uz vyhralu nase polovicky
@sara20 prepac ze az teraz..ano po odobrati vajickom som tam musela ostat lezatctak este hodinku a pol.mne odoberala doktorka majubtoho vela takze tak.ale ona je tiez super taka blazniva zenska..potom rozpravala polovicke ako ma musibteraz obskakovat.musim sa priznat bolesti to boli riadne ale daju sa zvladnut..vten den som uz len lezala doma..to bolo asi yo najhorsie z celeho prcesu..No tuzba po babetku je obrovska a vsetko pre ne zvladneme..neboj zvladnes to aj ty a verim ze sa to podari a budes zachvilu tehulka 😉
@stella25
@anika124
@pempusik
@poppy28
@zuzulik85
@e.l.i tak babenky v prvom rade sa vám chcem poďakovať, že ste na mňa mysleli ste zlatá čo by som si bez vás počala 🙂 ......a čo sa týka vkladu tak ten prebehol super až na jednu maličkosť musel my preštikávať krčok maternice lebo sa tam nemohol dostať tak to trochu zabolelo ale inak to prebehlo v pohode....doktor bol skvelý v kuse sme kecali...pokiaľ som čakala na spermie tak som sa ho opýtala na tú žiadosť ohľadom IVF že ju už mám schválenú že či sa bude dať z druhého centra vyžiadať a on my na to povedal, že to už nebude potrebne lebo dnes od nich odídem tehotná tak som sa len zasmiala 😀 a som mu povedala, že podľa toho aký bude darca štedrý tak sa pre istotu zasmial on a keď sestrička prišla tak sme sa jej na to opýtali tak povedala že je dosť štedrý že sa spermoše pekne rozmrazili a majú aj dobrú pohyblivosť a bolo ich 20 mil......potom som si už len poležkala 15 minút a išli sme pekne domov.......a hneď po mne išla na rad skaredekacatko aspoň si myslím, že to bola ona.....tak verdikt je taký že sa cítim skvelo a už si musím počkať len na pozitívny výsledok..... 😀
ahojte, ako ste mi poradili dala som si urobit novy HP, a mam vysoky testosteron, co to znamena, viete mi povedat??dik

@zuzulik85
@skaredekacatko alebo posielajte smsky do JOJ a možno sa na vás usmeje šťastie v podobe 11000 eur......to by bola ale pecka.... 😀