Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
baby, co som pocula tak umele oplodnenie stoji cca 1500 € kolko preplaca poistovna.. resp. kolko si asi mame nachystat casch???
@rojica caves, veru aj mne musel strihat krcok, ja som sa aj trochu bala, ale uz viem ze je to oka, ja snim vela toho nenakecam, mne povedal ze odva tyzdne otvarame sampus.
@skaredekacatko no ako moja? však si išla hneď po mne na zákrok?....máš dlhšie blond vlasy?......no mne keď to povedal tak my tiež nebolo všetko jedno, že to zabolí ale nebolo to až také strašné zvládli sme to v pohode.....
@rojica nie ja mam tmave vlasy, ani mne to nebolo jedno doktor, ze ci sa bojim ja ze trochu hej,ale dalo sa cakala som,ze to bude horsie.tak uz len dva tyzdne cakat, neviem ci tolko vydrzim,ale musim 😀 Ty sa ako citis ja mam take tlaky v bruchu tak dufam ze to uz pracuje 😀
@skaredekacatko aha tak som sa potom sekla....sorry......no nič iné nám už neostáva len si počkať na pozitívny výsledok.....a ja mám tiež také isté pocity a tlaky v bruchu ale to je z toho že nám to musel preštikávať a určite sa tam už niečo deje..... 😀 ......a budeš chodiť aj do roboty či bude doma?
Ja v pondelok mi to odpadlo segra ma malu choru, a ona ma soferak, ja nie tak chodime spolu,lebo to je mimo mesta, v jednej firme doucujem neminu, tak som sa potesila ze nikam nemusim, ale od stredy hej. 😀 😀 A ty budes doma?
@skaredekacatko no do pondelka budem oddychovať a potom ma čaká už nočná.....nechcem byť doma však keď sa to má uhniezdiť tak sa uhniezdi tak či tak.....bola som PN počas 3 IUI a veru to nepomohlo iba čo to mne liezlo na nervy, že som sa poriadne nemohla pohnúť z domu a potom som myslela len na somariny... 😀
@rojica co ma prist pride ja to 😀 nebudem prehanat,ale zase sa ani moc setrit. Vy uz treti krat, tak vam sa to urcite podarilo 😀 😀
@skaredekacatko no dneska to už bolo moje 4 IUI a verím, že aj posledné..... 🙂
@rojica len???? zvysok ti preplatila poistovna??????? u nas bude darcom moj manzel, len treba tym lenivcom pomoct doplavat do ciela 😉 ak to bude do 500eur tak mi to velke vrasky nerobi... len pri predstave ze by ma to malo stat 1500eur sme uz uvazovali o nejakej pozicke.. a ja som tomu zacala hovorit ze si KUPIME BABO NA SPLÁTKY 😀
@zuzulik85 moja mne nič neprepláca poisťovňa a IUI toľko nestojí ako IVF v tom je dosť veľký rozdiel.....IVF ťa určite vyjde cca 1200 eur podľa toho že čo všetko budeš pichať a aké lieky budeš užívať a aj koľko budete mať vajok.....ale to by ti lepšie vedeli povedať anika z poppy oni to podstúpili ja som na IVF nebola a ani sa zatiaľ nechystám......
@zuzulik85 tat tak, za ivf platis viac. v podstate poistovna preplaca len samotny ukon odberu,kulltivacie vajka a vklad. ostatne specificke ukony a lieky si platis,co moze byt aj tych spominanych 1000 eur. ale niektore baby si davaju napriklad tie najdrahsie lieky,co tiez nemusi byt zaruka uspechu. iui stoji s manzelovymi spermosmi 89 eur.
@rojica a tl ste absolvovali v iscare vsetky 4.?
@skaredekacatko nie moja predtým sme chodili do Blavy do GF.....v Iscare sme boli po prvý krát tak že tam to bolo moje 1.IUI ak neráram tie tri..... 🙂
@rojica toto je moje prve iui predtym ivf ale embria nepreslu genetikov tak verim ze toto je aj posledne centrum ze uz mi ho nebude treba
@skaredekacatko presne tak tentokrát sa nám to už podarí..... 😉
no este neviem. sme vo faze ked manzel chodil po vysetreniach a na poslednom ho odporucili nech ideme do isicare na umele. takze v utorok sa chystam nas tam objednat a potom sa uz dozvieme co ako dalej. snazili sme sa vyse roka a nedarilo sa nam. po vysetreniach sa zistilo ze ja som v poriadku ale manzel ma vrodenu chybu s tvorbou spermii. takze neviem aka forma nas caka. ci IUI alebo IVF. len pred mesiacom som zacala o tom zbierat info nech aspon trosku viem do coho idem....

@stella25 ahoj moja no dostala som kvietky a CD Lany Del Rey tak som stastna to som si zelala 🙂 a ty ako dostala si nieco ci nejaka vecera bola? 😉