icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sara20
17. feb 2013

@skaredekacatko do partizanskeho moja.

pempusik
17. feb 2013

@zuzulik85 nic neboj, urcite vsetko dobre dopadne 🙂

pempusik
17. feb 2013

@anika142 zajtra to bude 10dni od zakroku, tak skusim testnut hned rano.

@rojica ani neviem, ci citim nieco specialne. hned potom som mala aj ja tlaky v brusku, ale to bola myslim ovulka. teraz citim raz pichnutie, potom zasa nic.

pempusik
17. feb 2013

@rojica mna po tom tiez hrozne bolela hlava,aj som mala podozrenie, ci to nie je z tych hormonov,co som zacala brat. ale nastastie to preslo bez liekov.

rojica
17. feb 2013

@pempusik tak ja tiež nič zvláštne nepociťujem čo sa má stať tak sa stane nejdem sa nejako extra pozorovať nie je to dobré.....ale dneska som bola totál mimo celý deň ma tak strašne bolela hlava, že som si musela dať aj paralen.... ☹

anika142
17. feb 2013

@pempusik no drzim palce, a daj vediet

mishka27
18. feb 2013

@sara20 pytala sisa kedy dostanes svoj protokol.tak som ti napisala ze kedze ho as este nemas da ti ho pri najblizsej navsteve koordinatorka. 🙂 a nebudu ti nic robyt asi.ved si bola zatial len na prvej navsteve u Gala nie?tak teraz pojde krv a pohovor otom ako to najlepsie spravit..koordinatka ti vsetko vysvetli a ukaze ako a kedy si pichat inekcie.teda taky som mala postup ja.kedy teraz najblizsie ides?

pempusik
18. feb 2013

@rojica
@anika142 baby, ja som sa tak tesila na pondelok, ze reku uz ocuram test a nic. rano som nemala odvahu. este mi to napadlo ked som nadranom musela ist curat o 4:45. no a ked som uz vstavala do prace, tak reku ze nie, nebudem sa stresovat prred pracou. predtym mi to nikdy nevdilo, uz mi bolo jedno, ako to dopadne, len nech viem na com som. no a dnes rano som to radsej nechcela vediet. :(

rojica
18. feb 2013

@pempusik ahoj moja verím ti, že si nenašla odvahu ja to tiež asi nechcem vedieť až pokiaľ nepôjdem na krv.....už nechcem prežívať tie sklamania keď som si na teste našla len jednu čiarku.....už by som to asi nezvládla......a inak dneska sa už cítim lepšie ako včera aspoň zatiaľ hlava nebolí......a inak sa ako cítiš?...

sara20
18. feb 2013

@mishka27 moja krv mi brala teraz kedsom bola taka baba.galo vravel ze pojdeme normalne mojho spermiami oplodnit vajka.len cakam natu poistovnu.

mtb22
18. feb 2013

my sme boli v piatok skontrolovat vajka po clostyle a boli 4 okolo 19mm(sa mi zda), len som sklamana, lebo doki povedal, ze nech teraz skusime po pregnyle prirodzene-teda planovany pohlavny styk. No neviem, ja som sa uz nachystala na IUI a teraz toto.som smutna, zasa mesiac v keli....Vcera mi pichli ten pregnyl tak od dnes ideme na vec a uvidime....So sklamana....

pempusik
18. feb 2013

@rojica mna tiez bolela na zaciatku hlava, ale vela som pila a nejako to preslo. teraz necitim vobec nic. obcas taky mensi tlak v brusku ako na ms, ale inak vobec nic.

mishka27
18. feb 2013

@sara20 jaj tak len cakat kedy ti zavolaju a pojdes si preten protokol ak ho este nemas.a uz len pichat a potom sup na vec 🙂

mishka27
18. feb 2013

@dotoressa ahoj ak ti mozem poradit..par stranok dozadu som pisala otom ze ziadny Helios..radsej sibdohodni termin v Iscare. 🙂

anika142
18. feb 2013

@pempusik ahoj, to nevadi ak sa na to budes citit tak to proste spravis, ja som aj rozmyslala ci nie je este skoro, ked je dnes 10 dni. Zvykne sa na 8 - 9 den zahniezdovat tak neviem ci stihne babo uz tolko hcg cka vytvorit a este ked si bola curat tak duplom, podla mna si dobre urobila, ja by som pockala take 2 dni. Alebo to proste urobis ked sa budes na to citit. 😉

pempusik
18. feb 2013

@anika142 no doki nakazal urobit test po dvoch tyzdnoch, co bude az v piatok a aj ms ma prist v piatok. ale to sa uz poznam, viem, ze dovtedy nevydrzim. 10dpo este moze byt skoro, to je jasne. no uvidim, ako sa na to budem citit 🙂

anika142
18. feb 2013

@pempusik urob to vtedy ked sa na to budes citit, to bude najlepsie 😉

anika142
18. feb 2013

@rojica ahoj, citam ze je ti lepsie, to som rada ja som zas mala hroznu noc, vkuse behacky na wc, o 4:25 ma chytil taky hlad ze som si musela dat nieco pod zubok, a snivala sa mi nocna mora, Jedna zenska ma isla zabit, prepichnut noznicami, no na to ma manzel udrel rukou a ja som sa tak zlakla ze som zvrieskla obaja sme sa zobudili. Dufam ze som drobcovi neublizila ale zajtra to budeme vediet. Ideme na sono do Martina. Posledny krat. Malo by bit uz srdiecko, tak som zvedava co bude.

rojica
18. feb 2013

@pempusik tak ja veľa pijem ale potom zase musím behať na wc stále a to ma nebaví, ale tak dneska je to už lepšie.....občas mám aj ja tlaky ako pred mrchou ale inak nič....

rojica
18. feb 2013

@anika142 joj moja tak ty máš teda ale sny 😀 ....a neboj určite je všetko v poriadku a budete počuť ako krásne malému bije srdiečko...potom si vypýtaj aj fotečku.... 🙂

anika142
18. feb 2013

@rojica ale tak snad je to ok, jasne ze vypytam to bude prve 😀 😀 😀 . Dufam ze to bude ok. Tie sny su v tehu prirodzene to som citala aj mi to vychadza podla clanku. Zenam v prvom trimestri sa sniva casto o rybickach, a vseobecne vode, alebo o morskej vode. Mne sa uz aj taky sen snival. Ale zaujimave ze prve dni sa mi absolutne nic nesnivalo, ale je to aj o tom ze tehotna casto vstava vnoci a tym padom si pamata sny.

rojica
18. feb 2013

@anika142 zaujímavé že čo všetko sa v tom tehotenstve deje.... 😀 😀 .....a čo všetko žena prežíva ale určite je to krásny pocit ktorý ja hádam nikdy nezažijem.... ☹

anika142
18. feb 2013

@rojica ale zazijes neboj coskoro, ziadny pesimizmus tu nechcem vidiet, hlavu hore, bude dobre uvidis. Len pozitivne myslienky. Ja tiez teraz myslim len pozitivne a predstavujem si ako bude bit srdiecko ako to uvidim na monitore tiez sa velmi bojim. Chapem ta, nie vzdy clovek ma naladu na optimizmus, ale treba sa snazit. Tak len drobcovi ublizujes. Tak mysli nanho a predstavuj si ved uz mas kocik vybraty co som videla. Kto by sa v nom predsa vozil ked nie tvoj drobec.

rojica
18. feb 2013

@anika142 tak snažím sa myslieť pozitívne a nepripúšťať si niečo iné ako že to nevyjde, ale niekedy sa to nedá, ale dneska už idem do roboty tak aspoň prídem na iné myšlienky a dni budú rýchlejšie utekať......no veď to že čo by som potom v ňom vozila nemám ani bábiku doma..... 😀 😀

anika142
18. feb 2013

@rojica no tak sa mi to paci, viem ze niekedy je to moc tazke, sama to poznam sak som vam tu revala o 106 ked som cakala na vysledok, Aspon ti to v robote ubehne a prides na ine myslienky. Tak nech ti to naozaj zbehne raz dva.

rojica
18. feb 2013

@anika142 no určite zbehne ak bude ešte veľa roboty tak to pôjde hravo....zajtra polku dňa prespím ale tak nevadí ja veľmi rada spím.... 😀 😀 ......a poppy tu už dávno nebola.....čo je s ňou?....dúfam,že je všetko v poriadku....

anika142
18. feb 2013

@rojica hej je vsetko ok s poppy je v nasej teme aj dnes rano, nemaj strach. Uz sa nevie dockat sona ale to ma az o tyzden. No ked rada spis je to fajn, v tehu budes este viac, ja kazdy den skoro prespim min. 2 hodky poobede. niekedy 4 a aj tak sa citim unavene.

rojica
18. feb 2013

@anika142 ok tak to som rada, že je všetko OK......a vy kedy idete zajtra do centra?......

rojica
18. feb 2013

@anika142 aj tak nič iné nemáš na robote tak len pekne oddychuj a vychutnávaj si tehuľkovanie..... 🙂 ......a tvoja polovička čo vlastne robí?.....

anika142
18. feb 2013

@rojica zajtra idem na 8mu. a moj manzel pracuje ako Informatik.