Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@sara20 pytala sisa kedy dostanes svoj protokol.tak som ti napisala ze kedze ho as este nemas da ti ho pri najblizsej navsteve koordinatorka. 🙂 a nebudu ti nic robyt asi.ved si bola zatial len na prvej navsteve u Gala nie?tak teraz pojde krv a pohovor otom ako to najlepsie spravit..koordinatka ti vsetko vysvetli a ukaze ako a kedy si pichat inekcie.teda taky som mala postup ja.kedy teraz najblizsie ides?
@rojica
@anika142 baby, ja som sa tak tesila na pondelok, ze reku uz ocuram test a nic. rano som nemala odvahu. este mi to napadlo ked som nadranom musela ist curat o 4:45. no a ked som uz vstavala do prace, tak reku ze nie, nebudem sa stresovat prred pracou. predtym mi to nikdy nevdilo, uz mi bolo jedno, ako to dopadne, len nech viem na com som. no a dnes rano som to radsej nechcela vediet. :(
@pempusik ahoj moja verím ti, že si nenašla odvahu ja to tiež asi nechcem vedieť až pokiaľ nepôjdem na krv.....už nechcem prežívať tie sklamania keď som si na teste našla len jednu čiarku.....už by som to asi nezvládla......a inak dneska sa už cítim lepšie ako včera aspoň zatiaľ hlava nebolí......a inak sa ako cítiš?...
my sme boli v piatok skontrolovat vajka po clostyle a boli 4 okolo 19mm(sa mi zda), len som sklamana, lebo doki povedal, ze nech teraz skusime po pregnyle prirodzene-teda planovany pohlavny styk. No neviem, ja som sa uz nachystala na IUI a teraz toto.som smutna, zasa mesiac v keli....Vcera mi pichli ten pregnyl tak od dnes ideme na vec a uvidime....So sklamana....
@pempusik ahoj, to nevadi ak sa na to budes citit tak to proste spravis, ja som aj rozmyslala ci nie je este skoro, ked je dnes 10 dni. Zvykne sa na 8 - 9 den zahniezdovat tak neviem ci stihne babo uz tolko hcg cka vytvorit a este ked si bola curat tak duplom, podla mna si dobre urobila, ja by som pockala take 2 dni. Alebo to proste urobis ked sa budes na to citit. 😉
@rojica ahoj, citam ze je ti lepsie, to som rada ja som zas mala hroznu noc, vkuse behacky na wc, o 4:25 ma chytil taky hlad ze som si musela dat nieco pod zubok, a snivala sa mi nocna mora, Jedna zenska ma isla zabit, prepichnut noznicami, no na to ma manzel udrel rukou a ja som sa tak zlakla ze som zvrieskla obaja sme sa zobudili. Dufam ze som drobcovi neublizila ale zajtra to budeme vediet. Ideme na sono do Martina. Posledny krat. Malo by bit uz srdiecko, tak som zvedava co bude.
@rojica ale tak snad je to ok, jasne ze vypytam to bude prve 😀 😀 😀 . Dufam ze to bude ok. Tie sny su v tehu prirodzene to som citala aj mi to vychadza podla clanku. Zenam v prvom trimestri sa sniva casto o rybickach, a vseobecne vode, alebo o morskej vode. Mne sa uz aj taky sen snival. Ale zaujimave ze prve dni sa mi absolutne nic nesnivalo, ale je to aj o tom ze tehotna casto vstava vnoci a tym padom si pamata sny.
@rojica ale zazijes neboj coskoro, ziadny pesimizmus tu nechcem vidiet, hlavu hore, bude dobre uvidis. Len pozitivne myslienky. Ja tiez teraz myslim len pozitivne a predstavujem si ako bude bit srdiecko ako to uvidim na monitore tiez sa velmi bojim. Chapem ta, nie vzdy clovek ma naladu na optimizmus, ale treba sa snazit. Tak len drobcovi ublizujes. Tak mysli nanho a predstavuj si ved uz mas kocik vybraty co som videla. Kto by sa v nom predsa vozil ked nie tvoj drobec.
@anika142 tak snažím sa myslieť pozitívne a nepripúšťať si niečo iné ako že to nevyjde, ale niekedy sa to nedá, ale dneska už idem do roboty tak aspoň prídem na iné myšlienky a dni budú rýchlejšie utekať......no veď to že čo by som potom v ňom vozila nemám ani bábiku doma..... 😀 😀

@skaredekacatko do partizanskeho moja.