Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
tak ako kocky ako sa mate viete uz nieco teda aspon pempusik ? 🙂
@poppy28 tak to som rada, že si ok aj s drobcom..... 🙂 ....ja sa cítim v pohode len včera my bolo zle celý deň ma strašne bolela hlava musela som si dať aj paralen lebo by som to nebola vydržala ale aj tak som mala stále také tlaky v hlave ale našťastie to dneska je už v pohode ale sem tam zacítim bruško ale nejakú veľkú vedu s toho nerobím lebo to som mala stále tak ako keby mala prísť už mrcha.... ☹
@rojica to je jasne kazdy chce v prvom rade zdrave ale aj tak si zelam dievcatko este 😀 podla vsetkch tych somarin co to vedia predpovedat by to aj malo byt dievcatko tak uvidime necham sa prekvapit 🙂 horsie je ze to musi byt dievcatko lebo chalanske mena sa mi ziadne nepacia a ktore sa mi pacia sa nepacia mojmu muzovi 🙂
pre dievcatko uz dlho chcem Gretku a mm sa uz zmieril aj ked sa mu moc nepaci ale mne pripomina nezny kvietok tak som si ju presadila a mm moze vybrat meno pre chlapceka ale nevie tiez zatial ake 😒
Bibi je tiez ojedinele 🙂 a Misko take zlate pre chlapceka 🙂jasne je dost casu a moze sa aj stat kade co ale prajem si nech je vsetko ok
@pempusik každá sme moja nedočkavá mňa to tiež chytí na budúci týždeň a budem pokúšať si urobiť test..... 😒 .....ale keď ja už nechcem zažívať sklamanie tak neviem že či budem mať na to odvahu ☹ .....a ja mám dostať mrchu presne 1.3 a vtedy bude akurát aj 14 DPO.....tak som strašne zvedavá.....

@anika142 ja síce budem o takom čase spať ale aj napriek tomu budem silno držať palce aj v spánku aby to všetko dobre dopadlo.... 😀 😀 ....a zajtra by tam mala byť Gaťová.....