icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
18. feb 2013

@anika142 ja síce budem o takom čase spať ale aj napriek tomu budem silno držať palce aj v spánku aby to všetko dobre dopadlo.... 😀 😀 ....a zajtra by tam mala byť Gaťová.....

anika142
18. feb 2013

@rojica dakujem pekne, hej bude asi Gatova, potom napisem ked pridem domov, predpokladam ze niekedy na obed.

rojica
18. feb 2013

@anika142 no to už by som asi aj mala byť hore lebo dlhšie sa my nikdy nedá spať.... 😀

poppy28
18. feb 2013

tak ako kocky ako sa mate viete uz nieco teda aspon pempusik ? 🙂

rojica
18. feb 2013

@poppy28 ahoj moja tak my sa máme dobre, ale ty sa ako máš?...akurát sme ťa s Anikou spomínali lebo si sa tu neukázala tak som mala obavy o teba že či je všetko v poriadku..... 🙂

poppy28
18. feb 2013

@rojica som tu neboj sa nic sledujem ako pokracujete 🙂 vsetko ok, sem tam mi je dost zle ako vcera ale dnes je to lepsie uz sa tesim ze k nam pribudnete len sa to vlecie 😒

poppy28
18. feb 2013

@rojica cez vikend sa mi moc nechcelo zapnut pc bolo mi dost zle hlavne vcera inak sa to da a ty ako sa citis po piatku?

rojica
18. feb 2013

@poppy28 tak to som rada, že si ok aj s drobcom..... 🙂 ....ja sa cítim v pohode len včera my bolo zle celý deň ma strašne bolela hlava musela som si dať aj paralen lebo by som to nebola vydržala ale aj tak som mala stále také tlaky v hlave ale našťastie to dneska je už v pohode ale sem tam zacítim bruško ale nejakú veľkú vedu s toho nerobím lebo to som mala stále tak ako keby mala prísť už mrcha.... ☹

poppy28
18. feb 2013

@pempusik a ja cakam ze uz si ho urobila a ty este cakas :( ok pockam aj ja na vysledok to akoby som sebe robila 🙂

poppy28
18. feb 2013

@rojica to mavam aj ja aj teraz este kolko krat citim krce ale potom prejdu to budes mat dlho to nevadi

rojica
18. feb 2013

@poppy28 to my bude jedno len keby sa to konečne podarilo..... 😒 ....vydržííííííím všetko sľubujem...... 😀

poppy28
18. feb 2013

@rojica jasne ze sa podari 😉 a co chces chlapceka ci dievcatko?

rojica
18. feb 2013

@poppy28 tak snívam o dvojičkách ale to naozaj môžem len snívať 😀 ......a bude my to jedno že čo to bude len nech je všetko v poriadku a nič zlé sa nestane.....a ty čo chceš aby bolo?....

poppy28
18. feb 2013

@rojica to je jasne kazdy chce v prvom rade zdrave ale aj tak si zelam dievcatko este 😀 podla vsetkch tych somarin co to vedia predpovedat by to aj malo byt dievcatko tak uvidime necham sa prekvapit 🙂 horsie je ze to musi byt dievcatko lebo chalanske mena sa mi ziadne nepacia a ktore sa mi pacia sa nepacia mojmu muzovi 🙂

rojica
18. feb 2013

@poppy28 nooooooo tak sa budete musieť nejako dohodnúť, ale tak popravde by som aj ja radšej prijala dievčatko ale tak necháme to na prírodu ako to zariadi.....a aké mená sa ti páčia pre dievča?

poppy28
18. feb 2013

pre dievcatko uz dlho chcem Gretku a mm sa uz zmieril aj ked sa mu moc nepaci ale mne pripomina nezny kvietok tak som si ju presadila a mm moze vybrat meno pre chlapceka ale nevie tiez zatial ake 😒

rojica
18. feb 2013

@poppy28 tak to je ešte ďaleko má čas si to premyslieť 🙂 ....a Grétka je pekné meno také netradičné ako bežné mená.....ja som si už tiež vybrala mená mám ich napísané v profile...... 😉

poppy28
18. feb 2013

Bibi je tiez ojedinele 🙂 a Misko take zlate pre chlapceka 🙂jasne je dost casu a moze sa aj stat kade co ale prajem si nech je vsetko ok

rojica
18. feb 2013

@poppy28 no Miško po ockovi ako by to bolo ale aj mne sa to meno páči tak že som neprotestovala...... 😀

rojica
18. feb 2013

@poppy28 neboj určite bude všetko ok nemysli na to že by sa mohlo niečo stať aj keď človek nikdy nevie, ale určite to bude ok tak si vychutnávaj tehuľkovanie..... 🙂

pempusik
18. feb 2013

@poppy28 jaaaj, dakujem ze na mna myslis. som nemala odvahu. chcem skusit vecer, ale zasa na to, aby mi nieco ukazalo aj vecer, je este prilis skoro.
no a Gretka je uplne skvele meno. pred dvoma tyzdnami mi prislo na um na ceste domov a pytala som sa draheho, ci sa mu paci 😀

rojica
18. feb 2013

@pempusik tak kedy teda moja skúsiš testnúť?.....či keď sa na to budeš cítiť..... 🙂

pempusik
18. feb 2013

@rojica no mala by som rano, ale viem,z e rano urcite neotestujem, bo som na to leniva, hned po otvoreni oci. presne ako dnes. a potom na to cely den myslim. mozno to skusim dnes jak pridem domov.

rojica
18. feb 2013

@pempusik no podľa mňa je lepší ten ranný moč ale tak skús a uvidíš, že čo ti ukáže.....ale tak asi je to jedno že či ráno alebo večer.....

pempusik
18. feb 2013

@rojica no to mi je jasne, ze ranny moc je lepsi 🙂. aale nech uz je ako chce. do konca tyzdna sa to hadam rozuzli aj samo 🙂

rojica
18. feb 2013

@pempusik najlepšie je si počkať na výsledok z krvičky ak dovtedy nedorazí mrcha ☹

pempusik
18. feb 2013

@rojica no to hej. nem podla pokynov si mam spravit test v piatok a ak nepride mrcha, tak o tyzden ma vezme na krv. ale tak to uz by som dobehla aj za svojim dokim, nech na mna kukne 🙂

rojica
18. feb 2013

@pempusik no mne tiež bolo nakázané si test urobiť až na 14 deň a ak sa nič neudeje tak sa mám objednať na krv.....no už bude ako má byť nič s tým nenarobíme..... 😒

pempusik
18. feb 2013

@rojica ale ja som uz nedockava. naposledy, ked sme mali planovany styk som si tiez urobila test uz na 10dpo, potom na 14 dpo a bol negativny, tak som potom vysadila utros a ms prisla az tak o tri, ci 4 dni. tak ho nechcem zbytocne uzivat, ak to nie je treba.

rojica
18. feb 2013

@pempusik každá sme moja nedočkavá mňa to tiež chytí na budúci týždeň a budem pokúšať si urobiť test..... 😒 .....ale keď ja už nechcem zažívať sklamanie tak neviem že či budem mať na to odvahu ☹ .....a ja mám dostať mrchu presne 1.3 a vtedy bude akurát aj 14 DPO.....tak som strašne zvedavá.....