icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

e.l.i
19. feb 2013

ahojte kocky..tak uroda bola...lavy vajecnik s 3 folik-15,14,9mm, super sa vytesujem lepsie ako minule po stimulke len jeden...v piatok o 8.30 sa ide na iui...a konecne bude zo mna tehulka:D

mtb22
19. feb 2013

@e.l.i fiha, to je dobra uroda a kolkaty den to bude v piatok? a pregnyl si mas pichnut kedy?

mtb22
19. feb 2013

@pempusik hm,to je skoda, ale hlavu hore-ide sa dalej.date este IUI ci uz IVF?

anika142
19. feb 2013

@pempusik ahoj, je mi to luto, no skus testnut este o 2 dni ci sa test nespamata. Este je tam nadej si myslim.

rojica
19. feb 2013

@e.l.i super teším sa moja..... 🙂 ....aspoň niekto bude tehuľka, ale veľmi ti to prajem....

rojica
19. feb 2013

@pempusik je my to ľúto moja ale u mňa to bude také isté.... ☹ ....alebo je možno že ešte skoro skús presne tak 14 deň testnúť ako nám bolo nakázané.....držím palce....

rojica
19. feb 2013

@anika142 ahoj moja no tak ako ste dneska dopadli?.... 🙂

pempusik
19. feb 2013

@mtb22
@anika142
@rojica urcite este testnem v piatok, ako doki nakazal a mozno pockam az do pondelka a az tak mu zavolam. dufam, ze ms pride skoro, brucho mam uz riadne nafuknute. no a potom dalsie iui.

anika142
19. feb 2013

@rojica
@pempusik
ahojte, drobec ma 0.94 cm a krasne mu blikalo srdiecko 😵 😵 😵 som v 7 mom tyzdni.

anika142
19. feb 2013

@pempusik tak skus testnut, drzim palce

rojica
19. feb 2013

@pempusik jasné moja ešte nezúfaj.....a kedy by ti mala doraziť mrcha?

rojica
19. feb 2013

@anika142 jeeeeej tak to je krásne a dali ti aj fotečku......silno vám drím palčeky aby ste aj naďalej tak pekne rástli,... 😉

anika142
19. feb 2013

@rojica ano dali, prave na nej pracujem.

pempusik
19. feb 2013

@rojica no podla poctov v sobotu. LF zvyknem mavat priblizne rovnaku. minule mi utros posunul mrchu tak o tri dni, tak uvidim, kedy ho vysadim. zatial este beriem.

rojica
19. feb 2013

@anika142 už som videla ste krásny..... 🙂

rojica
19. feb 2013

@pempusik a ešte ho vkladáš? či už len zapíjaš....

pempusik
19. feb 2013

@rojica vkladam. zacala som tak, tak ho tak doberiem. a je to lepsie aj pre pecen 🙂

rojica
19. feb 2013

@pempusik však jasné ja sa len pýtam ja ho tiež vkladám aspoň zatiaľ potom ku koncu ho už zapíjam aj keď už teraz viem, že to je zbytočné brať ale nejako to už tých 10 dní vydržím.....

pempusik
19. feb 2013

@rojica to nehovor, ved to nemoxes vediet. ja som bola az do vcera presvedcena, ze to urcite vyslo, ale teraz uz viem, ze som pripravena na druhe kolo.

rojica
19. feb 2013

@pempusik ja to viem preto že sa my včera stalo to čo aj pri 3 IUI strašne ma bolel ľavý vaječník to už viem, že to nie je dobré znamenie.....len dúfam, že to neostalo vo vajcovode..... ☹

pempusik
19. feb 2013

@rojica to sa ti prave mohlo uvolnit este vajko, ci? mna pichalo cely cas kde-tu, ale to nie je smerodajne. vobec tomu nevenuj pozornost.

rojica
19. feb 2013

@pempusik no už asi nie však včera som bola 3 DPO ale to jedno nechám to už tak nejdem si s toho robiť ťažkú hlavu.....ja by som tiež nebola ale sa my zle robilo stále som to cítila a ani som si tabletku nemohla zobrať.....

pempusik
19. feb 2013

@rojica a teplotu si merias? ja som si, aby som vedela, kedy doslo k ovu. a podla pichania si myslim, ze sa vajko uvolnilo asi niekedy v piatok v noci. ja som utros zacala brat az v sobotu po iui.

rojica
19. feb 2013

@pempusik nie moja ja si teplotu nemeriam tak že ani neviem že kedy bola ovu, ale keď som bola na IUI tak my Galo povedal, že aj výtok mám silnejší tak si myslím, že práve vtedy prebehla.....ja som ho tiež začala brať až v sobotu keď nám bol ešte v piatok poručený sex..... 😀 😀

sara20
19. feb 2013

@anika142 ako dopadlo sono?ja som dosla stej stitnej.vyzera byt ok.ale zoberu mi este az 5.4krv.nemam nic brat,ziadne lieky,hormony.aj ma sibne.sa to oddiali riadne

skaredekacatko
19. feb 2013

@rojica veri ze to pichnutie nebolo nic, ze o tyzden v piatok sa na teste budu skviet dve ciarky, ja praveze nic nepocitujem, len mam pazravku, vkuse by som nieco jedla. 😀

zuzulik85
19. feb 2013

baby.. isli ste na PRVE SEDENIE do ISCARE ku Galovi spolu s vasimi polovičkami????? ja si myslim ze je to pre oboch,tak by tam mali byt obaja.. ja len ci to tak aj chodí...

sara20
19. feb 2013

@zuzulik85 ano obaja.je prijemny.

skaredekacatko
19. feb 2013

@zuzulik85 jasne ze muz bol somnou, kedze sa to dotykalo aj jeho, bolo by mi to blbe keby tam nebol, potom uz ked nemusel a nemohol, tak nebol raz bol svokor a raz sestrin frajer ma viezol.

rojica
19. feb 2013

@zuzulik85 jasne že je to tak že tam chodia páry však sa to týka obidvoch a na prvej konzultácii zoberú mm spermie tak by tam mal byť.... 🙂 ...a kedy sa chystáte do Iscare?