icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
19. feb 2013

@skaredekacatko
no neviem že čo si mám o tom zase myslieť ale teraz je to už ok zatiaľ nič necítim....možno že to bolo tým že som sa v robote trochu viacej naťahovala ako bolo potrebné......

sara20
19. feb 2013

@rojica bola som dnesnatej stitnej.tvrdi,ze to je telo zblbnutez hormonou odtoho chuja.nasone nic nevidela a 5.4idem na krv este.tak sa nam to riadne odiali.

rojica
19. feb 2013

@sara20 ale tak radšej nech urobia všetky vyšetrenia ako keby potom nastali komplikácie neboj aj ty sa dočkáš......a kde ideš na krv?

sara20
19. feb 2013

@skaredekacatko moja nam sato odialu az na april.sibne ma .dlho to trva

sara20
19. feb 2013

@rojica k tej dr.co ma stitne zlazy.ale ze vyzerato ok.kym zacneme potom pichat,tak aj leto bude.v lete som to moc nechcela podstupit.

rojica
19. feb 2013

@sara20 a prečo si to v lete nechcela podstúpiť? nie je to jedno....

skaredekacatko
19. feb 2013

@sara20 uvidis to ubehne rychlo. @rojica asi to pichnutie bolo z tej roboty. Moj muz ma momentalne zapal pluc, takze super.

rojica
19. feb 2013

@skaredekacatko no neviem veru čo si mám o to myslieť lebo viem aké to je už som to 3x zažívala.... ☹ ....ale tak čo už bude tak ako to príroda zariadi.....

sara20
19. feb 2013

@rojica skor dostat infekciu.ked mala bude kupkom otravovat,teplo.

skaredekacatko
19. feb 2013

@rojica ja sa tiez bojim skoda ze to nejde urychlit niejako mohli by niejaky preparat vymysliet co by to o de zistil

sara20
19. feb 2013

@skaredekacatko no neviem.ked to chcem mat co najskor za sebou tak stale na to myslim.

rojica
19. feb 2013

@sara20 ale neboj koľké si tehotné práve cez leto a je to v pohode....tak si budeš o niečo viacej na seba dávať pozor......

rojica
19. feb 2013

@skaredekacatko hmmm brala by som to veru lebo to čakanie ma zabíja.... ☹

sara20
19. feb 2013

@rojica nehadz flintu do zita.vsetko bude ok

sara20
19. feb 2013

@rojica pri mojej malej sa to neda.ona odych nepozna.je hyperaktivna,chodime aj k dr.marne.nezmar dieta.jej len duraselky vybrat

rojica
19. feb 2013

@sara20 no dúfam, že hej lebo inak to už nezvládnem..... ☹

rojica
19. feb 2013

@sara20 no tak to máš aspoň doma veselo....tak jej ich občas vyber a budeš mať pokoj..... 😀 😀

sara20
19. feb 2013

@rojica mi vala vydrzime.zato sme zeny.neprisla som nato kde su.aj jej dr,mi vravi ze ma obdivuje,ale radsej ako by mala v kute sediet.je hnusna doma,nech sa neda

rojica
19. feb 2013

@sara20 presne tak moja nech je radšej taká hyperaktívna a viete že ju máte.....a koľko má vlastne rokov?

sara20
19. feb 2013

@rojica minule mi v tescu na plnu pusu zarevala,ze mamina to budes mat zasa krami,kedkupujes vlozky.zamnou pan,z pani a ja som sa od hamb.skoro pod zem prepadla.

sara20
19. feb 2013

@rojica v aprili mame5.ale ina drzka.

rojica
19. feb 2013

@sara20 joooooooj tak tieto deti sú riadne vynaliezavé a povedia všetko čo majú na jazyku...... 😀

sara20
19. feb 2013

@rojica to hej.teraz mam pocit,ze ma prvu decku pubertu.

rojica
19. feb 2013

@sara20 a to ste ešte len na začiatku a čo bude potom keď bude mať riadnu pubertu......keď už je teraz taká aktívna.... 🙂

sara20
19. feb 2013

@rojica neham sa prekvapit,ale cez to vsetko aj 2by som chcela radsej babu.mala bola ak med.neplakala,celu noc buvkala.a ty masuz deticky?

rojica
19. feb 2013

@sara20 nie moja ja nemám vôbec detičky ale už veru po nich veľmi túžim....tak už aj k nám by mohol priletieť bocian a potešiť nás lebo ku šťastiu nám chýba už len malý voňavučký uzlíček...... 😒

skaredekacatko
19. feb 2013

@rojica mna to tiez zabija, ale vydrzim do buduceho tyzdna do piatku, netestnem skor, aspon dufam 😀, ze sa nezlomim,ale nemam doma ani test, tak nemam cim testnut az vo stvrtok poobede pojdem kupit 😀

rojica
19. feb 2013

@skaredekacatko tak našťastie nemám ani ja doma žiadny test chválabohu lebo by už bol hádam aj ocikaný.......ja som schopná všetkého.... 😀 ....ale tak to si nepôjdem vôbec kúpiť test a nechám to výsledky z krvi ak dovtedy nepríde mrcha lebo akurát by mala prísť v piatok.....

sara20
19. feb 2013

@skaredekacatko
@rojica babenky a ja mam doma az 3.su mi nanic.zicam vam 😀

sara20
19. feb 2013

@rojica bez deti je smutno