Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko moja nam sato odialu az na april.sibne ma .dlho to trva
@skaredekacatko no neviem veru čo si mám o to myslieť lebo viem aké to je už som to 3x zažívala.... ☹ ....ale tak čo už bude tak ako to príroda zariadi.....
@rojica ja sa tiez bojim skoda ze to nejde urychlit niejako mohli by niejaky preparat vymysliet co by to o de zistil
@skaredekacatko no neviem.ked to chcem mat co najskor za sebou tak stale na to myslim.
@skaredekacatko hmmm brala by som to veru lebo to čakanie ma zabíja.... ☹
@rojica mna to tiez zabija, ale vydrzim do buduceho tyzdna do piatku, netestnem skor, aspon dufam 😀, ze sa nezlomim,ale nemam doma ani test, tak nemam cim testnut az vo stvrtok poobede pojdem kupit 😀
@skaredekacatko tak našťastie nemám ani ja doma žiadny test chválabohu lebo by už bol hádam aj ocikaný.......ja som schopná všetkého.... 😀 ....ale tak to si nepôjdem vôbec kúpiť test a nechám to výsledky z krvi ak dovtedy nepríde mrcha lebo akurát by mala prísť v piatok.....
@skaredekacatko
@rojica babenky a ja mam doma az 3.su mi nanic.zicam vam 😀

@skaredekacatko
no neviem že čo si mám o tom zase myslieť ale teraz je to už ok zatiaľ nič necítim....možno že to bolo tým že som sa v robote trochu viacej naťahovala ako bolo potrebné......