Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Hej ja neviem kedy pride kedze po ivf to uz meskava dva dni naposledy 30 dni inac som mavals 28,mne doktor pocedal ze mam testnut a potom zavolat 😀
@rojica
@skaredekacatko baby aj ked budemrcha moztebyt tehotne.ja som tak mala pri malej.az v 3mes, mi mrcha meskala
@skaredekacatko mne tiež tak bolo povedané či to už bude pozitívne alebo negatívne tak aj tak treba prísť na krv......
@rojica dnes som tam 4x volala a nic.. tak som sa objednala mailom tak cakam na odpoved. kedze som sa telefonovaniu dostala az po 16tej. v pracovne dni skor nemozem. tak som zvedava kedy budem mat termin. Len dufam ze nebudu chciet moju zdravotnu kartu od gynek.. nakolko mam gynek 200km od miesta kde byvam 😀
@skaredekacatko tolko chlapov okolo vasho umeleho oplodnenia 😀 ale ne, srandujem samozrejme. vzdy nas treba niekam vozit tak co uz, nie? 😎
@tento tyzden ubehne rychlo a potom uz bude piatok
@zuzulik85 tak niekedy je tam ťažké sa dovolať ale mne sa to vždy podarilo a treba vždy volať doobeda......a ja som tiež najprv písala email galovi a ten my odpísal aby som si termín dohodla na recepcii.....tak že to musím len skúšať ďalej.....a kartu od gynkoša ti nebude treba oni si urobia svoju kartu.....
@skaredekacatko keby to už tak bol tento piatok...... 😀
@zuzulik85 ja som bez vodicaku a z Prievidze, tak preto, skoda ze nieco take nemame u nas.
@skaredekacatko by smetam boli stale,keby to mameu nas.kedy ides do mt?
@skaredekacatko mi mamebojnice.ked chces byt ztp,chod tam si polezat a masto
@rojica veru keby bol ty pojdes v piatok hned na krv.

@sara20 moja ale ja chcem len také testy ktoré my ukážu dve //......ak také máš tak ich hneď beriem.... 😀 😀