Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko hej objednám sa na piatok lebo dlhšie to už aj tak nevydržím......
@sara20 Este neviem buduci tyzden v piatok robim test a potom volam co ako
@skaredekacatko v piatok som bola na IUI tak v piatok chcem vedieť aj výsledok......dúfam, že budú piatky od budúceho týždňa u mňa tými najšťastnejšími.... 🙂
@skaredekacatko jaj,tak este nevies.a ako chodis
@rojica robim od podnelka do piatku takze fakt tazko.. same kamery vsade, buzeracia z kazdej strany. raz som na inom pracovisku kde ma na 3hodinky prevelili robit vytiahla mobil a uz uz to islo. .no skoda slov. aj k zubarke ma musel objednavat manzel. ale este mesiac, dva a koncim tam. horsie jak v base. a urcite nebudem riskovat ze ked nahodou sa poradi otehotniet tak tam by som hadam aj potratila. fabriky su hrozne!!!!
@sara20 autom vacsinou s muzom
@rojica no na zachode kamery niesu.. ale ani signál 😀 .. je to taka fabrika, kde strihame na takej malej cirkulárke šatstvo na drobne kusky. no clovek sa zodrie jak kon a za minimalnu mzdu.. no potrebujem tam vydrzat este aspon 2mesiace aby sme mohli poziadat o hypoteku. a potom hadam materska 😎
@rojica presne tak.. hned ako budem vediet termin umeleho dam sa na PN a ked sa babo potvrdi tak davam vypoved. aj tak su tam hajzli. prerabaju nam zmluvy na dobu urcitu do juna (aj to podla mna nelegalne to robia) ale co uz.. na mna zatial pozabudli a mam na dobu neurcitu ale skoncila mi skusobna doba tak som zvedava kedy ma zavolaju na prerobenie zmluvy.. a hlavne este stale nemam decembrovu vyplatu.. teda v piatok nam dali polovicu. a duhu so stravnymi listakmi este nemam sajnu kedy dostaneme.. no hruza des!!!!
@rojica doslova je to tak!!! zoderu nas. ja si necitim chrbat a cele telo ked dojdem domov. spat chodim uz o 20tej aby som vladala rano vstat do roboty. buzeruju za kazdu sprostost a pritom ani neplatia jak maju. ja som uz hovorila ze ked tam skoncim a nedaju mi vyplatu vcas, udam ich na inspektorat prace! a polovica ludi co tam robi je na cierno. no klasika.
@rojica no strihame tam niekedy super veci.. niektore obnosene stare šaty, a niektore nove aj s vysačkou a značkove nikde, adidas, HM, atd... a super je ze si to vieme kupit za 1,50 =1kg oblecenia. takze mam doma cca 300ks noveho oblecenia..aj znackoveho aj neznackoveho. nemam to kde davat uz.. normalne som chora na šaty! to je jedine pozitivum na tej praci. koli tomuto som nedala vypoved uz skor 😝
moj muz bol dnes zaniest marodku do roboty a kukali po nom ze ako keby si to vymyslal zapal pluc to je fakt ty podnikatelia by len zdierali hrozne. 😒 ☹
@rojica jasneee. kopec dupačiek a tak.. tie neznasam rezat. je tam vela drobnosti ktore musime odrezat.. a niektore mi je tak luto rozrezat lebo su nadherne. .no ja si ziadne neodkladam. lebo to moze prinies smolu. tento tyzden strihame same biele veci. tam toho zvycajne nieje vela dobreho.. vsetko je take obycajne nudne biele. ale ked strihame farebne tak tam je to uz ovela lepsie s vyberom na domov 😉
@skaredekacatko ani mi nehovor.. strasne je to tu s podnikatelmi. zamestnanci na nic nemaju narok..
@zuzulik85 je to tak, ale aj fico k tomu prispel, ale to sem uz nepatri.
nadherny prsten 😀
@skaredekacatko tak to mas pravdu. prejdime na lepsie temy. babatka a super kliniky ktore nam davaju nadej 😉

@skaredekacatko ja nastastie vodicka mam. ale ked niekam idem s muzom myslis ze ma nechá soférovat 😀 aj ked uz soferujem cca 4roky. on sa za volantom citi jaksi bezpecnejsie. ale sak sa necudujem. je to vodis z povolania 😀 😀 fu, do martina to mame aj my cca 150km.. a je fakt skoda ze takychto stredisk nieje viac. aj ked na druhej strane.. aj tak by som si na nete nasla tu ktora by sa mi zdala najlepsia. predsa ide uz o peknu kopku penazi tak radsej vyssie sance a kladne hodnotenia rozhoduju 😉