icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
19. feb 2013

@zuzulik85 krááááááááááásny prstienok..... 🙂

rojica
19. feb 2013

@zuzulik85 veď že tie detské vecičky sú aké drahé a vy ich musíte postrihať....

skaredekacatko
19. feb 2013

@zuzulik85 za tie prachy by mali Ja veri ze som tehotna a ze sa to podari do zdarneho konca a uz. par mesiacov vyberam kocik lebo nechcem polsky ale ani moc drahy takze tak

zuzulik85
19. feb 2013

@rojica no.. a je strasne vela takych veci co su super a musime ich strihat. ale zacinam uvazovat ze zacnem brat aj detske dupacky a tak a spravim nejake baliky na predaj. mam uz v bazari nejake veci na predaj a na cene sa vzdy da dohodnut. nejako si privyrobit musim. inak to nejde 🙂

zuzulik85
19. feb 2013

@skaredekacatko joj, ja som kociky pozerala uz pred rokom.. ale snazim sa teraz tomu vyhybat kedze sa zbytocne namotam.. snazim sa prehovorit sa ze na to budem mat cas 9mesiacov. a to az az..

skaredekacatko
19. feb 2013

@zuzulik85 to mas aspon trochu dobre,ze to mozes predat. Ked budem tehotna objednam si u teba supacky.

rojica
19. feb 2013

@zuzulik85 no tak len pekne ber aj dupačky a všetko pekné čo sa ti bude pozdávať.....a keď budem tehu tak si určite u teba niečo objednám.....a to kde mám hľadať? či v bazar, sk?

zuzulik85
19. feb 2013

@skaredekacatko celkom kludne.. dupacky som zatial len strihala. ale tie krasne uz si budem odkladat.

zuzulik85
19. feb 2013

@rojica ked si kliknes na moje meno ti vyhodi moj profil.. a pod fotkou je niekde dole ze "inzeraty" tak tam

skaredekacatko
19. feb 2013

@zuzulik85 odkladaj za tu cenu sa to oplati.

rojica
19. feb 2013

@zuzulik85 ok idem kuk..... 😀

rojica
19. feb 2013

@rojica hmmm máš tam teda zaujímave veci ale musím povedať, že na slona tam nemáš..... ☹ ☹

rojica
19. feb 2013

@zuzulik85 super ja som si sama sebe poslala správu čo mala byť pre teba..... 😀 😀

zuzulik85
19. feb 2013

@rojica 😀 šikulka. hehe a z tých vačších vecí nosím pre seba 😀 kezde zima bola kruta a kíla nabiehaju rychlo aj bez tehotenstva. hehe. ale isto ked sa dostanem k pretriedeniu mojich vecí, tak zopar do bazaru prihodím. vsetky veci mam v hostovskej po posteli a gauci.. nemam cas ich ani roztiredit.. len donesiem domov.. vyperiem a potom koncia v hostovskej. hehe..

rojica
19. feb 2013

@zuzulik85 joj ani my nevrav o tých kilách ja ako som bola doma na PN počas všetkých 3 IUI tak sa na mňa nalepilo vyše 7 kg 😢 a je my veru do plaču neviem si predstaviť, že ako budem vyzerať ak budem raz tehotná.....však budem vyzerať ako hroch.... 😀

skaredekacatko
19. feb 2013

zuzulik85 pekne veci este pockam a nieco si objednam

zuzulik85
19. feb 2013

@rojica ja som sa prestahovala za manzelom takze som v Kosiciach dala vypoved a prestahovala sa do Velkeho krtisa.. som tu uz vyse 2rokov. a cele tie 2 roky som sedela doma bez prace. tu je to uplna hladova dolina. aj ked robit chces, nemas sancu lebo tu nic nieje!!!! jeden lidl, jedna billa a 3cinania. a uz len cca 3banky a telekomunikacní operátori. aj to vsade sedia tak 2-3 pracovníci. hruza des!!! takze za tie 2r som pribrala 20kg!!!! a stale to stupa pomaly. v lete sa mi podarilo zhodit 7kg pomodou dukanovej diety... ale hned ako som s tym prestala tak kg idu naspat. fnuk

zuzulik85
19. feb 2013

@skaredekacatko jasne. kludne kedykolvek..

zuzulik85
19. feb 2013

obzvlast posledny tyzden mam nenormalne chute na palacinky!! robim si ich kazdy den. no dnes doslo mlieko 😒

rojica
19. feb 2013

@zuzulik85 tak keď sa človek nehýbe tak veľmi rýchlo ide ručička na váhe hore......a čo sa tých diét týka ja som ich už toľko vyskúšala, že ma to už nebaví aj tak som to potom hneď nabrala naspäť..tak teraz pri mojich 180 cm mám váhu 85 kg a stále stúpa ale tak možno že je to aj to štítnou žľazou čo my zistili, že ju mám zvýšenú síce len mierne ale aj takto to nevyzerá dobre.....

zuzulik85
19. feb 2013

@rojica ja mam tak isto. 180cm len som tazsia o 3kg 🙂 a najhorsie ze gravitacia to vsetko taha do zadku a stehien. ☹ dukanova dieta bola fajn. nehladuje sa tam.. ale ja neznasam jogurty a tam je to jeden zo zakladov. najradsej by som to uz neriesila. ale zial. patrim k tym co nemozu zjest co chcu, kedy chsu a kolko chcu.. a sledovat si kazde kilo ma tiez nebavilo. hm..

stella25
19. feb 2013

@poppy28 Chodim sem uz len obcas, nestiham vas citat a ked docitam, tak velmi nepise. Ale sledujem vas vsetky. Ja som myslela, ze mu na Valentina chces oznamit, ze sa vam to uspesne podarilo, 🙂

pempusik
20. feb 2013

@zuzulik85 ak sa ti neozvu mailom a bude vas objednavat manzel, len mu napis na listok datum poslednej ms, bay ta vedeli podla toho objednat. to aby ti mohol doky urobit usg. a tiez mu napis rodne cislo, bo to si koordinatorka zapisovala. a ona mu aj sama povie, ze na prvu navstevu mate prist obaja, ze urobia aj spermiogram. no a mozes si so sebou zobrat vsetky vysledky, co mas, co potrebuju, to si prefotia. oni si urobia aj tak vlastne odbery. no a ak uz budete vypisovat ziadost do poistovne, tak podla diagnozy tam bude treba prilozit papiere, ale to ti uz doki povie 🙂

e.l.i
20. feb 2013

@mtb22 vcera som bola 9DC. a v piatok budem 12 DC.. pregnyl picham dnes vecer.. a v piatok mame byt na 8.30h v MT 😉

e.l.i
20. feb 2013

@zuzulik85 to mas skoro ako mi . ja so m RS... to mame tiez cca 150km

e.l.i
20. feb 2013

@rojica tak dufam ze konecne sa uz zadari. 😉 a dotiahneme to do uspesneho konca

pempusik
20. feb 2013

@e.l.i a to si dnes len 10DC? tak to ti pekne narastli foliky. ako si brala ten clostyl?

poppy28
20. feb 2013

@stella25 no to by som uz nevydrzala 🙂 ale dostal to na vyrocie 🙂 strasne sa tesil a dnes to ideme povedat jeho rodicom to zase bude kopec slz od radosti 🙂
@rojica
@pempusik tak ako kocky pokracujete 🙂

pempusik
20. feb 2013

@poppy28 no ziadne pocity ani priznaky ani zmeny, takze asi to bude uz tak, ze toto kolo nevyslo. pockam do piatku, urobim este test, ako nakazal doki a pre istotu este budem brat utros do pondelka a potom mu zavolam v pondelok, ze nic z toho a teda ci mozeme prist na druhe kolo a ci este mozem clostyl.

e.l.i
20. feb 2013

@pempusik 2x1 tbl....no aj ja som bola milo prekvapena... lebo pri 1 IUI som tiez takto brala a bol len 1folik