icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

pempusik
20. feb 2013

@e.l.i a to si bola tak skoro na sono? mna volal doki pozriet foliky az na 12dc. a vlastne tiez boli tri a celkom pekne, predtym boli dva ale len male.

e.l.i
20. feb 2013

@pempusik no ja stale chodim na 9DC.. a vacsinou 12 DC ovulujem hmm. s pregnylom...no u mna su tieto dva velke uspech..tak sa necham prekvapit co z nich bude...

pempusik
20. feb 2013

@e.l.i tak ja som mavala ovulku az neskor, tak pre mna to bolo normalne ist na usg az na 12dc. ale mozno pojdem v dalsom cykle pre istotu torska skor 🙂

e.l.i
20. feb 2013

@pempusik umna ovulka bola. ale vvvvveeellmi pozde.. teraz v decembri som mala pauzu s clostilom.. tak myslim ze som mala az na 21 DC,.,,lebo mavam ovu bolesti.... ked sa nam podarilo prvy krat oteho. tak sme boli prvy krat v MT..a mali sme planovany styk na 12 DC... tak po pregnyle som presne na 12DC aj ovulovala.. lebo ma brucho bolelo neskutocne.. v tedy som mala tiez na lavo vajecniku 2 vajka. 😉

pempusik
20. feb 2013

@e.l.i u mna je to tiez take vselijake. ja som bola presvedcena, ze mi lavy ani nepracuje celkom dobre, maternicu mam posunutu do lava. no a cuduj sa svete, teraz tam boli dve vajka a na druhom jedno.

e.l.i
20. feb 2013

@pempusik no mne moja obvod. gyn. povedala ze lavy sa jej nepozdava,,, a ja som z laveho otehotnela...mne skor ten pravy sa nepozdava.. je ze vraj zdeformovany,,,tak tomuto 1 IUI som moc sancu nedavala..

pempusik
20. feb 2013

@e.l.i ja som bola sama prekvapena. hovorila som dokimu, ze ma picha na lavej strane, ale ze mam pocit, ze nejako ten vajecnik hapruje, lebo zatial som tam nikdy nemala vajko a aha. spravne sa to vraj strieda, tak som sama zvedava, ako to bude v dalsom cykle, kedze teraz vajka narastli i tu i tu 🙂

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 ahoj mne to zase všetko ide do brucha už ho mám také ako keby som bola v piatom mesiaci čo by som bola veru najradšej to by som už priberanie vôbec neriešila......ale tak aspoň nie som sama ktorej sa nedarí zhodiť a keď aj zhodím tak to hneď naberiem naspäť.... ☹

rojica
20. feb 2013

@poppy28 no ani ja veru už nič nepociťujem tak asi na 4 IUI nevyšlo.... ☹ .....ale tak počkám do piatku na krvičku testy si radšej ani robiť nebudem nechcem to znova zažívať to sklamanie...... 😢

zuzulik85
20. feb 2013

@pempusik no uz mam termín. Galo mi odpisal na e-mailove objednanie. takze v pondelok ideme tam. ach jaj. jake ja mam obavy!!!! ked si predstavim ze sa vlastne blízi to obdobie ze by som uz mohla byt tehotna. ked sa otehotniet podari prirodzene je to take normalne, ale ked si predstavim ze coskoro budem mat termín "oplodnenia" skrátka ze je to take planovane je to cele zvlastne. no som zvedava ako dopadne v pondelok sedenie.

zuzulik85
20. feb 2013

@e.l.i no tak nejako. ale som rada ze na martin pocuvam same pozitiva. uz sa tesim. v pondelok tam mame prve sedenie.

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 no tak to je super, že ti odpísal a nemaj obavy moja určite to dobre dopadne.....určite vám navrhne tú správnu alternatívu, že čo podstúpiť....budem držať palce aby to všetko dopadlo OK......a naozaj je to tam super všetci sú tam milý a ústretový nenašla som tam žiadne negatíva..... 🙂

zuzulik85
20. feb 2013

@rojica presne aj ja som tak. zhodim par kíl za pár mesiacov tvrdej driny.. a na chvilu poľavim a kg idu naspat. a obzvlast ked mam take chutove bunky ze mam chut na vselico mozne a viem si jedlo vychutnat. co uz, taky mam metabolizmus. zvycajne sa mi neviem akym zazrakom podari kazde 4r schudnut cca 20kg prosto zmena, no potom to zas priberem a zhadzovanie je dost narocne. mam take zvlastne etapy. no pomaly by mala znova prist etapa ze by som mala byt stihlejsia, ale chystam sa otehotniet 😉 tak neviem. Uz mame termín u gala. Na pondelok tak som zvedava. ale stale mam obavy. vzdy mam obavy z novych vecí.

zuzulik85
20. feb 2013

@rojica joj tak to som ozaj rada. neznasam ked niekde pridem nieco vybavit a dotycna osoba sa na mna pozera ako keby som ju obtazovala.. a obzvlast v medicinskej oblasti su takí ludia.

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 ty sa teraz ani netráp chudnutím však onedlho budeš tehotná a tie kilá zase pôjdu hore ale to už bude tie krajšie kilá.... 🙂 a neboj všetko dobre dopadne ver tomu....

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 moja tam to nehrozí sestričky sú tam všetky veľmi milé a zlaté vo všetkom ti poradia a pomôžu..... 🙂

zuzulik85
20. feb 2013

@rojica joj super. hned som kludnejsia. Obzvlast neznasam nemocnicne prostredie. Aj ked som chodila darovat krv zo 4 pokusov som darovala len raz. vzdy my nameral zvysenu teplotu. ja sa vzdy vystresujem. Aj moja svagrina robi sestricku v nemocnici a ked mam skocit za nou do roboty tak uz som cela nesvoja. neznasam to tam. vsade sami chory a stary a cele je to take depresivne tam. uf... no podla foto to v martine tak nevyzera ani z daleka co je dalsie plus. no som rada ze nam na urologii vo zvolene odporucili prave tuto kliniku. a ty kedy planujes prvy tehu testík?

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 ja tiež nemocnice nemusím naposledy čo som si tam poležala skoro 2 týždne tak by som sa tam už objaviť nechcela je to tam strach a hrôza.......a MT to naozaj vyzerá super zahlásiš sa na recepcii oni ti povedia že čo a ako a pôjdeš si sadnúť do takej pohodlnej čakárni ale celkovo tam je príjemné prostredie....... 🙂 ......moja ja si radšej testík ani neurobím nechcem to znova zažívať že si tam nájdem len jednu /....už by som to asi nezvládla aj tak to bude ťažké keď my povedia výsledok z krvi ..... 😢

zuzulik85
20. feb 2013

@rojica ty si mala to IUI ze?

zuzulik85
20. feb 2013

@rojica a neboj, isto to uz bude ok.. ved si predsa bola u Gala 😉

skaredekacatko
20. feb 2013

@zuzulik85 tam su vsetci hrozne mili.Ja som sa celkom na prvu konzultaciu tesila, ze sa to da do pohybu konecne. 🙂

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 áno moja už je to moje 4 IUI.....no aj napriek tomu, že som s Gala mala veľmi dobrý pocit a bola som úplne uvoľnená keď som tam bola lebo sme stále o niečom kecali a prebehlo to všetko v pohode, ale aj napriek tomu to nemusí vyjsť..... 😒

rojica
20. feb 2013

@skaredekacatko ahoj moja ako sa dneska cítiš?

skaredekacatko
20. feb 2013

@rojica urcite ti povedia ze sa to podarilo. Ja sa budem pevy krat testovat, tak ja to dufam prezijem, doteraz ma mrcha vzdy predbehla a pri ivf nebolo co kedze nebol vklad

zuzulik85
20. feb 2013

@rojica a nad IVF si neuvazovala? predsa vacsia istota asi... neviem. teda len si myslim. Jezis.. kolko tehu a ovu testov som uz pouzila.. ach jaj.. Tiez cakam na ten pocit ked tam jedneho dna uvidim //

rojica
20. feb 2013

@skaredekacatko ja to tentokrát nechám len na krv nekúpim si veru žiadny test už som toľko za ne vyvalila...... ☹

skaredekacatko
20. feb 2013

@rojica blbne mi net pol hodinu mi to posiela. Ja sa citim normalne len nohy mam ako pred chrypkou, ale nemam ani teplotu a sople, tak to nebude nic, ja mam obavy ze nic necitim, ani uhniezdovanie

zuzulik85
20. feb 2013

@skaredekacatko tak to je potom super. este ze ste baby tu a ze viete podporit. vdaka vam 🙂

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 aj keď už mám žiadosť na IVF schválenú aj som to Galovi hovorila a on my na to povedal, že to už nebude treba že budem tehotná...super povzbudenie a ja som mu len toľko na to povedala, že podľa toho že aký bude štedrý darca a bol veru štedrý bolo my vložených 20,1ml spermií len či tá najrýchlejšia našla to správne miesto, že kde sa ma uhniezdiť..... 😀

rojica
20. feb 2013

@skaredekacatko moja sa som o tom čítala tak uhniezdenie trvá 3 až 5 dní tak že ak sa to podarilo tak by to malo byť uhniezdené......dneska sme akurát 5DPO.......