Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@pempusik umna ovulka bola. ale vvvvveeellmi pozde.. teraz v decembri som mala pauzu s clostilom.. tak myslim ze som mala az na 21 DC,.,,lebo mavam ovu bolesti.... ked sa nam podarilo prvy krat oteho. tak sme boli prvy krat v MT..a mali sme planovany styk na 12 DC... tak po pregnyle som presne na 12DC aj ovulovala.. lebo ma brucho bolelo neskutocne.. v tedy som mala tiez na lavo vajecniku 2 vajka. 😉
@e.l.i ja som bola sama prekvapena. hovorila som dokimu, ze ma picha na lavej strane, ale ze mam pocit, ze nejako ten vajecnik hapruje, lebo zatial som tam nikdy nemala vajko a aha. spravne sa to vraj strieda, tak som sama zvedava, ako to bude v dalsom cykle, kedze teraz vajka narastli i tu i tu 🙂
@pempusik no uz mam termín. Galo mi odpisal na e-mailove objednanie. takze v pondelok ideme tam. ach jaj. jake ja mam obavy!!!! ked si predstavim ze sa vlastne blízi to obdobie ze by som uz mohla byt tehotna. ked sa otehotniet podari prirodzene je to take normalne, ale ked si predstavim ze coskoro budem mat termín "oplodnenia" skrátka ze je to take planovane je to cele zvlastne. no som zvedava ako dopadne v pondelok sedenie.
@zuzulik85 no tak to je super, že ti odpísal a nemaj obavy moja určite to dobre dopadne.....určite vám navrhne tú správnu alternatívu, že čo podstúpiť....budem držať palce aby to všetko dopadlo OK......a naozaj je to tam super všetci sú tam milý a ústretový nenašla som tam žiadne negatíva..... 🙂
@rojica presne aj ja som tak. zhodim par kíl za pár mesiacov tvrdej driny.. a na chvilu poľavim a kg idu naspat. a obzvlast ked mam take chutove bunky ze mam chut na vselico mozne a viem si jedlo vychutnat. co uz, taky mam metabolizmus. zvycajne sa mi neviem akym zazrakom podari kazde 4r schudnut cca 20kg prosto zmena, no potom to zas priberem a zhadzovanie je dost narocne. mam take zvlastne etapy. no pomaly by mala znova prist etapa ze by som mala byt stihlejsia, ale chystam sa otehotniet 😉 tak neviem. Uz mame termín u gala. Na pondelok tak som zvedava. ale stale mam obavy. vzdy mam obavy z novych vecí.
@rojica joj super. hned som kludnejsia. Obzvlast neznasam nemocnicne prostredie. Aj ked som chodila darovat krv zo 4 pokusov som darovala len raz. vzdy my nameral zvysenu teplotu. ja sa vzdy vystresujem. Aj moja svagrina robi sestricku v nemocnici a ked mam skocit za nou do roboty tak uz som cela nesvoja. neznasam to tam. vsade sami chory a stary a cele je to take depresivne tam. uf... no podla foto to v martine tak nevyzera ani z daleka co je dalsie plus. no som rada ze nam na urologii vo zvolene odporucili prave tuto kliniku. a ty kedy planujes prvy tehu testík?
@zuzulik85 ja tiež nemocnice nemusím naposledy čo som si tam poležala skoro 2 týždne tak by som sa tam už objaviť nechcela je to tam strach a hrôza.......a MT to naozaj vyzerá super zahlásiš sa na recepcii oni ti povedia že čo a ako a pôjdeš si sadnúť do takej pohodlnej čakárni ale celkovo tam je príjemné prostredie....... 🙂 ......moja ja si radšej testík ani neurobím nechcem to znova zažívať že si tam nájdem len jednu /....už by som to asi nezvládla aj tak to bude ťažké keď my povedia výsledok z krvi ..... 😢
@zuzulik85 tam su vsetci hrozne mili.Ja som sa celkom na prvu konzultaciu tesila, ze sa to da do pohybu konecne. 🙂
@skaredekacatko ahoj moja ako sa dneska cítiš?
@rojica urcite ti povedia ze sa to podarilo. Ja sa budem pevy krat testovat, tak ja to dufam prezijem, doteraz ma mrcha vzdy predbehla a pri ivf nebolo co kedze nebol vklad
@skaredekacatko ja to tentokrát nechám len na krv nekúpim si veru žiadny test už som toľko za ne vyvalila...... ☹
@rojica blbne mi net pol hodinu mi to posiela. Ja sa citim normalne len nohy mam ako pred chrypkou, ale nemam ani teplotu a sople, tak to nebude nic, ja mam obavy ze nic necitim, ani uhniezdovanie
@skaredekacatko tak to je potom super. este ze ste baby tu a ze viete podporit. vdaka vam 🙂
@zuzulik85 aj keď už mám žiadosť na IVF schválenú aj som to Galovi hovorila a on my na to povedal, že to už nebude treba že budem tehotná...super povzbudenie a ja som mu len toľko na to povedala, že podľa toho že aký bude štedrý darca a bol veru štedrý bolo my vložených 20,1ml spermií len či tá najrýchlejšia našla to správne miesto, že kde sa ma uhniezdiť..... 😀
@skaredekacatko moja sa som o tom čítala tak uhniezdenie trvá 3 až 5 dní tak že ak sa to podarilo tak by to malo byť uhniezdené......dneska sme akurát 5DPO.......

@e.l.i a to si bola tak skoro na sono? mna volal doki pozriet foliky az na 12dc. a vlastne tiez boli tri a celkom pekne, predtym boli dva ale len male.