icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

zuzulik85
20. feb 2013

@rojica a ako ti vyberali darcu? je to nejako tak ze ku spermiam maju nejaky popis? ze darca je vysoky 180cm 80kg tmave vlasy, hnede oci......atd..... a ty si vies vybrat co by si chcela aby potomok zdedil??? ci??? velmi fantazirujem??? 😀

skaredekacatko
20. feb 2013

@zuzulik85 jedina tema kde sa viem vopchat bola som aj v snazilkach ale tam to bolo o cajoch a tak co ja nepraktizujem, takze nic pre mna, a po dvoch mesiacoch skoro kazda tehotna, tu je to super, viem ze nie som sama co ma problem. Minule sme zo segrou boli v meste a stretlu sme jej kamosku bola tam zo svojou kamoskou , a ta jej kamoska ma pizna tak sa pyta, ze kde je rodina vsak som chcela deti, a segra nato, ze no niekedy to nejde tak lahko a ona vsak co je natom, to akoze moj muz nevie namna skocit, tak segra jej nato nieco povedala tak nastastie uz bola ticho 😠

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 no tak ja o darcovi moja nič neviem keď že je to anonymné ale my sme vypisovali s koordinátorkou papier....pýtala sa môjho že akú má krv že aká približne by mala byť farba vlasov a pleť a ešte aj oči a podľa toho to oni priebežne vyberajú.......

skaredekacatko
20. feb 2013

@rojica moj muz bol nestastny bo on chcel vidiet jeho fotku, jemu sa to zdalo moc rychle on sa este pytal ze kolko krat moze darovat ze tri uspesne pokusy mozu unich byt a potom ho vyradia, ale moze ist inde do caru a to sa nemonitoruje a moze mat aj svoje, takze moc ho nepotesila.

zuzulik85
20. feb 2013

@skaredekacatko no tak to bola riadne hnusná! no mna by riadne nasrala. nie kazda otehotnie len z toho ze sa na nu muz len pozrie! aspon si vieme dieta pekne naplanovat ked na to budu pripraveny obaja.. a nemusime v 18tke riesit nechcene tehotenstvo. u nas v dedine sa uz rok rozprava ze som tehotna.. tak ja som im len odkazala nech mi povedia ked porodim aby som vedela.. ludia su vselijaky. co uz.

zuzulik85
20. feb 2013

@rojica aha.. no super. .takze aspon trosku sa bude podobat aj na toho tvojho. hehe. to je super.

rojica
20. feb 2013

@skaredekacatko koho fotku chcel vidieť? či toho darcu?.....

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 no to či sa bude na môjho podobať to je záhada ale aspoň krv by mali mať rovnakú......

pempusik
20. feb 2013

@zuzulik85 neboj, vsetk odobre dopadne 🙂

skaredekacatko
20. feb 2013

@rojica toho darcu, a krv no mi mame nulku takze tych tam nemali, my akosi nemame stastie.

zuzulik85
20. feb 2013

@rojica joj, drzim vam palce. urcite to vyjde!!!!

pempusik
20. feb 2013

@rojica moja a ty kedy planujes ist na tu krv?

rojica
20. feb 2013

@skaredekacatko no to nikdy nevieš že kto je tým darcom a ja popravde to ani nechcem vedieť moja bude to len naše a hotovo nebudem si pripúšťať, že to nie je od môjho......a tak potom vám akého dali? s akou krvou...lebo môj má A+

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 ďakujem moja.... 😉

rojica
20. feb 2013

@pempusik no neviem presne možno že v piatok alebo až v pondelok ale ak do pondelka príde mrcha tak neviem či už potom pôjdem na krv.....

pempusik
20. feb 2013

@rojica a to nejako skoro, nie? ved ja som bola tyzden pred tebou a este len tento piatok si mam robit test. dnes som 12dpo.

skaredekacatko
20. feb 2013

A tiez mne to bolo jedno hlavna vec nech sa to podari, ja tiez vravim ze to bude len nase

rojica
20. feb 2013

@pempusik ale ja som myslela o týždeň v piatok to je 1.3 vtedy to bude akurát 14 dní, alebo potom v pondelok 4.3....nie tento týždeň však som ešte len dneska 5 DPO......

skaredekacatko
20. feb 2013

@rojica inac ja mam taku pazravku, ze az, vkuse nieco jem odkedy pridem domov. 😀

zuzulik85
20. feb 2013

baby. na prvom sedeni vam robil galo nejaku prehliadku? ci len muzovi zrobia odber spermii?

pempusik
20. feb 2013

@zuzulik85 urobi ti ultrazvuk 🙂

rojica
20. feb 2013

@skaredekacatko joooooj moja vrav my niečo o tom jedení ja si aj poviem že večer už nebudem jesť ale nikdy to nedodržím preto aj tak vyzerám ako vyzerám.... už som schopná do ZOO medzi hrochy...... ☹

pempusik
20. feb 2013

@rojica jaaaj, no jasne. ach, ja uz mam hlavu niekde uplne inde 😀. ja tiez pockam az do pondelka a tak zavolam galovi.

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 presne tak ako píše pempusik a mne zobrali aj krv lebo som to akurát vystihla a boli sme tam na 5 DC...... 🙂

rojica
20. feb 2013

@pempusik ja ak to nevyjde tak na veľa pôjdem na krv ale hneď im aj poviem že už nechcem v ničom pokračovať aspoň zatiaľ nie.....

skaredekacatko
20. feb 2013

@rojica uz je to jedno vsak si tehotna, ja sa cvicit nechystam, vsak naco, ked son tehotna 😀

poppy28
20. feb 2013

@rojica moja ved este nemas co citit bola si tam v piatok 🙂 pockaj tak este tyzden nehadz hned flintu do zita hlavu hore vyjde to 😵

rojica
20. feb 2013

@poppy28 a ani nič cítiť nebudem však tam nič nie je...... ☹

rojica
20. feb 2013

@skaredekacatko však ani ja nie som aká som a komu sa nepáči tak nech sa na mňa nepozerá....

skaredekacatko
20. feb 2013

@aj ja to vravim, nech si mysli kdo co chce, ja sa citim super.