icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

zuzulik85
20. feb 2013

@pempusik

@rojica
no fajn. aspon viem co ma caka. joj, uz nech je pondelok. ale popravde som si myslela ze najblizsi volny termin bude mat az tak za 2-3tyzdne. necakala som ze hned v pondelok. A myslite ze mi da aj potrvdenie do roboty o celodennom vysetreni? ci to budem musiet riesit cez dovolenku?

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 potvrdenie si pýtaj na recepcii sestričky ti ho potvrdia ja som to tiež tak mala v piatok keď som bola na vklad......určite ti ho potvrdia......

zuzulik85
20. feb 2013

@rojica tak super. o dalsi mini problemik menej 😉

poppy28
20. feb 2013

@rojica boze ty co mas dnes za pesimisticku naladu ha? jasne ze tam je neopustaj sa

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 však ti vravím, že je to tak všetko skvelé....či my neveríš?.... 😀 😀

rojica
20. feb 2013

@poppy28 je ale ktovie čo?.....nejaká záhada.... 😀

zuzulik85
20. feb 2013

@rojica joj veerim ti verím 😀 uz sa tesim az vam v pondelok napisem ako to islo a co dalej s nami bude 😉

poppy28
20. feb 2013

@rojica ale ved ta zahada a vola teraz embryjko 😀

rojica
20. feb 2013

@zuzulik85 určite to pôjde skvelo a Galo vám určite navrhne len to najlepšie riešenie aké sa bude dať a poradí, že čo ďalej......budem držať palce moja..... 😉

rojica
20. feb 2013

@poppy28 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

rojica
21. feb 2013

@pempusik ahoj moja tak ako robila si ten testík?........ 🙂

pempusik
21. feb 2013

@zuzulik85 potvrdenie do prace si mozes pytat bud priamo od doktora alebo aj od sestricky na recepcii. to je jedno. ja beriem vzdy aj pre manzela.
a inak je to tam super, ved sama uvidis, vsetko krasne cistucke, vsetci mili, dokonca sestricka ponuka, ze uvari kavu 🙂. Ja som sa tam tiez tesila prvykrat, ze sa to konecne niekam pohne 🙂

pempusik
21. feb 2013

@rojica ahoj 🙂. nie, dnes som netestovala, skusim az zajtra rano. na vikend ideme na chatu (ja viem, uz zasa). nikam sa mi nechce, ale tak snad je to uz posledna v najblizsej dobe. tak to este poberiem utros a v pondelok brnknem co a jak.

rojica
21. feb 2013

@pempusik však moja treba si užívať pokiaľ sa dá lebo už takú možnosť v najbližšej dobe nebudeš mať budeš mať iné starosti.... 😉

rojica
21. feb 2013

@pempusik zabudla som dodať, že veľmi príjemné starosti..... 😀

pempusik
21. feb 2013

@rojica jaaaj, kiezby si mala pravdu. uz tomu akosi prestavam verit.

anika142
21. feb 2013

@pempusik
@rojica
ahojte dievcata ako sa mate? co noveho? citam ze si pempusik este netestovala, drzim palce na zajtra

anika142
21. feb 2013

@pempusik
@rojica
ja som mala v noci trosku vacsie bolesti tak som sa trosku nalakala, isla som k dokimu a ten nebol v ambulancii lebo operoval, tak mi sestricka zobrala krv na zakladne tehu vysetrenia a zacne mi vypisovat tehu knizku, no nastastie citim ze je vsetko ok, a nebolo to nic strasne, povedala mi ak budem mat este tak mam bezat na pohotovost, no citim sa uz dobre, bol to len jeden krc a baby 3nasobne mamicky ma upokojuju ze je to ok tak dufam tajne ze maju pravdu, ale akosi vnutorne citim ze je to ok, neviem vam vysvetlit ako ale citim to, ostatne priznaky nezmyzli co je fajn. Tak dufam ze mi uz zle nebude a taketo stavy maju ostatne tiez, len som sa proste kus vylakala, lebo mi moc zalezi na tom aby vsetko bolo ok. Tak zajtra sa pozrie lekar na vysledky a objednaju ma na tehu poradnu. A zas ma chyta zravost, tak si ide dat nieco pod zubo uz 3tie ranajky 😀

pempusik
21. feb 2013

@anika142 neboj, urcite to nic nie je. to sa len zacina roztahovat a prisposobovat maternica 🙂
no ja uz velmi neverim,z e test bude iny ako v utorok :(

anika142
21. feb 2013

@pempusik ani ja som neverila a pozri sa ako to dopadlo, ale chapem ze to psychicky cloveka zlozi ked to vidi, zazila som to nie raz. No sanca tam urcite je. 🙂 Daj potom vediet ako si dopadla.

pempusik
21. feb 2013

@anika142 urcite dam vediet. ale uz necitim teraz ani brucho, ani ziadne ine priznaky nemam, dokonca ani na ms, ale to ten utrogestan, kedze ten je na pms ako stvoreny. akurat som dnes nervozna a vsetko ma vytaca.

anika142
21. feb 2013

@pempusik a dufam ze to bude v pohode ale asi hej, len tie bolesti boli trosku silnejsie, a sestricka sa pytala ci nemam mat dalsiu mrchu a som zistila ze o tyzden vlastne ano tak to moze byt aj s toho. Ja som zvykla mat vzdy tyzden pred mrchou uz bolesti.

anika142
21. feb 2013

@pempusik no, ja ked som brala utrogestan pri inych vkladoch tak som furt mala bolesti normalne ako na mrchu, no teraz som mala omnoho mensie bolesti ako na mrchu, to bol moj jeden z prvych priznakov tehu.

pempusik
21. feb 2013

@anika142 ja som hned po zakroku aj trosku citila take natahovanie, aj ma obcas pichlo v lavom boku, mala som nafucane brucho a teraz nic. a este sa spytam aj teba. tebe prisla mrcha pocas brania utrogestanu normalne? ci az ked si ho vysadila?

anika142
21. feb 2013

@pempusik zatial len vzdy ked som ho vysadila, sa to stalo, no niekomu aj normalne co som citala.

pempusik
21. feb 2013

@anika142 tak to budem musiet zasa pospekulovat. mne naposledy prisla tiez az take tri dni po vysadeni. tak ho asi potom vysadim zasa, nebudem sa zbytocne ladovat lekmi ak netreba.

poppy28
21. feb 2013

@pempusik tak uz aj ty mas naladicku pod psa ze to nevyslo ako rojica 😕 ved sa vam to mohlo podarit baby este nezufajte aj ked nic necitite su tu aj baby, ktore mali aj niekolko testov negat. a na krvy im potvrdili ze su tehotne zalezi kedy sa to uhniezdi moze to byt aj 6 dni od toho transferu a na priznaky je skoro mne prisli az po dvoch tyzdnoch a to len to, ze mi narastli prsia nic ine tak treba vas trosku povzbudit 😉

poppy28
21. feb 2013

@pempusik a este aby som nezabudla mne hovorila doktorka ze to nie je dobre vysadit ten utros naraz vraj sa maju postupne znizit davky to len keby si to mala v plane

stella25
21. feb 2013

@pempusik ahoj, hlavu hore, ved vy zatial iba skusate, ci sa to nahodou nepodari. Mas este pred sebou vela moznosti. Nebud smutna ak nevyjde tento krat, na buduce sa podari. Tento rok je super, pozri kolko je tu zrazu tehotnych bab 🙂

rojica
21. feb 2013

@pempusik ja tiež moja ale čo už narobím....taký je život.... ☹