Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@zuzulik85 potvrdenie do prace si mozes pytat bud priamo od doktora alebo aj od sestricky na recepcii. to je jedno. ja beriem vzdy aj pre manzela.
a inak je to tam super, ved sama uvidis, vsetko krasne cistucke, vsetci mili, dokonca sestricka ponuka, ze uvari kavu 🙂. Ja som sa tam tiez tesila prvykrat, ze sa to konecne niekam pohne 🙂
@pempusik
@rojica
ja som mala v noci trosku vacsie bolesti tak som sa trosku nalakala, isla som k dokimu a ten nebol v ambulancii lebo operoval, tak mi sestricka zobrala krv na zakladne tehu vysetrenia a zacne mi vypisovat tehu knizku, no nastastie citim ze je vsetko ok, a nebolo to nic strasne, povedala mi ak budem mat este tak mam bezat na pohotovost, no citim sa uz dobre, bol to len jeden krc a baby 3nasobne mamicky ma upokojuju ze je to ok tak dufam tajne ze maju pravdu, ale akosi vnutorne citim ze je to ok, neviem vam vysvetlit ako ale citim to, ostatne priznaky nezmyzli co je fajn. Tak dufam ze mi uz zle nebude a taketo stavy maju ostatne tiez, len som sa proste kus vylakala, lebo mi moc zalezi na tom aby vsetko bolo ok. Tak zajtra sa pozrie lekar na vysledky a objednaju ma na tehu poradnu. A zas ma chyta zravost, tak si ide dat nieco pod zubo uz 3tie ranajky 😀
@pempusik tak uz aj ty mas naladicku pod psa ze to nevyslo ako rojica 😕 ved sa vam to mohlo podarit baby este nezufajte aj ked nic necitite su tu aj baby, ktore mali aj niekolko testov negat. a na krvy im potvrdili ze su tehotne zalezi kedy sa to uhniezdi moze to byt aj 6 dni od toho transferu a na priznaky je skoro mne prisli az po dvoch tyzdnoch a to len to, ze mi narastli prsia nic ine tak treba vas trosku povzbudit 😉

@pempusik
@rojica
no fajn. aspon viem co ma caka. joj, uz nech je pondelok. ale popravde som si myslela ze najblizsi volny termin bude mat az tak za 2-3tyzdne. necakala som ze hned v pondelok. A myslite ze mi da aj potrvdenie do roboty o celodennom vysetreni? ci to budem musiet riesit cez dovolenku?