icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
21. feb 2013

@anika142 ahoj moja tak mám sa celkom fajn....brucho stále pobolieva sem tam ma pichne ale inak to je všetko......tak že žiadna zvláštna zmena sa nedeje.... ☹ ......a dúfam, že u teba to už bude ok, ale tie začiatky sú ťažké ale asi to bolo tým, že sa ti rozťahuje maternica..... 🙂

pempusik
21. feb 2013

@poppy28 vdaka za povzbudenie 🙂. no neviem, naposledy som ho vysadila rovno. ved sa spytam dokiho jak mu budem volat, ako to vysadit.

skaredekacatko
21. feb 2013

@rojica @pempusik, baby nezufajte uvidite budete tehotnem ja si verim, ze sa to pdarilo 😀 uz len tyzden a testujem. @zuzulik85 mojmu muzovi tam beznepotvrdzuju ze bol u doktora dikonca minule mu napisali, ze doprovod nutny. 😎

rojica
21. feb 2013

@skaredekacatko ahoj ako sa dneska máš?

sony44
21. feb 2013

ahojte dievčatá....hlavne samoplatkyne - mám lieky na takmer komplet ivf - dlhý protokol (menopur a diphereline), v prípade bližších info píšte IP

skaredekacatko
21. feb 2013

@rojica celkom dobre kazdy den sa tesim, ze je dalsi den za nami. 😢 A ty?

rojica
21. feb 2013

@skaredekacatko ja tiež asi tak že to už ubieha ale aj tak ešte týždeň vydržať....achhhhhhhhhh jaaaaaaaaaaaaaaj.... 😒

skaredekacatko
21. feb 2013

@rojica veru ah jaj ja mam pohodu relax no stres, tento tyzden, ale buduci uz bude zaberak, aj ked nic az tak hrozne a hlavne nie take ako u teba 😀

rojica
21. feb 2013

@skaredekacatko no tak ja som rada, že aspoň chodím do tej roboty lebo keby že mám byť doma tak sa asi zbláznim....už by som to nechcela zažívať v robote aspoň prídem na iné myšlienky síce sa narobím ale zase to až tak nepreháňam.......

skaredekacatko
21. feb 2013

@rojica tento tyzden mi to normalne chybalo, ale uz sa aj tesim segra ma malu choru, tak ju zastupim, ale kedze to maju pocas pracovnej doby a nie vzdy sa im da tak mi to aj odpadne tak ako tento tyzden co son aj rada bola, lebo som chcela klud, kedze tam chodim autom polhodku a este aj pripravy k tomu.

rojica
21. feb 2013

@skaredekacatko ale tak aspoň ti to rýchlejšie zbehne...... 🙂

skaredekacatko
21. feb 2013

@rojica mas pravdu takto vzime ma to uz nebavi furt som doma na zahrade sa nic neda

poppy28
21. feb 2013

@pempusik hej radsej sa opytaj a kedy chces zase testnut?

rojica
21. feb 2013

@skaredekacatko jooooooj vrav my niečo ja sa už teším nech je už teplo aby som sa mohla ísť vyhrievať na slniečko.... 🙂

rojica
21. feb 2013

@poppy28 ahoj moja ako sa máš?

poppy28
21. feb 2013

@rojica cauko ale ja stale rovnako vas som tu prisla kuknut ci nieco nove 🙂

poppy28
21. feb 2013

@rojica chcela som zistit ze kolko po ket sa babam ukazuje test nevies nahodou? Kamoska ma dnes 11 den a nic sa jej neukazalo tak je z toho nestastna tak som ze zistim ako to ukazalo inym kockam co su po Kete.

pempusik
21. feb 2013

@poppy28 uz zajtra rano testnem, to budem akurat 14 dni po.

rojica
21. feb 2013

@poppy28 tak to si na zlej adrese moja ja som KET ešte nemala tak sa v tom vôbec nevyznám....ale tak 11 deň je už podľa mňa dosť to je iné ako pri IUI.....

rojica
21. feb 2013

@pempusik tak silno silno držím palce.....a keď sem zajtra nakuknem tak chcem vidieť pozitívnu správičku.... 😉

pempusik
21. feb 2013

@rojica ach, no nevelmi tomu verim, ale uz som zmierena, tak nieze sa budes trapit aj za mna 😀

poppy28
21. feb 2013

@pempusik tak som zvedava drzim ti moc palce ja by som bola hrozne nervozna 🙂

@rojica hej viem sem som nakukla koli vam a ked uz kecame tak som sa len opytala tiez som ket nemala tak vobec neviem akurat ze sa pomalsie ukazuje hcg.

pempusik
21. feb 2013

@poppy28 ja uz nie som nervozna, kedze v utorok bol test negativny, tak uz asi viem, aky bude vysledok.

rojica
21. feb 2013

@pempusik budeme sa trápiť spolu.... ☹

rojica
21. feb 2013

@poppy28 si zlatá že na nás myslíš...... 😉

tajas1
21. feb 2013

Ahojte baby, ja som tu prvý krát a chystame sa na 1. IUI, snažíme sa - ja som bola na prefuky a moja polovička na spermiogram, no p. Galo povedal, že by to nemal byť problém. Beriem clostyl 2x1, ale cítim sa dosť blbo-návaly tepla, mal niekto také pocity??? vďaka za odpoveď

pempusik
21. feb 2013

@rojica alebo prave naopak. budeme sa tesit spolu.

poppy28
21. feb 2013

@pempusik a to bol ktory den?
@rojica ved ako inak isli sme do boja spolocne

rojica
21. feb 2013

@tajas1 ahoj vitaj medzi nami.... 🙂 .....a po clostile je to normálne moja predsa sú to len hormonálne lieky ja som to tiež tak mala zo začiatku ale teraz si telo na to už zvyklo.... 😀 ...keď že som už podstúpila 4 IUI.......a keby máš ísť na folikulometriu?.....

tajas1
21. feb 2013

jeje, ďakujem...na foliky by som mala ist v sobotu, nedelu alebo v pondelok, kedze doktorka robi v pondelok, tak v pondelok, ... mysliš, že to stačí?