icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

rojica
21. feb 2013

@tajas1 no zvyčajne sa chodí na folíky na 10,11 DC....a podľa toho sa určí že keby bude IUI...ak sú folíky dostatočne narastené......

tajas1
21. feb 2013

@rojica no to vychádza na 11 DC, a potom, ak sa mozem spytat, aky je postup s pregnylom a IUI-čkom ? 😒

skaredekacatko
21. feb 2013

@tajas1 ahoj dalsia na iui, ktorej sa to podari.

tajas1
21. feb 2013

@skaredekacatko vďaka za povzbudenie, skusame po 6. rokoch--tak ako aj vam, a aj nam držíme palec!!! 🙂

skaredekacatko
21. feb 2013

@tajs1 navzajom si tu drzime palce.

sara20
21. feb 2013

Ahojkajte.aj vy tak dlho cakate na zazrak.som nestastna z oddialenia.

tajas1
21. feb 2013

no... zatial, sme to neriesili, zdalo sa nam to prirodzene a nemala som dobreho dokyho ☹

zuzulik85
21. feb 2013

@pempusik

@rojica

vdaka baby. v pondelok urcite napisem ako to islo a co vsetko nas este caka.
Pempussik..uzi si chatu.. ja idem zas v sobotu lyzovat a zrejme to bude posledna lyzovacka na dlhsiu dobu.. najblizsie uz hadam pojdeme ucit na lyze potomka 😎

zuzulik85
21. feb 2013

@skaredekacatko no super. ked sa da vzdy treba vyuzit papierik od doktora 😉 sak dovolenku si treba setrit 😀

skaredekacatko
21. feb 2013

@veru treba na lepsie veci, aj ked tento rok uz budeme doma, nikam k moru nepojdeme, kedze auton sa dvom neoplati buson je to dlho a ak som tehotna tak letiet nebudem 😀

rojica
21. feb 2013

@tajas1 to ti už povie doktor, že kedy pichnes pregnyl a následne, že kedy bude IUI ja som pichala pregnyl v stredu večer o 22.00 a IUI bolo v piatok......

rojica
21. feb 2013

@zuzulik85 neboj určite to dobre dopadne a onedlho sa pridas k nám.....moc ti držím palce....🙂

skaredekacatko
21. feb 2013

@rojica ako sa citis, nieco nove? ja mam take divne nafuknute brucho a pocit ze sa tam nieco deje, ale to z toho ze sa sledujem a to som povedala, ze nebudem. 😀

rojica
21. feb 2013

@skaredekacatko normálne moja u mňa žiadne zmeny nenastali.....☹ a brucho mám aj ja nafúknuté ale to môže byť aj s utrosa.....ja to už nejako neriešim lebo viem aké to je keď sa stále sledujes......

skaredekacatko
21. feb 2013

@rojica Uz len tyzden a uvidime nacom sme, ja mam chut uz zajtra ist kupit test, musim to niejak vydrzat

pempusik
22. feb 2013

@poppy28 prvykrat to bolo na 10dpo. no a dnes, 14 dpo a test bol negativny. takze volam dokimu, ze co teda s tym utrosom, bo nevyzera to,z e by mrcha chcela prist sama. bt dnes rano 37.

@rojica @anika142 baby, inak kedy je najlepsie volat galovi? viem,z e maju toho vela, tak aby som nevyrusovala.

pempusik
22. feb 2013

Tak baby, uz som sa dovolala, takze utros mozem vysadit a uz sa chystam na dalsie kolo 🙂

mtb22
22. feb 2013

@pempusik ja som tyzden za tebou, ale citim,ze to tiez nevyslo-ako u teba, chcem sa ta opytat musis si ist do Martina po recept na dalsi clostil, ci ako je to?Myslim ze od tretieho dna MC ho beries aj ty a obvodak ho nevypisuje, ci?Vies aj mna to caka- teda dalsi pokus- tak sa pytam aby som sa vedela zariadit.dakujem

sara20
22. feb 2013

ahojte babky.nemate niektora meilovu adresu na dr.gala?potrebujem mu spravy a vysledky preposlat.

sara20
22. feb 2013

ahojte.kolko ste cakali na schvalenie poistovne?aj vam prisiel daky papier.ja cakam uz 3tyz.stale nic

skaredekacatko
22. feb 2013

@sara20 na nete iscaru neni mail, ani mne neprišlo s poisťovne nič to oni posielaju do caru 😀 mesiac to trvá

pempusik
22. feb 2013

@mtb22 este nehadz flintu do zita, este moze byt vsetko inak 🙂.
nie, nemusim ist do mt pre recept, mne minule predpisal clostyl moj gynekolog. alebo ak vies, tak sa pripadne dohodni v lekarni, ze im donesies recept neskor.

mtb22
22. feb 2013

@pempusik aha, tak skusim u mojej gynekologicky. Tak ti Galo povedal, ze tak ako predtym od tretieho dna clostil, potom folikulometria a potom IUI?

sara20
22. feb 2013

@skaredekacatko pride mito ak cakanie ☹ na smrt

sara20
22. feb 2013

@pempusik dakujem.chcem mu lekar,spravy poslat.v nemoc.vraveli ze mam ist k svojmu,tam ja uz nepachnem. 😲

skaredekacatko
22. feb 2013

@sara20 ja som bola taká zúfalá, že som šla sa spýtať aj do poisťvone, a tam mi povedali, že to oni nevedie, že to len v blave. Mne potom volali z caru že už to tu je 😀

pempusik
22. feb 2013

@mtb22 to uz sme takto konkretne nehovorili, ale ano, takto to spravim. takto som to mala aj pri planovanom styku aj pri prvom iui. no a ja aj na folikulometriu idem k svojmu dokimu, potom poslem vsetky infosky galovi a dohodneme sa, kedy pichnut pregnyl a kedy prist na iui.

pempusik
22. feb 2013

@sara20 to vzdy hovoria, ze treba odniest spravy k osetrujucemu lekarovi. ale za to nic nedas, ked vsetko posles 🙂
a co sa tyka tej ziadosti, asi zalezi od poistovne, ale skus zavolat na infolinku, tam ti najlepsie budu vediet poradit. viem, ze koncom roka sa stalo to, ze revizna lekarka z dovery mala dovolenku, takze vsetky ziadosti sa poposuvali.

sara20
22. feb 2013

@skaredekacatko atebepotom davali vediet z iscaru?a co ako si dopadla.mas to potvrdene uz