Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko však nič iné nám ani neostáva....a kedy sa chystáš na krvičku?
@skaredekacatko ja mam puregon,cetrotide.
@skaredekacatko kolko tato stalo
@sara20 no 1000 plus genetika
@rojica v piatok sa testnem a potom sa objednam na utorok
@skaredekacatko ja som tiež tak rozmýšľala že na utorok aspoň tam bude Gaťová a z nej vám veľmi príjemný a dobrý pocit....... 🙂
@skaredekacatko a kolko pokusou?genetiku nebudeme riesit.ja neviem.mne vravel ak budeme robit icsi tak mam ratat 800e.ato nepotrebujeje,ked je super spermiogram.
@skaredekacatko tak mne pripadal Galo milo ale predsa žena je žena dá sa s ňou lepšie porozprávať...... 🙂
@skaredekacatko ano super je.galo vravel.zetam probl.nebude
@rojica, ja som snou mala usmevnu prihodu, pyta sa ma na pislednom ultrazvuku, ze kedy ste mali sex a ja ako p premyslam a potom ze davno a ona tak dnes musite mat, ja ze oka a ona potom to aby muzove boli v piatok v plnom zbroji a ja ze mi mame darcu, ze nestihla precitat celu spravu,alebo naposledy galo v piatok volal jednu co sa volala na k tak ako ja a ona nic, ale sa mi zdalo, ze galo kuka na mna tak son sa postavila a muz ze ci som hlucha., trapas hrozny. 😀
@sara20 tak to mate super
@skaredekacatko mi smesi davali uz pred tym robit na vlastnu ziadost u urologa,tam mu aj sono robil
@skaredekacatko aspom nieco.a to darcov.neni aj drahe
@skaredekacatko ale tak aspoň bola sranda...... 😀

@rojica ake vitaminy.na spermiogram je super ecko,pivne kvasnice,selezin ace.to viem od liecitelky.malu mi vyliecila,mala nabeh na cukrovku a mojmu to radila,ale unas bol problem ja.